Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
BT měřím už dlouho a pokud chcete vědět, kdy máte ovu, musíte měřit celý cyklus. Jinak ovu je poslední den nízkých teplot, jak se BT zvýší o 0,2 a výš a zůstává tak i následující 3 dny, tak ovu proběhla. Nevýhodou je, že se to dozvíte vlastně až když je po ovu, ale jak budete měřit dýl, tak zjistíte kdy asi bývá a pak je dobrý se tulit tak cca 5 dní před ovu a včetně ovu, pak je šance na těhu minimální. ![]()
Ahojte holky, promiňtě že se k vám tak vtírám
jen vás jdu drobet povzbudit
my se s přítelem snažili skoro 2 roky,prodělala jsem 2 ranné potraty-bez revize v 5tt ale přece jen se na nás sluníčko usmálo a nyní jsem 7+5tt
můj nejvědší problém byl rozhozený cyklus, bylo u mě běžne např 3 měsíce nemenstruovat, ale před 7 měsíci se vše srovnalo a nakonec se zadařilo
a pokud můžu něco doporučit tak Femigard
držím vám všem palce a ať se brzy zadaří ![]()
Ahoj Nelíku,tak to je hezká zpráva,tak na sebe dávejte s andílkem
v bříšku pozor ![]()
Ahoj Nelik taky gratuluju a snad brzo budeme mít všechny dobré zprávi.
Ahoj děvčata,
od dubna se s přítelem snažíme o miminko, ale pořád nám to nejde
V dubnu sem vysadila antikoncepci a vše bylo v pořádku, cyklus se mi pořád pohybuje kolem 31–34 dnů a ve čtvrtek zhruba v prostředku cyklu 17den jsem začala špinit a špinim ještě dnes. Nic mě jinak nebolí. Akorát sem strašně unavená. Těhotenský test sem si včera dělala a byl negativní. Nemáte s tím někdo zkušenosti, co by to mohlo znamenat? ![]()
iiv jestli sem dobře pochopila 17 den si začala špinit to bylo asi po ovu,že jo?na tehotenský test je moc brzo mnela by si si ho delat až 10dní po ovu čiže 27den cyklu ale doporučuje se v den menstruace.To špinení by mohlo znamenat,že seš tehotná aspoň co sem četla.
rere12: mockrát děkuji, zkusim si počkat teda jestli příjde menstruace a pak se případně testnu znovu. Jestli to nebude mimi tak pak skočím za doktorkou:-(
Jestli nemáš žádne bolesti?já bych to zkusila testnúť ten 27my den cyklu
http://merenibt.xf.cz/index2.html
jukni na tuhle stránku tady se hodne věcí dozvíš
rera12: právě, že bolesti vůbec nemám. ještě jednou děkuji
zkusim ještě něco pročíst
pak dej vědet jak si dopadla stim tehotenskym testem a snad budeš mít dobré tprávy. ![]()