Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@Venetia Je to takový trochu strašidelný slaďák pro puboše.A co tě baví? Mně se poslední dobou líbily Ženy v běhu a Teroristka.
to je dobrý, mě poslední dobou baví české filmy, naše produkce se hodně zlepšila. ![]()
@opozice Já chodím nejraději na komedie, potřebuji oddechnout a zasmát se. Dvě nevěsty a jedna svatba se mi také líbilo, a kdo má rád kapelu Brutus
, tak chápe. Ale nejvíc jsem se nařehtala u filmu Bookclub, Dámský klub. Je to pro starší a pokročilé, ale neuvěřitelná sranda, na americkou produkci.
@divine woman píše:
@Venetia Je to takový trochu strašidelný slaďák pro puboše.A co tě baví? Mně se poslední dobou líbily Ženy v běhu a Teroristka.
z posledni doby mne hodne vzal Pribeh sluzebnice a cerne zrcadlo
@divine woman píše:
@opozice Já chodím nejraději na komedie, potřebuji oddechnout a zasmát se. Dvě nevěsty a jedna svatba se mi také líbilo, a kdo má rád kapelu Brutus![]()
, tak chápe. Ale nejvíc jsem se nařehtala u filmu Bookclub, Dámský klub. Je to pro starší a pokročilé, ale neuvěřitelná sranda, na americkou produkci.
to jsi jako muj pritel…on preferuje komedie, ja dramata…se nikdy neshodneme
@Venetia Když já na drámo v poslední době nemám žaludek. Ale viděla jsem jich též spoustu. Stačí Lidice nebo Habermannův mlýn. Nebo Love story. Jen slyším melodii a bulím jak želva.
@divine woman píše:
@opozice Já chodím nejraději na komedie, potřebuji oddechnout a zasmát se. Dvě nevěsty a jedna svatba se mi také líbilo, a kdo má rád kapelu Brutus![]()
jasně oddechovky jsou dobrý, i když občas komedie je i na EM. ![]()
@Venetia píše:
to jsi jako muj pritel…on preferuje komedie, ja dramata…se nikdy neshodneme
Brutus, to je nějaká místní? Tu neznám. ![]()
@divine woman píše:
@Venetia Když já na drámo v poslední době nemám žaludek. Ale viděla jsem jich též spoustu. Stačí Lidice nebo Habermannův mlýn. Nebo Love story. Jen slyším melodii a bulím jak želva.
ja ted koukala na Nez prisla boure…a Everest ….o preziti na mori / horach
@opozice píše:
Brutus, to je nějaká místní? Tu neznám.
koho zase..vubec ti nerozumim?
@Venetia píše:
koho zase..vubec ti nerozumim?
@divine woman píše, že skupina Brutus… sakra čti to pořádně.
![]()
@opozice píše:
@divine woman píše, že skupina Brutus… sakra čti to pořádně.![]()
jo pardon
jsem v praci, tak ctu rychle
Brutus neznam
@Venetia píše:
jo pardonjsem v praci, tak ctu rychle
Brutus neznam
máš noční?
@opozice píše:
no a vorazíš, nebo je to záhul?
jak kdy ….zatim je klid