Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Požádala bych ji, aby k botám dodala hygienický atest nebo prohlášení o shodě a pokud je nemá, aby urychleně stáhla prodej, jinak to nahlásíš celní správě. Pokud se jedná o originální zboží zakoupené v rámci EU, pak je bude mít k dispozici. Pokud by je kupovala mimo EU, musela by atesty udělat a zaplatit sama.
A jak ji mám prosím nahlásit?
protože podle toho, jak na mě paní vyjíždí, uráží a zdráhá se, to opravdu vypadá, že prodává padělky.. i podle ostatních komentujících.. ![]()
@Anonymní píše:
@jege nee.. je to Lucky Outlet (soukromá skupina)
jeee, to je strašná pííííč…dost pochybuju, že něco z toho co prodává je pravé.
@Anonymní píše:
A jak ji mám prosím nahlásit?protože podle toho, jak na mě paní vyjíždí, uráží a zdráhá se, to opravdu vypadá, že prodává padělky.. i podle ostatních komentujících..
Zavolej na tu ČOI a zeptej se, co by šlo. Případně asi i finančák, daně z toho asi taky neodvádí a účtenku nevystavuje.
Vypadas jako zhrzena konkurence
Jo nahlasit muzes, do tydne prodava pod jinym jmenem. Takovych po FB je prosimte. Ted ale frci zarucene atestovany koustaka pro mimina za nejmene 400,– koupeny na Ali za 50,– komplet ![]()
@shadowbabe píše:
Vypadas jako zhrzena konkurenceJo nahlasit muzes, do tydne prodava pod jinym jmenem. Takovych po FB je prosimte. Ted ale frci zarucene atestovany koustaka pro mimina za nejmene 400,– koupeny na Ali za 50,– komplet
to si nemyslím, že píše konkurence, lucky outlet je kapitola sama pro sebe, je fakt „speciální“
a stím vyhazováním a zakl. pravdu.
Dobrý den, potřebuju poradit..
co byste dělali vy?
Našla jsem už před časem stránku na Facebooku, kde slečna prodává údajně pravé boty Nike.. nemá k nim žádnou účtenku, fakturu, žádný doklad. Mám doma sama 26 páru bot Nike, dokonce i spoustu stejných co prodává ona (i podle sériového čísla) a je vidět docela hodně detailních rozdílů. Spousta lidí byla vyhozena že skupiny, jelikož ji dali špatnou recenzi. A já se chci zeptat, jestli jí mám nějak nahlašovat? Chce to po mě hodně lidí, všichni si myslíme, že prodává padělky, ale nechci ji zase zničit obchod, kdyby to nebyly padělky..