Náhradní matka 2026

1
28.8.26 10:12

Náhradní matka 2026

Zdravím ženy,

dostala jsem tip hledat právě tady. Vím že jde o citlivé téma.. Opakovaně u mě dochází po IVF k zamlklým potratům kvůli imunitní reakci, přestože embryjka jsou zdravá. Je mi 35 a manželovi 38, začínáme být bezradní, miminko si moc přejeme a nic by mu u nás nechybělo.. proto hledám náhradní matku, zodpovědnou a férovou ženu, která chce třeba pomoct udělat nás šťastnými a finančně si přilepšit- chápu že motivace může být různá, moje nejlepší kamarádka o tom přemýšlela, protože chtěla být déle doma se svým tříletým chlapcem, a domluvily jsme se, že jí mimo ostatní kompenzace vyplatíme mzdu, kterou by každý měsíc v práci dostala.. nicméně nečekaně otěhotněla a nic z toho nebylo..
Jsme z Moravy, ale místo nás nelimituje.
Kdyby některá z vás, co to čtou, měla zájem se domluvit nebo věděla o někom, koho můžu kontaktovat, prosím ozvěte se mi sem, pošlu kontakt.
Děkuji za všechny informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.9.26 10:56

Odpovídám na váš dotaz ?

Dobry den, četla jsem váš inzerát nebo jak to správně popsat, a chtěla bych vám i vašemu partnerovi pomoc 🙂 a na 1000,000% si nedělám srandu vím a umim pochopit jaké to je když někdo nemůže mít děti 😔 moje maminka taky chtěla už od mládí další děti ale bohužel ze zdravotních důvodu nemohla mít, informace o mě je mi 37let jsem na 1000,000%zdrava a mám 3 zdrave deti a za které jsem rada ze je mám, ale nevím jestli váš partner by stim souhlasil abych byla (náhradní matka) upřímně řeknu to narovinu jsem romského původu, a Češi nás moc v lásce nemají i když nejsme všichni stejní ale chodíme i mi Romové do práce atd: co tak někdy čtu? Tak se v takových situaci jako jste vy, setkaly bohužel i z podvodnikama atd: bylo to dost hnusny co jsem tak četla. a je mi těch páru lito a soucítím sněmi že tak naletěli 😔 ale jsem férová ženská vám v takovich vážných věcech přistupují zodpovědně a beru vážně, protože tyhle věci jsou pro každý par který nemůžou mít děti velmi citlivé téma. A upřímně mám radost 🙂 že jste taky z Moravy tak jako mi, ale jak už jsem napsala nevím zda-li by souhlasil z náhradní matkou romského původu váš partner.
Ale z moji strany je ochota vám pomoci 🙂 ale bohužel se obávám toho že když váš muž se dozví že jsem romského původu tak že to hned zatrhne což je opravdu smutný, protože ne všichni Romové jsme stejní, žiju v České republice 37 let a vím jak Češi k nám přistupují. Tak když budete chtít a zajem budete mít tak se kdykoliv ozvěte rada vám z miminkem pomůžu 🙂

Edit adminem: smazán mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.26 20:05

Dobrý den, velmi mě mrzí vaše situace a chtěla bych vám pomoct. Je mi 27 let a jsem z Prahy. Pokud budete mít zájem napište mi prosím SZ Přeji hezký den 😊

Edit adminem: smazán mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital