Nahlásit padělek, nebo ne?

Anonymní
8.3.20 12:48

Nahlásit padělek, nebo ne?

Dobrý den, potřebuju poradit..
Našla jsem už před časem stránku na Facebooku, kde slečna prodává údajně pravé boty Nike.. nemá k nim žádnou účtenku, fakturu, žádný doklad. Mám doma sama 26 páru bot Nike, dokonce i spoustu stejných co prodává ona (i podle sériového čísla) a je vidět docela hodně detailních rozdílů. Spousta lidí byla vyhozena že skupiny, jelikož ji dali špatnou recenzi. A já se chci zeptat, jestli jí mám nějak nahlašovat? Chce to po mě hodně lidí, všichni si myslíme, že prodává padělky, ale nechci ji zase zničit obchod, kdyby to nebyly padělky.. :think: :nevim: co byste dělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4443
8.3.20 12:50

Pokud má vše v pořádku obchod nezničíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16138
8.3.20 12:53

Nahlásit na ČOI, pokud má vše v pořádku, nic jí nezničíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.3.20 12:53

Požádala bych ji, aby k botám dodala hygienický atest nebo prohlášení o shodě a pokud je nemá, aby urychleně stáhla prodej, jinak to nahlásíš celní správě. Pokud se jedná o originální zboží zakoupené v rámci EU, pak je bude mít k dispozici. Pokud by je kupovala mimo EU, musela by atesty udělat a zaplatit sama.

• Citovat
  • Upravit
3409
8.3.20 12:57

Nahlásila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 13:20

A jak ji mám prosím nahlásit? :nevim: protože podle toho, jak na mě paní vyjíždí, uráží a zdráhá se, to opravdu vypadá, že prodává padělky.. i podle ostatních komentujících.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
35877
8.3.20 13:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 13:32

@jege nee.. je to Lucky Outlet (soukromá skupina)

• Citovat
  • Upravit
4928
8.3.20 13:33

Tam je skutečný zločin název skupiny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 13:36

@MrsNorris 😂 Tak o to zrovna moc nejde..

• Citovat
  • Upravit
24992
8.3.20 13:57
@Anonymní píše:
@jege nee.. je to Lucky Outlet (soukromá skupina)

jeee, to je strašná pííííč…dost pochybuju, že něco z toho co prodává je pravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.3.20 14:08
@Anonymní píše:
A jak ji mám prosím nahlásit? :nevim: protože podle toho, jak na mě paní vyjíždí, uráží a zdráhá se, to opravdu vypadá, že prodává padělky.. i podle ostatních komentujících.. :roll:

Zavolej na tu ČOI a zeptej se, co by šlo. Případně asi i finančák, daně z toho asi taky neodvádí a účtenku nevystavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.3.20 15:18

Vypadas jako zhrzena konkurence :lol: Jo nahlasit muzes, do tydne prodava pod jinym jmenem. Takovych po FB je prosimte. Ted ale frci zarucene atestovany koustaka pro mimina za nejmene 400,– koupeny na Ali za 50,– komplet :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
24992
8.3.20 15:27
@shadowbabe píše:
Vypadas jako zhrzena konkurence :lol: Jo nahlasit muzes, do tydne prodava pod jinym jmenem. Takovych po FB je prosimte. Ted ale frci zarucene atestovany koustaka pro mimina za nejmene 400,– koupeny na Ali za 50,– komplet :potlesk:

to si nemyslím, že píše konkurence, lucky outlet je kapitola sama pro sebe, je fakt „speciální“ :roll: :roll: a stím vyhazováním a zakl. pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.3.20 20:27

@debra.morgan Laka mne to se podivat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat