Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
1.9.17 19:12
@Anonymní píše:
Jsem taky nadržena, ale chci nějakou hezkou ženskou. Bohužel nám se ty partnerky jen tak lehce nehledají. A já bych se tak hrozně ráda chtěla dotýkat ženského těla…líbat ji…
…skoro jako bych podvedome tusil, kdo to sem napsal :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.17 21:25

Proč mám pocit, že spousta těch anonymů tady…a některých profilů tvářících se jako ženská jsou muži…? Dejte si pozor milé dámy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.17 21:30
@jaguar píše:
Já si pozor dávat nemusím :pankac: se nebojím :mrgreen: Se umim ubránit jsem divoká flekatá kočka :jazyk: :palec:

Takový mám nejraději :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 22:36

@LLump Odpovídám požadavkům tvé ženy, ale trojku nikdy. Zajímají mě jen holky. A nevydávám se za chlapa, proč bych to dělala? Mohou být nadržení jen hetero? Je tu snad diskriminace?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.9.17 10:00

Já jako bisexuálka (v sexu, v citech heterosexuálka) :D moc nemusím trojku já, žena, muž. Chci si s tou ženou užívat sama něžný sex, když už trojku, tak radši dva muži, i když ani to nepreferuji, v současnosti vůbec… :andel:

• Citovat
  • Upravit
8295
2.9.17 10:01
@LLump píše:
Pošli fotku, ukážu ji ženě, ale upozorňuju, je hodně náročná, je na drobný, hubený a nemá ráda blondýny. Pokud projdeš, můžem si klidně dát i trojku ;)

a jak si rozdelite ty jeji „otvory“, ktary z ni prideli tvoje zena tobe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
2.9.17 10:03
@Klopotkova píše:
Já jako bisexuálka (v sexu, v citech heterosexuálka) :D moc nemusím trojku já, žena, muž. Chci si s tou ženou užívat sama něžný sex, když už trojku, tak radši dva muži, i když ani to nepreferuji, v současnosti vůbec… :andel:

tady me napada stejna otazka, ktere orvory ze sve telesne schranky jin pridelis k ukajeni se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.9.17 10:04
@Pesimistaa píše:
tady me napada stejna otazka, ktere orvory ze sve telesne schranky jin pridelis k ukajeni se :mrgreen:

na všechny se vždy postupně dostalo… :P

• Citovat
  • Upravit
8295
2.9.17 10:04
@LLump píše:
Za mě v pohodě, já ti to přeju. Klidně se ženy zeptám, jestli chceš, akorát teda nevím, jak jí vysvětlím, že jsem tě našel na epipině :D I když už si všimla, že sem chodím a otáčí oči v sloup, co to mám zas za výstřelky :mrgreen:

je videt, ze ve vasi rodine je jeden zcel azdravy a normalni,
musim rici, ze ty to nejsi, kdyz chodis na epipineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8295
2.9.17 10:06
@Klopotkova píše:
na všechny se vždy postupně dostalo… :P

no tedy, fuje, uz cteni a predstava zcela jisteho poradi penetraci u me vyvolava jeksi neprijemne pocity za tebe :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.9.17 10:32
@Pesimistaa píše:
no tedy, fuje, uz cteni a predstava zcela jisteho poradi penetraci u me vyvolava jeksi neprijemne pocity za tebe :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

ale no tááák :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.17 10:56

Ok, vidím, že tady to je jenom o hetero. Ale chápu, je vás většina.

• Citovat
  • Upravit
33155
2.9.17 19:44

Ahoj všem. :mavam: :mavam: Tak konec prázdnin, stres může začít :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.9.17 19:53

@WERISKA jůůůů ahoooj kočko, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.9.17 20:00
@Ginuš píše:
@WERISKA jůůůů ahoooj kočko, jak je?

Ahoj mamčo :hug: No, je docela dobře, jen chci ještě teplo a léto :? Co u tebe nového? Jak malá? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí