Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
2.9.17 20:29
@WERISKA píše:
to jsi měla ješt teplo. Na chatě ráno kolem 10 stupnu :roll:
Jako nic moc.
A chodíš sem ještě, nebo jen nakukuješ?

ty už vůbec :nevim: sem tam nakouknu ale nikdo ze staré bandy nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.9.17 20:29
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen: povídej, kolik zlomenin jsi měla?
:roll: no kolik jsem měla zlomených prstů si nepamatuju :think:, ale bylo jich hodně, pak zápěstí, loket a kotník :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.9.17 20:30
@Ginuš píše:
@Lima69 no ahooj fešando, jak je?jojojo každej vdechne salát a cukroví a je po… Vytuhne se u televize v novém kožichuod Ježíška
:cert: :cert: já nikdy nedostala kožich :think: Asi začnu psát dopis pro Jéžiška
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.9.17 20:30
@Lima69 píše:
vede se mi dobře a nestěžuju si ;) kožuch už se nenosí… ještě by nás ochránci zastřelili :lol:

no jasně, že by to byl umělák (myslím ten kožich :mrgreen: ) a já zrovna tuhle sezónu chtěla vytahnout norka :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.9.17 20:31
@Ginuš píše:
8o 8o 8o fakt? No já teda rádio neposlouchám, ale vím, že jakmile sundají nabídku v krámu na první školní den tak jsou za chvilku ozdoby

to se má pak člověk těšit na vánoce když běží reklamy už v září a mikuláši v regálech :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.9.17 20:31
@Ginuš píše:
8o 8o 8o fakt? No já teda rádio neposlouchám, ale vím, že jakmile sundají nabídku v krámu na první školní den tak jsou za chvilku ozdoby

jj, to je mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.9.17 20:32
@Lima69 píše:
to se má pak člověk těšit na vánoce když běží reklamy už v září a mikuláši v regálech :roll: :mrgreen:
:think: noo spíš nás na to psychicky připravují :lol: :lol: ale na Vánoce se těším :dance: už druhé krásné Vánoce s tou mojí láskou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@Ginuš píše:
no jasně, že by to byl umělák (myslím ten kožich :mrgreen: ) a já zrovna tuhle sezónu chtěla vytahnout norka :cert: :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nekeceeeeej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@WERISKA píše: :cert: :cert: já nikdy nedostala kožich :think: Asi začnu psát dopis pro Jéžiška

já od tchýně :lol: stříbrnou lišku :lol: a už mi visí 15 let ve skříni v igelitu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.9.17 20:33
@Lima69 píše:
to se má pak člověk těšit na vánoce když běží reklamy už v září a mikuláši v regálech :roll: :mrgreen:

to je normálně na depku :pocitac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
2.9.17 20:34
@Ginuš píše: :think: noo spíš nás na to psychicky připravují :lol: :lol: ale na Vánoce se těším :dance: už druhé krásné Vánoce s tou mojí láskou

tak to věřím :D loni okusovala papír letos to bude stromek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Lima69 píše:
já od tchýně :lol: stříbrnou lišku :lol: a už mi visí 15 let ve skříni v igelitu :lol: :lol:

aaaa máš v tom uložený prachy co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty jo štěstí, že mi nikdy nikdo nedal kožich :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@Ginuš píše: :think: noo spíš nás na to psychicky připravují :lol: :lol: ale na Vánoce se těším :dance: už druhé krásné Vánoce s tou mojí láskou

jo, tak kvůli dětem je to super. Když ještě věří a ty očička :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@WERISKA píše:
to je normálně na depku :pocitac: :P

nesmíš chodit do obchodu :lol: posílej mladého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit