Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petro, myslím, že jsi psala, že sis píchla 5000 toho pregnylu - nemělo by se to držet v těle jen 5 dní???
Petule - to máš super, že ovu na sobě poznáš, no sice možná bych to taky poznala, kdybych nějakou vůbec měla
Jinak taky zkouším různé bylinky, ale zatím žádné zlepšení…
Ikulko - ano, až pořádná ms se uráčí přijít, tak můžu začít s clostíkem, aspoň že ta cysta už tam není, jinak bych nemohla…
Eri - mě utrouš celkem cyklus držel, nešpinila jsem ani jsem to nedostala, pokud jsem ho nevysadila.. tak nevím… většinou po 3 dnech ms došla..
Taky vítám nové „problémovky“ ![]()
ahojky holky
denčo vubec nevím jak dlouho drží v tele..píchaly sme ho doma minulou nedely…a včera tam byla ješte slabá ale viditelná čárka
dnes sem to neskoušela…včera sem jen chtela vedet jestly tam ješte neco je
..jinak to bylo 5tis jednotek
Petro - pregnyl by se měl držet v těle tolik dní, kolik tisíc jednotek dostaneš, 5000 5 dní, 10000 10 dní, atd…zkus ještě zítra třeba testnout a uvídíš, to už by určitě neměl být vidět na testu. Moc bych ti přála, aby testík spíš sílil… ![]()
denčo já to ani nedelala s ranní..ste me tak nahlodaly že si asi udelám ješte dnes…ale po insemce by bylo brzy..takže to musí být fakt ten pregnyl…insemka byla minulý uterý čily dnes je to týden
tak sem si ho udelala aje tam čárka furt asi i stejná jako včera..ale porovnat mužu až ten dnešní taky zaschne ![]()
hm tak sem prolezala diskuze u nekoho drží 5 dní u nekoho i 10 dní
..takže u me to bude taky dýl
Ahojky,
PetroL, být tebou, tak dřív než 11 den po pregnylu netestuju, jak jsi už sama zjistila v ostatních diskuzích, tak opravdu přetrvává v těla až klidně 10 dní, delší dobu jsem nenašla, ale jinak si také myslím, že od inseminky je to brzo, ale tam je to celkově jiné, ta doba by měla být kratší, protože se zkrátila cesta za vajíčkem, tak i oplodnění by mělo nastat dříve než při klasice, aspoň to je můj logický pohled.
Tak já asi ve čtvrtek nebo v pátek naklušu k dr., ms je fuč, jestli jsem to dobře počítala, tak v pátek špinění, to patří do starýho cyklu, snad a ms od soboty do včera, dnes nic, tak počkám ještě na zítřek a když se nevrátí, tak tam zajdu.
eri určite počkám…jinak se ms počítá až od krvácení červene špinení prej ne..a pak pokud nastane ms až odpoledne počítá se jako 0 den..pokud už ráno tak jako 1 dc…pokud je odpol tak 0, a až další den krvácení je 1 dc..sem chytrúčka z genetu ![]()
PetroL, díky, tak potom to opravdu musím počítat až od soboty a jen do pondělka. Nebo neříkali ti v genetu, jak se počítá konec? Je špinění ještě součástí ms nebo jen pokud se jedná o krev? Uvidíme, využila jsem poradnu
a zeptala se jak funguje ten agolutin s Bt, tak snad mi brzo odpoví.
Ahoj holky omlouvám se že jsem vás trochu zanedbala ale nějak jsem poslední dny nestíhala..... včera stříhání psa a pečení dortu, dnes má přítel narozeniny..... A ještě do toho jsem včera začla špinit a dnes ms v celé kráse...... (první po laparo) tak aspoň můžu naklusat do lékárny a začít zobat klostík..........
Eri a co tvoje BT, drží se pořád nahoře??? zajímá mě to, protože mě dneska taky stoupla na 37, ale to bude určitě od agolutinu, že? (v pondělí píchnutý) Ovu jsem zatím neměla, takže bych i byla ráda, ale moc v to nevěřím…
ahojky
eri hezky si to tam napsala ![]()
denny a ty máš anovulační cykly???
Petro, ano mám anovulační a žádný dr. mi zatím neřekl proč… to se pak těžko těhulí… ![]()
denčo a co skusit IUI se stimulací, nebo IVF
, protože když není ovu tak je to pak na prd..