Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba to řekl jen aby řeč nestála
Chlap když miluje a něco chce, tak si za tím jde. Kdyby tě miloval, nevydržel by bez tebe ani týden, natož měsíc. A tipuji si, že ty první dva měsíce byl kontakt o sexu co? Podle mě v tom nic není, max. příležitostně sex…
@nikolrub
Tak to je jasné, chce tě pouze jako matraci…
Máš nějakou hrdost? Jestli ano, tak se na něj vykašli.
@andelka83 on se rozešel a chtěl být kamarád, což jsem nezvládala, tak jsem to vídání ukončila a teď jsme se viděli po 3 měsících.
@hehehe já rozhodně nemám v plánu s ním spát, jen nevím jak se zachovat, kdyby se ozval.
@nikolrub pořád chce být kamarád. Měla by ses fakt odmilovat. Zatím k tomu máš daleko, budeš se jen trápit.
@nikolrub
Neboj se mu říci, co chceš… Že ho chceš buď na vážno a nebo vůbec, pak už mu sama nepiš. Řekni, že o kamarádství se sexem nestojíš, chodili jste spolu, nestyď se udělat si v tom jasno. Pokud tě chce jen do postele, už se neozve, pokud chce víc, začne se snažit.
@andelka83 píše:
@nikolrub pořád chce být kamarád. Měla by ses fakt odmilovat. Zatím k tomu máš daleko, budeš se jen trápit.
asi bude muset otočit klíčkem a přepnout city, aby se změnily v lhostejnost, že? ![]()
@ontario7 tak nějak. Snadno se to řekne, hůř udělá, vím. A tohle tomu tedy nepomáhá. ![]()
@andelka83 píše:
@ontario7 tak nějak. Snadno se to řekne, hůř udělá, vím. A tohle tomu tedy nepomáhá.
to je, ale po tak krátké době nereálný ![]()
Souhlasím s tím, že pro tebe bude nejlepší zeptat se na rovinu, o co mu jde, co chceš nebo nabízíš ty. Ale buď ve střehu a nenech se jen tak obalamutit, chlap ve vidině snadno dostupného sexu je ochotný vykecat díru do hlavy a naslibovat hory doly i s horníkama ![]()
@nikolrub to je někdy běh na dlouhou trat. Já se odmilovávala pár let..někdy takové osoby zůstanou v srdci až do konce, protože jsou tak vyjímečné, že se na ně zapomenout prostě nedá ![]()
Chce to zkrátka čas člověk si musí srovnat to svoje a pak bude už jenom lépe a lépe ![]()
@nikolrub píše:
@andelka83 on se rozešel a chtěl být kamarád, což jsem nezvládala, tak jsem to vídání ukončila a teď jsme se viděli po 3 měsících.
Je to předčasné. Sama píšeš, že o něj stále stojíš. Až se ozve, řekni mu pravdu, že to ještě je příliš živé a že se s ním vídat nebudeš. Za rok už bude jen letmá vzpomínka. Extra tip - do kamarádění s ex se nenuť. Buď to přijde samo, časem, nebo ne. Nic mu nedlužíš/ a stejně od něj chceš něco jiného, že..
Pokud to ty nemáš emočně zpracované, on ten vztah ukončil, a chce po tobě jenom kamarádský vztah s občasným sexem, pak bych ho na tvém místě odstřihla úplně. Budeš se v tom zbytečně plácat a trápit. Krom toho, on bude pořád zabírat místo, které by jsi mohla mít pro někoho daleko lepšího. ![]()
Já bych to brala jako přátelské pozvání, se svými ex se vídám normálně… pokud ještě nejsi s rozchodem citově vyrovnaná, hoď to za hlavu a nevídej se s tím, jinak se z toho nevyhrabeš.
Nevím, kde jste vzali občasný sex @nostress