Naivita?

18
2.8.16 10:55

Naivita ?

Nenene :nevim:

Příspěvek upraven 06.09.16 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6942
2.8.16 11:02

Ne, nechápu tvoje chování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
2.8.16 11:02

Ano jsi naivni husa.. Má te očividně na háku, ví, že stejně pribehnes jak ocásek, tak proč by se snažil hledat jiné milenky, kdyz tebe má jistou? Řekl ti, že vztah nechce, tak co víc chceš slyšet? Naivně si myslíš, že ho,,zlomis", ale jeho jen svrbi pytlík a chce si ulevit, protože ví, že ty jsi z něj v háji a podrzis, jen abys ho alespoň na chvilku mela… Posbirej svou hrdost a jdi dál. Pardon za tvrdost, ale je to tak..

• Citovat
  • Upravit
9819
2.8.16 11:05

Jsi naivní!
Chce Tě jenom do postele a ty to nevidíš, nebo si to nechceš přiznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
2.8.16 11:08

Víš proč to pořád dělá? Protože je na tebe zvyklý a vidí snadno dostupný sex. Nic jiného v tom není, žádná hluboce zakuklená láska ani výjimečnost. Prostě snadno dostupný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
2.8.16 11:09

Nemá zrovna nikoho do postele a jako ex mu vyhovujes. Pokud se v tom nechces placst, tak to utni se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
2.8.16 11:16

@Pajulka002 jsi naivní a dělaš mu matraci zdarma…ušetří jednoduše za návštěvu bordelu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
2.8.16 11:20

Vidim to stejne, jak to tu je zmineno, delas mu jen madracku :nevim: holka najdi si jineho a tedy na neho prd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.8.16 11:25

Až příliš si ho idealizuješ. Zřejmě není zase až takový borec, když nemá na každém prstu tři milenky. Když si potřebuje vysypat pytel, tak se ozve tobě. Proč? Protože jsi zřejmě ze všech nejdostupnější. Můžeš se takhle trápit ještě hromadu týdnů, měsíců, let…ale akorát se ponižuješ. Udělej za ním tlustou čáru a běž jinou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.8.16 11:31
:nevim:

Příspěvek upraven 02.08.16 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.8.16 11:36

@Pajulka002
Když ti někdo jasně řekne, že má rád jablka… proč se mu snažíš vnutit hrušky?

Opět děláš to co dříve, omlouváš ho a snažíš se jeho slova převrátit tak jak bys ty chtěla aby vyzněly.

Když ti někdo po několikáté zopakuje, že nechce vztah, jen sex… ve skutečnosti tím myslí, že nechce vztah, ale jen sex.
Nechápu kde jsi si ve své hlavě vydedukovala, že s ním máš šanci na vztah? 8o Podotýkám na plnohodnotný se vzájemnou láskou a respektem. To už tam evidentně fakt neni… a zcela narovinu ti řeknu - POKUD by si s tebou začal nějaký „vztah“ tak to bude z jeho strany čistá vypočítavost a jen jistota pravidelného sexu. Milovat tě už nikdy nebude a pokud se necháš, bude tě jen sexuálně využívat tak jak chce on. S tím, že tys to evidentně nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.8.16 11:42

Holka trochu hrdosti by to chtělo. Pošli toho vola do háje kam patří. :cert: Přece nechceš, aby si z tebe dělal hadr na podlahu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.8.16 11:52

Jsi naivní a nevím, kde bereš, že máš šanci… Nemáš, to je zase jen tvá dedukce a překroucení faktů. On ti jasně několikrát řekl, jak to vidí a ty si něco jiného domýšlíš. Nechce vztah, chce tě jen do postele. Hledání nové milenky je pro něj pracnější, než když ty jsi k mání rychle a na zapískání. Nemáš svou hrdost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
2.8.16 11:57

Já ho chápu, jsi prostě dobrá v posteli. Ber to jak to je a užívej si. Proč furt chcete budovat nějaké nesmyslné vztahy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.8.16 11:59

Ja tohle opravdu nikdy nepochopim. Stalo se mi to v zivote 2×, ze me chlap chtel na sex, ja zamilovana, on ze vztah ne. Vzdycky jsem to utnula, doma rvala do polstare, ale nikdy jsem se takhle neponizovala. Na sms jsem reagovala odmitave, i kdyz srdce rvalo, at napisu, jak mi chybi. A nakonec v obou pripadech prilezli s tim, ze si uvedomili jak me miluji. Jenze uz to bylo za mnou a vracet jsem se nechtela. Hlavne z hrdosti.
Nedelej ze sebe matraci, neponizuj se, nechce tebe, ale jen sex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky