Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
6.5.19 22:39
@měsíční svit píše:
@divine woman Pane Bože, jen tak sem „náhodou“ nakouknu a vy tady Brutus a Keks, to bylo moje mládí, samé lepší vzpomínky :mrgreen:. Nejlepší byl vždy letní parket :pankac:. První polibek mi zahráli na mé 17. narozky a pak mi ještě Sáša složil básničku :srdce: :lol:, dodnes si jí pamatuji.

ta náhoda mi připomíná náhodné kliknutí na můj profil. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.19 22:44

@opozice Počkej, jako mnou? Vůbec nevím, že bych se na tebe někdy dívala :think:.
Jinak v téhle diskuzi ano, „NÁHODOU“ :mrgreen: Jen jsem tu čekala podle názvu jiné téma a on tu na mne vykoukne Brutus :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.5.19 22:46
@měsíční svit píše:
@opozice Počkej, jako mnou? Vůbec nevím, že bych se na tebe někdy dívala :think:.
Jinak v téhle diskuzi ano, „NÁHODOU“ :mrgreen: Jen jsem tu čekala podle názvu jiné téma a on tu na mne vykoukne Brutus :lol:.

ty nééé, jenom ty ostatní to tak uvádějí jako ty. To jen náhodou, nebo jsem se překlepla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.19 22:51

@opozice To jasně, proto to píšu do uvozovek, aby bylo jasno :). Ale věřím, že když píše někdo z mobilu, tak tam je lehké se překlepnout. Já se výjimečně na profil kouknu jen těm, co se první kouknou oni na můj. Ale i tak, vždyť o nic nejde, ne? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.5.19 22:56
@měsíční svit píše:
@opozice To jasně, proto to píšu do uvozovek, aby bylo jasno :). Ale věřím, že když píše někdo z mobilu, tak tam je lehké se překlepnout. Já se výjimečně na profil kouknu jen těm, co se první kouknou oni na můj. Ale i tak, vždyť o nic nejde, ne? :andel:

o nic nejde, ale rád o tom píši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.19 23:01
@opozice píše:
o nic nejde, ale rád o tom píši. :mrgreen:

To jsem si už někde všimla, takové fopá :P způsobíš :cert:, pak aby kanálama holky chodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.5.19 23:03
@měsíční svit píše:
To jsem si už někde všimla, takové fopá :P způsobíš :cert:, pak aby kanálama holky chodily…

nic na tom není, vždy říkám, že se mají zeptat, stejně se tam nic nedočtou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.5.19 08:21

@měsíční svit no jo mládí, to už mám dávno víš kde :mrgreen: Ale Keksáci pořád dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 11:53
@divine woman píše:
@měsíční svit no jo mládí, to už mám dávno víš kde :mrgreen: Ale Keksáci pořád dobrý :pankac:

To nevím, kde :P. Já plánuji že v na ně v létě vyrazím, pokud budou u nás. Snad tam na mne nebudou koukat divně, také už mi není 20 :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.5.19 14:57

@měsíční svit Musíš jít na Oldies :mrgreen: :mrgreen:, ale já byla nedávno na Tublatance a věkový průměr tam byl 40+, možná 50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eri1989
7.5.19 16:27
@Mango_Lassi píše:
Kdo je tady nadržený teda?

Já když zrovna jsem nadržená, tak mi pomůže můj kamarád :palec: Mám zatím obyčejný šukací stroj (*) - dokonce i na zmáčknutí čudlíku do mě vystříkne ale přemýšlím že zase přejdu na opravdového chlapa.

edit admin - odkaz

• Citovat
  • Upravit
7.5.19 18:01

@divine woman Neříkej to, neříkej, nee. Nic proti oldies, ale, jako že mě tam posíláš… zní to hrozně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122383
7.5.19 18:20
@eri1989 píše:
Já když zrovna jsem nadržená, tak mi pomůže můj kamarád :palec: Mám zatím obyčejný šukací stroj (https://www.sexicekshop.cz/…roj-NM-100-1) - dokonce i na zmáčknutí čudlíku do mě vystříkne ale přemýšlím že zase přejdu na opravdového chlapa.

Opravdu? 8) A máš nějaké konkrétní požadavky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
7.5.19 18:28
@mrav píše:
Opravdu? 8) A máš nějaké konkrétní požadavky? :mavam:

místo vzdychání by jsi mohl bzučet foe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit