Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LLump
Pěkný broučci
, Lipno bylo taky gut. Braly ryby a hřibů mraky.
@LLump píše:
Dneska jsem si dal 5km ostré chůze v tom pařáku a došel si do otřesného letoviska půjčit kolo, zejtra ráno vstanu a taky jedu pro čerstvý rybyTeda to vstávání bude horší, sedíme v grillbáru u vínka
užij si to a pij s rozumem. ![]()
@LLump píše:
Lefko, půllitřík, já moc nesnesu
nj. otázka je, proč nesneseš?
@LLump píše:
Já nejsem žádnej chlastač. A jsem tomu rád. Ono i takhle to mám na hraně, nerad bych spadnul do toho, co vidím často kolem sebe. Jinak inteligentní, vzdělaný lidi, a lejou jak hovada. To se mi fakt hnusí, sorry.
každej pije tolik, kolik snese. Někdo si dá 2 piva a už ho nesou. Jinej po deseti jde jako by nic nepil. Horší už je ta skutečnost, když se pijan válí po cestě. ![]()
@LLump píše:
Právě. Já znam lidi, co vyrazej na kolo, zapadnou do hospody, zlejou se a jedou dom. Jeden se rozsekal, že půl roku nejezdil, leje zas. Jeden vzal na kole zlitej čelně auto. Zázrakem přežil, a co myslíš, leje dál. Nepochopíš…
u takových by mě zajímal jejich IQ. ![]()
@LLump píše:
Hele, většina z nich je VŠ a na pozicích, co nemůže vykonávat vypatlo, musí se u toho myslet. O to víc to nepochopíš
pokud nevíš, tak IQ se nerovná stupni vzdělání. Vzdělání má jen chytrý člověk, ale ne každý chytrý musí mít zákonitě vyšší IQ. ![]()
@LLump No jo, jižani. Pořád mají siestu, ale v tom vedru se ani moc nedivím.
Zdravíčko ![]()
Tak tyhle neukočírovatelný chutě na sex znám. A zrovna když nikde žádnej chlap po ruce
![]()