Nafouklé břicho - těhotná

82
15.5.17 12:46

nafouklé bricho vs tehotne

Ahoj chci se jen zeptat jsem v 8tt a mam strasne nafouklé bricho neverim tomu ze by to bylo tehotenske :D mel nekdo stim zkusenosti a kdy mi to nafouknuti splaskne? dekuji za kazdou dpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
15.5.17 12:49

S ohledem na to, ze miminko je nyní velké jako fazole, je zřejmě, ze to není to prave těhotenské.
Jsi zavodnena, nafoukla. A kdy to splaskne? Asi pristi tyden v úterý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
15.5.17 12:52

@monces já jsem moentalne v 15 týdnu a ještě nesplasklo ba naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.5.17 13:06

@monces já byla nafouklá u obou ještě předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná..trvalo to tak ty dva měsíce určitě, pak se začalo klubat těhotenské - u druhého dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.5.17 13:10

@monces ahoj, mám. U druhého těhotenství jsem měla také břicho v 8 týdnu pomalu jako v 5. měsíci :) Prirovnala bych to k nafouklemu bříšku před menstruací. Myslím, že ty hormonální změny třeba zadrzuji vodu v těle, nebo třeba více plynů ve střevech (omlouvám se za ten popis :mrgreen: ) U 1.tehotenstvi nebylo bříško vidět ještě ve 4.mesici. Každé těhotenství je jiné. Nijak jsem to neřešila, jen jsem dřív oblékla těhu kalhoty :) Tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15240
15.5.17 13:27

@monces V druhém těhotenství jsem byla taky nafouklá hned od začátku, ve 12tt už jsem pomalu nezapla kalhoty :lol: Splasklo až po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.5.17 13:37

Mně splasklo asi tak nějak ten osmý týden.. Nebo devět, deset? No měla jsem meziobdobi zase s plochým :mrgreen: teď už se zase klube těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí