Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:…skoro jako bych podvedome tusil, kdo to sem napsal
Jsem taky nadržena, ale chci nějakou hezkou ženskou. Bohužel nám se ty partnerky jen tak lehce nehledají. A já bych se tak hrozně ráda chtěla dotýkat ženského těla…líbat ji…
Proč mám pocit, že spousta těch anonymů tady…a některých profilů tvářících se jako ženská jsou muži…? Dejte si pozor milé dámy..
@jaguar píše:
Já si pozor dávat nemusímse nebojím
Se umim ubránit jsem divoká flekatá kočka
![]()
Takový mám nejraději
![]()
@LLump Odpovídám požadavkům tvé ženy, ale trojku nikdy. Zajímají mě jen holky. A nevydávám se za chlapa, proč bych to dělala? Mohou být nadržení jen hetero? Je tu snad diskriminace?
Já jako bisexuálka (v sexu, v citech heterosexuálka)
moc nemusím trojku já, žena, muž. Chci si s tou ženou užívat sama něžný sex, když už trojku, tak radši dva muži, i když ani to nepreferuji, v současnosti vůbec… ![]()
@LLump píše:
Pošli fotku, ukážu ji ženě, ale upozorňuju, je hodně náročná, je na drobný, hubený a nemá ráda blondýny. Pokud projdeš, můžem si klidně dát i trojku
a jak si rozdelite ty jeji „otvory“, ktary z ni prideli tvoje zena tobe ![]()
@Klopotkova píše:
Já jako bisexuálka (v sexu, v citech heterosexuálka)moc nemusím trojku já, žena, muž. Chci si s tou ženou užívat sama něžný sex, když už trojku, tak radši dva muži, i když ani to nepreferuji, v současnosti vůbec…
tady me napada stejna otazka, ktere orvory ze sve telesne schranky jin pridelis k ukajeni se ![]()
@Pesimistaa píše:
tady me napada stejna otazka, ktere orvory ze sve telesne schranky jin pridelis k ukajeni se
na všechny se vždy postupně dostalo… ![]()
@LLump píše:
Za mě v pohodě, já ti to přeju. Klidně se ženy zeptám, jestli chceš, akorát teda nevím, jak jí vysvětlím, že jsem tě našel na epipiněI když už si všimla, že sem chodím a otáčí oči v sloup, co to mám zas za výstřelky
je videt, ze ve vasi rodine je jeden zcel azdravy a normalni,
musim rici, ze ty to nejsi, kdyz chodis na epipineni
@Klopotkova píše:
na všechny se vždy postupně dostalo…
no tedy, fuje, uz cteni a predstava zcela jisteho poradi penetraci u me vyvolava jeksi neprijemne pocity za tebe
![]()
@Pesimistaa píše:
no tedy, fuje, uz cteni a predstava zcela jisteho poradi penetraci u me vyvolava jeksi neprijemne pocity za tebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale no tááák ![]()
Ok, vidím, že tady to je jenom o hetero. Ale chápu, je vás většina.
@Ginuš píše:
@WERISKA jůůůů ahoooj kočko, jak je?
Ahoj mamčo
No, je docela dobře, jen chci ještě teplo a léto
Co u tebe nového? Jak malá? ![]()