Náhodné setkání s ex

74
3.7.17 22:18

náhodné setkání s ex

Příspěvek upraven 15.08.17 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
3.7.17 22:21

A rozchod byl z čí strany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.17 22:22

@Cipisek79 z jeho strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.7.17 22:22

Ze slusnosti rekl, ze si musite jit nekam sednout. Evidentne jsi mu ty 3 mesice nechybela. Zapomen na nej a neblazni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
3.7.17 22:23

Stojíš o něj jako o co? O kamaráda?
Vypadá to že je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
3.7.17 22:24

Souhlas, měla bys na něj zapomenout. Podle mě si děláš zbytečné naděje, pro něj to skončilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.17 22:24

@andelka83 jako o partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
3.7.17 22:28

@nikolrub v tom případě nechápu. Sama jsi to ukončila že se chceš odmilovat 8o nevím no, z jeho reakce mi přijde že on už to jako ukončené bere.
Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
3.7.17 22:35
@nikolrub píše:
Zdravím, budou to tři měsíce co nejsem s ex 3 měsíce v kontaktu - ten jsem přerušila já s tím, že se musím odmilovat, což při kontaktu s ním nešlo, předtím jsme se 2 měsíce občas viděli. Dnes jsem ho náhodou potkala, oba jsme byli docela nervozní, když mě viděl, tak se dal hned do řeči, povídali jsme si asi 10 minut, bylo to takové zvláštní.. Nakonec mi řekl že pojede a že by jsme měli zajít na naše oblíbené jídlo. Jsem z toho teď hodně nesvá, nevím co si o tom mám myslet a hlavně co si od toho slibovat. Máte někdo nějaké podobné zkušenosti? Jak se zachovat pokud se ozve? Stále o něj stojím..

lidi se odmilovávají i spousty let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.17 22:36

@andelka83 ja to neukončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.7.17 22:38

Pokud o něj stojíš a on o tebe ne - jako o partnerku, ale chce se sejít jen tak, tak bych mu napsala, že ještě potřebuješ čas se dostat z rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
3.7.17 22:40

@nikolrub přerušila jsi kontakt s tím, že se musíš odmilovat. To mi přijde jako jednoznačný konec. Pokud to ukončil on, a jen ty to ještě emočně nezvladas, tak to je jiná. Nicméně je to asi fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.7.17 22:44
@nikolrub píše:
Zdravím, budou to tři měsíce co nejsem s ex 3 měsíce v kontaktu - ten jsem přerušila já s tím, že se musím odmilovat, což při kontaktu s ním nešlo, předtím jsme se 2 měsíce občas viděli. Dnes jsem ho náhodou potkala, oba jsme byli docela nervozní, když mě viděl, tak se dal hned do řeči, povídali jsme si asi 10 minut, bylo to takové zvláštní.. Nakonec mi řekl že pojede a že by jsme měli zajít na naše oblíbené jídlo. Jsem z toho teď hodně nesvá, nevím co si o tom mám myslet a hlavně co si od toho slibovat. Máte někdo nějaké podobné zkušenosti? Jak se zachovat pokud se ozve? Stále o něj stojím..

To, že jste se po rozchodu občas viděli, znamená jen viděli? Nebo tam byl nějaký fyzický kontakt? :lol:
Na osudovou lásku zapomeň, chlapi spíš prostě s tímto nemají problém… A fakt nekomunikují v šifrách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.17 22:55

@hehehe no prvně jsme se vídali i fyzicky, než jsem to zatrhla, pak jen vídali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
3.7.17 22:56

Třeba to řekl jen aby řeč nestála :nevim: Chlap když miluje a něco chce, tak si za tím jde. Kdyby tě miloval, nevydržel by bez tebe ani týden, natož měsíc. A tipuji si, že ty první dva měsíce byl kontakt o sexu co? Podle mě v tom nic není, max. příležitostně sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí