Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se jen zeptat jsem v 8tt a mam strasne nafouklé bricho neverim tomu ze by to bylo tehotenske
mel nekdo stim zkusenosti a kdy mi to nafouknuti splaskne? dekuji za kazdou dpoved
S ohledem na to, ze miminko je nyní velké jako fazole, je zřejmě, ze to není to prave těhotenské.
Jsi zavodnena, nafoukla. A kdy to splaskne? Asi pristi tyden v úterý ![]()
@monces já jsem moentalne v 15 týdnu a ještě nesplasklo ba naopak ![]()
@monces já byla nafouklá u obou ještě předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná..trvalo to tak ty dva měsíce určitě, pak se začalo klubat těhotenské - u druhého dříve..
@monces ahoj, mám. U druhého těhotenství jsem měla také břicho v 8 týdnu pomalu jako v 5. měsíci
Prirovnala bych to k nafouklemu bříšku před menstruací. Myslím, že ty hormonální změny třeba zadrzuji vodu v těle, nebo třeba více plynů ve střevech (omlouvám se za ten popis
) U 1.tehotenstvi nebylo bříško vidět ještě ve 4.mesici. Každé těhotenství je jiné. Nijak jsem to neřešila, jen jsem dřív oblékla těhu kalhoty
Tak hodně štěstí ![]()
@monces V druhém těhotenství jsem byla taky nafouklá hned od začátku, ve 12tt už jsem pomalu nezapla kalhoty
Splasklo až po porodu ![]()
Mně splasklo asi tak nějak ten osmý týden.. Nebo devět, deset? No měla jsem meziobdobi zase s plochým
teď už se zase klube těhu.