Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vím že jedno mám a je vás hodně kdo ne,ale že vím jak je to krásný tak jsem chtěla druhý a navíc jedno je pro strach,snažíme se úplně stejně co ty ![]()
Zuziš i my se snažíme už skoro 2 roky a zatím nic. Tak nezoufej. Jak dlouho se snažíš ty?
Od 1/09 a úplně stejným způsobem který mi pomohl a nic,u malýho mi clostík zabral a teď už ne a na umělko nemám takže bohužel ![]()
Zuziš a co zkusit nejdříve IUI a jinak, když budeš trvat na všem co hradí pojišťovna, tak pak to není zase tak drahý. Taky jsme to zvažovali, ale nejdříve chcem vyzkoušet všechny možné způsoby. Jsem domluvená s gyndařem, že když do září nic, tak budu docházet na folikulometrii a podle velikosti zkusím píchat na podporu ještě pregnyl. A když ani to ne, tak pak přejdem do CARu, ať udělají podrobné vyšetření, jestli tam není třeba ještě nějaká jiná překážka, např. imunologie a pod. to se taky neplatí.
holky nevíte jak dlouho trvá než vám přijde odpověď z poradny tady na e-miminu? Už je to asi týden co jsem tam psala a zatím nic a to jsem zvědavá na to co mě poradí
goldy, tak já když jsem tam psala, tak to trvalo cca ten týden až 10 dní. Záleží kolik toho má.
no mě nasadil ten clostík po laparce kde mi zjistily že nemám ovulaci a taky že ne,protože docházím na vyvolávačku,pregnyl jsem měla před rokem a to jsem nechodila ani na folikulometrii takže to sázel od oka bo co,no teď jsme domluvený že když nic tak nás pošle do Brna
já si myslím, že tento týden mám ovulaci, hrozně mě bolí podbřišek v pravo, dokonce jsem si dneska už vzala druhý brufen, ta bolest začla někdy 11 den a stupňuje se. Dneska jsem 15.DC a řekla by jsem, že se to trochu lepší, Vždycky jsem mívala bolestivou ovulaci a tak je to asi ono, snad se z toho nevyvrbí nějaká cysta, ale to asi ne, clostil už beru 5.měsíc a vždy bez problémů.
Hele a jak tě to bolí,mě totiž minule taky bolelo a začalo to někdy 14dc a trvalo týden,ale tak že jsem si nemohla ani sednout a sex taky nebyl moc příjemnej,testy nekupuju protože nevím kdy by měla být a teplotu jsem přestala měřit jelikož chodím na směny a navíc mě to hrozně znervozňovalo
ale nevím jak to přestalo bolet tak se mě vyrašila mykoza-nějak na to trpím poslední dobou
![]()
goldy, já s clostíkem měla ovu bolesti tak cca 5 dní, tak to bude k tomu.
je to tupá bolest, nemůžu se kolikrát kloudně narovnat, sex v žádným případě, by mě břicho upadlo, včera jsme teda ještě sexovali, ale dneska už by to nešlo, ale právě na tu bolestivou ovulku trpím, ale už jsem pomalu zapomněla co to je bolest při ovulaci, já totiž na clostil moc nereagovala, teď beru jen jeden denně, chtěla jsem dobrát zbytek co doma mám aby mě to tady neleželo a bolest je tady, jenže už taky neměřím tak ani nevím a teď mudr. říkal ať už nechodím a přijdu za ním do CARu až v září, že jeden clostil denně nic neudělá, ale vypadá to na ovulku, třeba chce tělo otěhotnět dřív než bude muset na IVF ![]()
možná tý ovulaci napomohlo nějaký to kilo dolu, dr. pořád říkal ať něco malinko shodím, že třeba začnu ovulovat, tak že by ![]()
no tak to jsem teda zvědavá,test zkusím samozřejmě ale ještě je čas,dnes jsem 25dc tak uvidím
já teda většinou netestuji, za ten rok jsem jich udělala tak max.4. vždy čekám na menzes a vždy dorazí