Snažilky s problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
11.4.10 08:47

Eraguško - tak to je mi moc líto, ale co se dá dělat… Ale nevěš hlavu, po laparce se prý vaječníky víc nastartují a hodně holek otěhulí hned po ní… V tuto chvíli bych byla taky ráda, kdyby mrcha dorazila i u mě v plné síle, už 10 den jen špinění anebo slabá ms.. a už mě to vážně štve… snad zítra už dostanu provokačku a taky se mi po ní pořádně rozjede..

Luci, tady u nás je pěkně hnusně celý víkend, tak sedíme doma, ani na zahrádku nejde jít ven… :evil:

Holky, kde jste ostatní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
11.4.10 08:55

ahoj holky, sice chodím už do jedné diskuze, ale proč nezajít na pokec i někam, kde jsou na tom podobně :)
Takže něco o mě v tomto směru:
7/2008 těhotenství - 6tt samovolný potrat,revize
hned o pěti týdnů zpátky v nemocnici - zánět, takže „Kvalitně“ odvedená práce doktorů.
od té doby jsem žila půl roku s cystami a špatnou krví - nějaké vysoké hodnoty onkomarkerů,které kolísaly. Dr. mě poslal na laparo, aby zjistili co a jak. Takže po zánětu oba vejcovody srůsty, jestli průchodné vůbec, to se neví, nicméně jsou zánětlivé. Takže od té doby dána možnost přirozeného otěhotnění s tím, že mam vysoké riziko mimoděložního. teď jsembyla už u dr. že to asi nepůjde takto, v květnu jdu do poradny pro neplodné k doktorce,která rozhodne, jestli vejcovody odstranit a pak naskočit hned IVF nebo ne.
UF, docela dlouhý koukam…
snad jsem vás nezahltila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
11.4.10 10:12

ahojky

my máme stále návštevu tak jen v rychlosti načuhuju

vítáme nové holky

eri mrzí me to fakt sem doufala

peto teda taky toho máš dost, já bych mela podstoupit ivf v kvetnu pokud insemka neklapne,

tady je jen zataženo, tak sedíme doma ale odpol dáme ješte nákou společnou prochajdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
11.4.10 10:52

Peti - držim palce ať to vyjde už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.4.10 15:39

Ahoj,

vítám novou tvářičku :kytka: , koukám, že už toho máš taky dost za sebou, snad ti v caru řeknou víc, my se snažíme už 1,5 roku a zatím nic, mám za sebou konizaci, pak hormonální profil a manža spermio. Teď jelikož mrcha zase vyhrála, tak podstoupím lapárku na srůsty a průchodnost a podle výsledků se pak budem domlouvat, zda nás dr pošle do caru či budeme postupovat jěště nějak jinak.

Dneska už se cítím celkem fanj, mrcha je jiná než bývá, ale je, BT měřím pořád a zatím neklesla, uvidím co mi řekne dr, až k němu půjdu, mohla by ta červená potvora už zmizet, ať mám všechno co nejdříve za sebou.

PetroL, tak si užíváte návštěvy, jo? Tady je hnusně, každou chvilku leje a je hnusná zima, lepší ven nechodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.10 20:58

Eri, není to zvláštní, že ti BT neklesla???? no uvidíš, co řekne dr., ale já bych ještě zkusila jeden testík „pro jistotu“ :wink:

Petule - ahoj, to vůbec nevadí, že chodíš i na jiné diskuze, klidně se přidej :-) Vidím, že se zase potvrzuje, že i doktoři jsou jenom lidi :roll: .. Říkali ti, že máš PCO když míváš cysty?? ale s ovulací asi nebudeš mít problém, že? jen ty vejcovody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.4.10 21:06

Denčo, i mě zaráží, že mi BT neklesá, ale nevím, zda ji neovlivňuje ta provokačka, ale to by snad neměla, fakt nevím, pídím se, snad někde najdu odpověď, jinak až půjdu na gyndu, tak mi bude dělat určitě UTZ, tak to by už možná mohlo být něco vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.10 21:25

Eri, kolikátý den máš zvýšenou BT, protože luteální fáže by měla být max 16 nebo 17 dnů, ted nevím přesně, ale vím že 18 dnů a více znamená těhu.. Na kolikati se ti drží?? Mě celý víkend dost bolelo břicho, jak bych to měla dostat, ale dneska už skoro ani nešpiním (po 10 dnech už bylo načase!!!), zítra uvidím, co dr., doufám, že mi udělá utz dřív než píchne agolutin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
11.4.10 21:45

Denčo, špinit jsem začala v pátek večer, to bylo 16 dní po ovu, BT 37,1, včera krvácení, 17 den po a BT 37,1, dnes jsem 18 DPO a BT 37, krvácím míň než včera, jen fakt nevím, jestli to není po té provokačce, je to vlastě progesteron a nevím jestli on nedrží BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.4.10 21:53

to je možné… četla jsem si názory těch slovenských holek, zdá se, že se v tom dost vyznají, budu je muset víc pročítat, ať se něčemu přiučím :lol: :lol: :lol: a to jsem si myslela, že o BT už vím hodně… :oops:
Já bych určitě tt zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 08:45

Eraguško ten agolutin opravdu BT zvyšuje, je to progesteron a tak ta BT může být ještě zvýšená než se ten hormon vstřebá, tak ty 3 dny po injeci určitě ještě v těle je. Ale taky může být zvýšená úplně něčím jiným, moc bych ti to přála, už sis vytrpěla dost :srdce: :hug: .

Mi už MS skončila, takže teď budu jen čekat a čekat a čekat až se ovulka uráčí dostavit.

Jinak u nás je taky pěkná kosa, zatím sice neprší, ale určitě bude. No jo, aprílové počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 08:51

Eraguško tady to máš přímo od dr. http://www.porodnice.cz/node/24901.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.4.10 09:26

ahojky holky od zítřka si na vás udelám už čas..dnes má tchýne narozky tak ješte musím jet tam…šak to znáte…

eri taky bych ti přála aby to vyšlo,,, to krvácení ješte nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
12.4.10 14:15

Ahojte holky, konečně je u nás trochu lépe venku, dokonce sluníčko vykukuje… hned je lepší nálada! :-)
Eri - jestli agolutin zvyšuje teplotu zjistím sama na sobě, páč jsem ho dneska taky dostala a pak poreferuju :wink: Cysta se mi naštěstí vstřebala, ale jinak dr. nebyl moc nadšený, sliznici prý mám hodně nízkou, tak ms mám čekat do dvou týdnů, nebo spíš za dva, dřív moc ne, ale nějaké folíky mi narostly, ale prý spíš to budou jen cysty, protože na folíky byly „moc světlé“, no aby se v tom pak někdo vyznal… :zed: :zed: A celkově u mě je to nějaké divné, ale že mě nebude zatěžovat… Já bych byla raději, kdyby mě zatěžoval, ale hlavně bych chápala PROČ nemohu otěhotnět..Takže zase jen čekat a čekat a čekat… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.4.10 14:46

Denčo tak to nejsou moc dobré zprávy… no tak snad se ti ta mrcha rozjede co nejdřív. A ty na ten cyklus bereš Clostík nebo něco? Nebo ti dal dr. jen ten Utrogestan a víc neřeší tak jako u mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí