Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump Ale no tak, my se také musíme snažit, když se náhodou miláčkovi nechce. ![]()
@Anonymní píše:
Z pochopitelných důvodů anonymně.
Dneska mám strašnou chuť, ale opravdu strašnou, dala bych snad každému, kdo se o mě otře Je to hrozné, nemůžu se na nic soustředit… Nejhorší je, že se hrozně brzo zamiluju, takže nějaký úlet nepřipadá v úvahu. Partnera nemám a samohana mě neuspokojují, spíš ještě víc vydráždí.
Holky, poraďte, jak tyhle intenzivní chutě řešíte?…
tak to je krasne, to je presne ta situace, ktera ma za nasledek, ze testy DNA ukazuji, ze tretina druhorozenych deti v manzelstvi nebo partnerstvi je pocata s jinym nez zakonnym partnerem,
proste na zenskou vleze necekane chtic a roztahne nozicky prvnimu samci, ktery je vzdy pripraven k cinu oplodneni..
diky za vysvetleni
![]()
@LLump píše:
Hele, nadrženci, co uděláme s tím srazem v Chlumu?V sobotu má podle předpovědi pršet, tak navrhuju neděli. Všechno ostatní platí - přijedu na kole s dětma, takže v tom nejsou žádné postranní úmysly, ani jakékoliv možnosti realizace čehokoliv
ja uz myslel, ze budou orgie ![]()
pta se synek maminky, mami, kdo je muj tata,
nech toho, jak nevim a bud rad, ze nejsi pes, jooo, to byl tenkrat mejdan…, povida maminka zasnene
![]()
@Drakk píše:
Je tu někdo kdo by dnes měl na to chuť jak já?jestli je tu nějaká ženská od Nás tak ji rád vypomuzu.. ať se klidně ozve
pane boze, po svete beha tolik nadrzenych a neukojenych zenskych, staci si jen vybrat, a ty mas problem kam zasunout, to snad zertujes
![]()
@LLump píše:
No zas až tak jednoduchý to s tím „jen“ vybíráním není, to zas nekecej…
tak jasne, ale bez nejakeho usili a zasluh by te to ani netesilo,,
pokud chces jen ukazat prstickem a rici pojd, tak to muzes navtevovat specalne za tim ucelem zrizovane domy, ale o tom tu neni rec,
umeni nekoho „sbalit“ je snad vrozene kazdemu, ne sice ve stejne mire, ale myslim, ze ano
@divine woman píše:čau nadrženci, kde jste kdo, mám nové zprávy
nadrzenci asi trtkaji
![]()