Pohlaví miminka po 28tt

1519
15.5.17 12:09

Pohlaví miminka po 28tt

Ahoj holky. Měla bych na vás otázku. Jsem ve 28tt a ráda bych věděla pohlaví. Pokaždé, když jsem byla na UTZ, tak se prcek nějak schovával. :) Na další a zřejmě poslední UTZ, co jsem tak pochopila, jdu za týden. Je tu nějaká z vás, co se dozvěděla pohlaví miminka takto dlouho? Já jen, jestli je ještě do porodu nějaká naděje :) Pár lidí mi tvrdilo, že už to nemusí být vidět, jak se miminku zmenšuje prostor. :/
Moc děkuji za odpovědi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
559
15.5.17 12:11

To by mě taky zajímalo, ve 21tt se prcek nechtěl moc ukazovat, a další a poslední utz ve 30tt, tak se spoléhám, že už to snad bude vidět a dr. nám potvrdí tu holčičku co typovala teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.5.17 12:13

Ja! Skvrne se odmítalo ukázat az někdy do 30tt. A pak vykoukl kluk. Mne tedy ale dr dělala uz na každé kontrole co 14 dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:13

No právě, že já taky dostala jen typy, prvně na chlapečka a teď na holčičku. :) Ještě, že není více možností. :D Já jsem právě začala nakupovat a přeci jen nechci mít vše v neutrálu, když je na ty holčičky takových krásných věcí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.5.17 12:14

Ano, spousta maminek to zjistila až ve 30.tt,ja teda nevim jak u ostatních, ale u mě právě v tomto týdnu to bylo vidět perfektně, samozřejmě se může stát, ze mimco spolupracovat nebude :mrgreen: ale uz bývají i otocene hlavickou dolu, takže se to většinou pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:16

@Tichošlápek
Tak to máš super, mně je dělal ze začátku pokaždé, když jsem šla po čtyřech týdnech na KO. A teď právě naposled dělal ve 21.tt a prcek nic nechtěl ukázat. Tak snad to vyjde teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:18

@Míša95
Tak to jsi mě moc potěšila! :) Tak snad tentokrát se umoudří. Vsadím se, že maminky, co to vědět nechtějí, to mají krásně vidět pokaždé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.5.17 12:28

Já jsem to taky nevěděla. nejdřív že chlapeček cca 20tt, pak žeprej holčička, pak zase kluk. A je to na konec náš milovanej syn :* No na holčičky je fakt víc pěkného oblečení. Neva aspoň ušetříme :jazyk: Koupíš si oblečení až se miminko narodi.To budeš vědět 100pro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:31

@anďeliczek
Tak to gratuluji k chlapečkovi! Ať jste zdraví! :) No já si právě říkala, jaká je pravděpodobnost, že typují holčičku a nakonec je to chlapeček. Párkrát jsem se s tím teď v okolí setkala. Takže jak říkáš, stejně má člověk jistotu až po porodu. :D Jen ta zvědavost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:41

@janina022
Tak budu držet palce! :) Pěkně si s námi hrají. :D Můžu se zeptat, kdy máš termín? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.5.17 12:50

Děkují moc, ať jste taky zdraví, to je fakt nejduležitější :hug: No ten můj doktor mi popletl hlavu holčičkou. Já jsem byla taky zvědava to je normální. A ty si asi myslíš, že spiš holčička, že? Já bych stejně i kdyby mi to řekli 100pro, že chlapeček tak bych na to úplně nespolehala.Si vem, že ti řeknou holčička ty nakoupíš vše růžove a nakonec to bude kluk :D To bude trochu blbé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 12:57

@anďeliczek Tak přesně! Zdravíčko především. :) Moc děkuji. Ano, já si myslím, že je to holčička, ale právě pár kamarádek čekalo jistou holku a mají chlapáky. :D
No právě! Pak shánět vše z porodnice. No jeje nestraš. :D Proto se snažím nakupovat neutrální věci, ale mohl by mi to prcek tedy usnadnit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.5.17 13:13

@Tefanek
To je taky hezký. :) Že si s námi pohrávají, že. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.5.17 13:46

@Destiny4974 já jsem teprve 23tt, termín mám 17.9. Právě ve 13tt i ve 21tt typovala holčičku, ale fakt se nechtělo mimi moc ukazovat a ještě mělo pupečník mezi nohama. A teď už bude jen utz v tom 30tt, moje dr. mezi tím už taky žádný nedělá. Dej pak vědět, jestli už se prcek ukázal :)
My už máme syna, ten se nám v 21tt ukázal krásně s roztaženýma nohama a teď nic. Ale věcí mam po něm spoustu, i neutrál, tak dyštak budu něco málo dokupovat až se mimi narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.5.17 08:04

@janina022 No jeje, takže si taky ještě počkáš. To je teda. :) Stejně je to zajímavé, že někde dělají UTZ pokaždé, jinde ne, fakt zvláštní. I ceny za fotečku se dost liší. :O
Možná, že jsou holčičky stydlivky, tak se schovávají, když to ten váš chlapák tak pěkně ukázal. :D
Já právě čekám první mimčo, takže výbava nulová a lump mi to neusnadňuje! :) Určitě se ozvu, já doufám, že ten ostych poleví a ukáže se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí