Nadváha u kojence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.15 02:38

Lúlinek
Tak pri drhem to je jasny ze uz se tak nebojis atd protoze uz mas zkusenosti a vis co a jak uz si vse pamatujes od toho prvniho// no tady nemam moznost zmenit dr sem v Irsku a tady mas jen jednoho dr a nazdar detskyho a pak tvoji dr a pak normalniho na ockovani ja na to uz taky nak kaslu prostej i davam jak ma mala hlad ted mi tay rikala maradka at na dr kaslu vubec ne poslouchat ona taky rikala ze jeji malej mel ve 4 mesicich pres devet kilo ale protoze ona koji mi jsme na te umele proto asi vic i pribira ona rikala ze uz po pul roce me tak hodne pribirat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
30.12.15 10:32

Přesně tak to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.17 20:06

????????????

@Vaculovakacka píše:
Ahoj holky, asi už mě šibe, ale tchýně mě dneska docela slušně vyplašila. Možná budu vypadat jak blbka, ale mám první miminko a nerada bych mu nějak ublížila. Můj zítra 6. týdenní syn se narodil s porodní váhou 3.700g a ani moc neubral, byl to takový macík už od narození. Po týdnu z nemocnice měl původní váhu a na kontrole o týden později tedy ve 14 dnech už 4.110. Paní doktorka řekla že takový přírůstek je normální. No a nevím jak přené jsou všechny váhy které už jsem vyzkoušela, ale to moje prasátko mělo dneska 5.3 kila??? není to nějak moc? A to nekecám, proože jsem zkusila 2 váhy co mám doma, váhu u mojí maminky a váhu u tchyně. Je možné, že se ten můj drobeček s tříměsíční kolikou jenom jídlem uklidňuje a proto se tak přejídá? (řikala tchyně) Ale příjde mi strašné, klid pláče hlady, pořád hledá, ojel by i mikinu kdyby bylo nejhůř, dokonce si nacpe skoro celou pšst do psinky, mu nedat najíst??? Mimochodem papá každé 3 hodiny. Děkuju moc za radu … Na 6. týdení prohídku jdeme až ve čtvrtek, tak jestli nemám letět už zítra?
e
Nadváhu bych neřešila. Mě to přijde že krásné přibírá ???? to mi se narodili skoro 5 tikilova a teď 11 měsíců a 15 kilo to by teprve koukala????????????????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí