Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Když jsem byl v Praze, tak jsem si tradičně dal na trafouší klobásu. Teda to byl hnus/humus fialovej. Fakt se to nedalo žrát. A můžu říct, že jsem znalec, na václaváku jídám klobásy od mejch prvních tanečních v Lucerně, takže asi 40 let.
To ještě byla karasová mladice a karas hubenej kluk, ne? ![]()
@Chauvinist píše:
To ještě byla karasová mladice a karas hubenej kluk, ne?
LOL! Myslíš Karas holubí prsa? ![]()
Kdepak, už tenkrát byl dobře vyžranej.
@KalamityJohn píše:
LOL! Myslíš Karas holubí prsa?Kdepak, už tenkrát byl dobře vyžranej.
yup!
Některý věci se nemění ![]()
@divine woman píše:
@KalamityJohn @ChauvinistPražácí si notujou
To víš, vybrané hodiny společenského tance pro šlechtu u dvora v mramorovém sále, to si jeden pamatuje celý život (pravděpodobně to absolvovali i Šimek a Grossmann a napsali o tom povídku).
Ne žádný vidlácký kvapík a redneck dance někde v dálné asii za Benešovem
![]()
Karas s Karaskou to byla pražská instituce. Patřilo to k středoškolskýmu životu, stejně jako maturiťáky v Lucerně.
@Chauvinist @KalamityJohn Já vám klucí nezávidím. Hezky jste si to užili.
@KalamityJohn píše:
Karas s Karaskou to byla pražská instituce. Patřilo to k středoškolskýmu životu, stejně jako maturiťáky v Lucerně.
Tak ono to frčelo všude - v belmondu, efku, KDŽ na vinohradech, na IPku, v devadesátejch to ty mistři privatizovali a kolem milénia začli odcházet do důchodu.
Je pravda, že lucerna byla nejprofláklejší, nejnarvanější a plná top-class buchet, ne nějaký vidlačky ze smíchova, co neměly šaty podle poslední módy ![]()
A maturiťáky frčely v lucerně nejvíc, no. Kdo neměl na lucernu, to byla špatná škola…
@eri1989 píše:
Já když zrovna jsem nadržená, tak mi pomůže můj kamarádMám zatím obyčejný šukací stroj (https://www.sexicekshop.cz/…roj-NM-100-1) - dokonce i na zmáčknutí čudlíku do mě vystříkne ale přemýšlím že zase přejdu na opravdového chlapa.
mě by zajímalo, co to do tebe stříkne.
To je nějaká limča, nebo plnotučné mlíko.?
@opozice píše:
mě by zajímalo, co to do tebe stříkne.To je nějaká limča, nebo plnotučné mlíko.?
Plzeň dvanáctka ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Plzeň dvanáctka
hergot, to by se lízalo. ![]()
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth ty si prostě nedáš pokojznáš Klobásový ráj?
já joooooooooooooo, byl jsem tam asi před rokem, no nádhera to tam je:mrgreen:
akorát, že tam jedna klobása stojí 200kč
![]()
Příspěvek upraven 08.05.19 v 15:22
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth ty si prostě nedáš pokojznáš Klobásový ráj?
To je nějaký gay club? ![]()
@opozice píše:
hergot, to by se lízalo.
@Prof. Farnsworth píše:
Až do sucha
Hoši, nedomlouvejte mi rande. Pivní lázně si zamluvím sám - i s malou v dětském světě.
![]()