Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jen že si myslím že když to bud počítat od soboty dnes je to 5 den..a myslím si že i ms by přišla tech 28 dní od soboty.....když bych to počítala od pondelí tak by přišla bud od pondelka nebo o 2 dny dřív…ted mi taky tvrdila dr že ms příjde pozde když byla ovu pozde a prakticky by přišla včas kdybych nebrala ultrouš
ahoj Petro,ano sem 7 dní po laparce..
Jinak k tomu clostilu–bere se fakt bud 3 až 7 dc..to se předepisuje babám,co mají cykly kratší do 28 dc.
A pak 5 až 9 dc to je pro baby s delšími cykly,tam patřím i já.
Ahoj holky,doufám že nebude vadit když se k vám přidám,ale koukám že probíráte clostík a ten já beru taky 5-9dc a jsem skoro 2měsíce po laparce ![]()
měřím si teplotu každej den,ale žádná sláva,víc než 36,6 nemám a to jsem 22dc,takže zázraky se dějí asi jenom v pohádkách ![]()
Zuziš:čau,to máš předovulační teploty těch 36.6?
graf neděláš?
kamca..a našlxy neco na lapárce..já byla v unoru, v listopade na mimodeložním.....ten cyklus kratší se bere do 28 dc..a pak nad 30 je delší je to tak??
no každopádne sem volala na genett…a tam mi dr řekla už dnes…ne až 5 dc..tak sem ho zobla..hned si me objednala na uzv..a kdyby narostl levý vajco šla bych opet na insemku
zuzi vítej
zuzi…kamco..a vy ste ho braly po kolika práškách…já si asi zobnu ty 2..aby mi nenarostl folík zase jen na pravé..potřebuju ho na té levé ![]()
petro nenašli mi nic..vše mám průchodné..Prostě by jako neměl bejt problém.(ještě čekám na histologii výsledky-ty budou někdy koncem měsíce).
Tak nevim kde je chyba.. ![]()
Já brala clostil vloni nejdřív 1 tbl,pak 1-0-1 a stejně nic.
Jinak asi normoš cyklus se považuje max do 30 dnů..od 30 dc a víc je to cyklus dlouhý a pak se clostil má brát až 5 až 9 dc.
Berete i utroš nebo duphaston?Z vlastní zkušenosti radím nasadit až po ovu..pokud se sledujete. ![]()
PETRO PROČ POTŘEBUJEŠ FOLÍK NA LEVÉ?nepročítala sem celou diskuzi..tak mi možná něco uniká.. ![]()
Graf si tady nikde nedělám,jen si to zapisuju doma do ms kalendáře,ale skáče mi to různě,36.2,36.6,36.1,36.4,36.0......atd
beru ho 2krát denně,ráno a večer
Tak to jsme s výsledkama na tom stejně,taky mi nic nenašly akorát já mám anovulační cykly
zuziš:no já pravděpodobně jedu taky anovuláky..
bez clostilu sem nahraná ![]()
zuziš.sem jako doufala..a řiká se to,že laparka jako vaječníky rozhebá a koukám,ře to asi pravda nebude..Já začla měřit taky–a sem dole..
Jinak já mám cykly do 40 dc než dojde mrcha.
Kamco a byl chlap i na spermiu? Jsem na tom podobně, jen s tím rozdílem, že mě lapárka teprve čeká, pak uvidím co dál.
PetroL, tak už si taky pochutnávaš, jo
a bereš teda jeden nebo dva?
Zuziš, vítám tě mezi námi ![]()
Já jsem se po včerejším rozhovoru vyprdla na vše a nic neřeším
ani tu BT, konečně se pořádně vyspím
, včera jsem byla tak utahaná, že jsme
nesthli, neb jsem usnula hned jak jsme odpadla do postele, tak snad dneska
bude, ale je mi to po tom rozhovoru nějak jedno, stejně se lapárce nevyhnu, tak proč se stresovat. Tento měsíc jen dle chuti a bez plánování ![]()
eraguska:na spermiu jsme byli,je to delší dobu a bylo né na 1 ,ale v normě.Čeká nás zas,protože jak známo spermio se mění.Takže až mi vytahaj stehy,odbydu jednu mrchu tak se objednam ke gyndošovi a uvidíme co navhnem dál.Doufám po těch letech,že už konečně navrhne nějaké to car.A že budem moc na IUI. ![]()
NA IFVKO by jsme ted neměly many..
Děkuju ![]()
no jako takhle,já mám problém už od jakživa,nedostanu sama od sebe ms a když jsme chtěli mimi tak mi dr nasadil clostík a povedlo se hned první měsíc,doma mám 5letýho kluka,minulej rok jsme se rozhodli pro druhý,opět nasazen clostík-a nic,k tomu mi přidal pregnyl a zase nic.
No pak jsem si dala pauzu protože jsem nastoupila do práce a pak jsem šla za dr a ten mě poslal na laparku a nasadil mi zase clostík,tak že jsem začla brát poprvý od laparky a jsem zvědavá ![]()