Nemiluji otce svého dítěte

Anonymní
2.8.16 08:54

Nemilují otce svého dítěte

Ahoj, omlouvám se, že píšu anonymně, ale nerada bych aby mě tu někdo poznal. Ani nevím co chci slyšet za odpověď, spíše se potřebují někomu svěřit. Náš vztahy začal v mých 16 letech. Byla jsem mladá a myslela si jak se strašně milujeme a zůstaneme spolu na furt. Uběhlo pár let já vystudovalavala střední školu a následovně nastoupila do práce. Náš vztah byl stále hezký. V mých 19 letech jsme začli řešit bydlení a rodinu. Tak jsme se rozhodli postavit domeček. Během stavby to bylo náročné, viděli jsme se méně často a řekla bych, že jsme se navzájem trochu odcizili. Pak přišla touha po miminku, tak jsme na něm začali pracovat a za 3 měsíce jsem zjistila, že jsem těhotná. Do domečku jsme se stěhovali v polovině těhotenství a v tom přišel zlom. Hormony se bouřily a já vlastně ani nevěděla co cítím. Chvíli jsem ho milovala k zblaznění a chvíli se mě nemohl ani dotknout jak mi to bylo nepříjemné. Začali hádky kvůli odmítání sexu atd. Pak nadešel čas, kdy vše klapalo a my se těšili na miminko. Následoval porod. Žádost o ruku. Šestinedělí. Směs hormonů. Štěstí, láska a odcizení. Teď je malému 14 měsíců a já si myslím, že jsem se od milovala. Toužím po nových začátcích atd. U nás jsou skoro na denním pořádku hádky kvůli hloupostím.
Jinak jsme spolu 7 let. Máme společnou hypotéku. A já nevím co dál. Nemám sílu mu říct, že už to nefunguje a žeho nemiluju. Řešil jste někdo něco takového? Když bych se rozhodla odejít jak se řeší hypotéka?
Také je problém, že bych nerada zklamala rodiče, vložili do stavby a do nás spoustu peněz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
2.8.16 08:57

Ano, obdobne u nas. myslim, ze hodně pomohla únava z miminka.chce to čas o samotě, podniknout něco hezkého, hodne si povídat, sblizit se.kdyz to nepomůže, asi už je pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.16 08:58

Nic se neděje, odstěhuješ se k tomu druhému, barák se prodá i s hypo, přijdete o spousta peněz a zbytek si rozdělíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.8.16 09:00

Nebylo ti zatezko poridit si dite, tak ted koukej makat na zvtahu. Utikat umi kazdy. Nenapsala jsi jediny duvod, ktery by vysvetloval, proc mate jit od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.8.16 09:01
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se, že píšu anonymně, ale nerada bych aby mě tu někdo poznal. Ani nevím co chci slyšet za odpověď, spíše se potřebují někomu svěřit. Náš vztahy začal v mých 16 letech. Byla jsem mladá a myslela si jak se strašně milujeme a zůstaneme spolu na furt. Uběhlo pár let já vystudovalavala střední školu a následovně nastoupila do práce. Náš vztah byl stále hezký. V mých 19 letech jsme začli řešit bydlení a rodinu. Tak jsme se rozhodli postavit domeček. Během stavby to bylo náročné, viděli jsme se méně často a řekla bych, že jsme se navzájem trochu odcizili. Pak přišla touha po miminku, tak jsme na něm začali pracovat a za 3 měsíce jsem zjistila, že jsem těhotná. Do domečku jsme se stěhovali v polovině těhotenství a v tom přišel zlom. Hormony se bouřily a já vlastně ani nevěděla co cítím. Chvíli jsem ho milovala k zblaznění a chvíli se mě nemohl ani dotknout jak mi to bylo nepříjemné. Začali hádky kvůli odmítání sexu atd. Pak nadešel čas, kdy vše klapalo a my se těšili na miminko. Následoval porod. Žádost o ruku. Šestinedělí. Směs hormonů. Štěstí, láska a odcizení. Teď je malému 14 měsíců a já si myslím, že jsem se od milovala. Toužím po nových začátcíchatd. U nás jsou skoro na denním pořádku hádky kvůli hloupostím.
Jinak jsme spolu 7 let. Máme společnou hypotéku. A já nevím co dál. Nemám sílu mu říct, že už to nefunguje a žeho nemiluju. Řešil jste někdo něco takového? Když bych se rozhodla odejít jak se řeší hypotéka?
Také je problém, že bych nerada zklamala rodiče, vložili do stavby a do nás spoustu peněz.

Zdá se mi, že jste to všechno uspěchali. Máte vše a další roky to bude stejné, protože už máte splněno. Zvládla by ses o sebe a dítě postarat? Jsi rozhodnutá o odchodu anebo se chceš pokusit vaše manželství zachránit? Možná rodiče budou zklamáni, ale jsi jejich dcera a nakonec by tě podpořili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.8.16 09:06
@Jana525 píše:
Nebylo ti zatezko poridit si dite, tak ted koukej makat na zvtahu. Utikat umi kazdy. Nenapsala jsi jediny duvod, ktery by vysvetloval, proc mate jit od sebe.

Přesně tak. Potřebovala jsi honem honem mít všechno a teď se divíš, že tě vztah nudí a toužíš po nových začátcích, to tak bývá, když se do všeho po hlavě ženeš ve dvaceti. Kvůli tvému rozmaru bude teď dítě bez otce. Já fakt nejsem člověk, který by za každou cenu zůstával v nefungujícím vztahu, spíš naopak tu často radím rozchod, ale ty nemáš důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
2.8.16 09:07
@Anonymní píše:
Nemám sílu mu říct, že už to nefunguje a žeho nemiluju.

Tím bych začala, ne nadarmo se říká, že KOMUNIKACE je na prvním místě. Možná ten muž vůbec neví, co se v Tobě odehrává, těžko se pak něco zlepšuje apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.8.16 09:07

Je přirozený že po tolika letech nejsi zamilovaná k zblazneni. A stavba a miminko je velká zkouška. Záleží na tom jestli k sobě máte úctu, respekt, toleranci a jestli se máte obycejne lidsky rádi. Dej tomu čas a snažte se na vztahu pracovat, Dělejte si čas jenom na sebe, občas muže něčím překvap, teď už to nedelate jenom kvůli sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.8.16 09:10

Hele mate male dite, jste velmi mladi, teprve vedle sebe dospivate a to sebou bohuzel nese i hodne nedorozumeni. Vy se teprve musite naucit zit jako rodina a umet fungovat s tim druhym. Neporizujte si druhe dite a makajte na vztahu a na sobe samych. Mluvte spolu, snazte se mit i chvile jen pro sebe, premyslej o sve budoucnosti, mit jen stredni skolu taky neni zadna slava. Ale nevidim duvod, proc to borit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
2.8.16 09:12

Měla by ses začít snažit a na vztahu pracovat. Chováš se jak malé, rozmazlené děcko.
Vše jsi potřebovala hned, dům, díte a když vše máš, tak jsi najednou znuděná a potřebuješ nové začátky.
Nezazněl od Tebe ani jeden důvod, proč bys měla váš vztah rozbít.
Všude mohou nastat krize, pocit odmilování může být jen dočasný.
Začni přemýšlet o tom, jak váš vztah vylepšit a ne o tom, jak ho ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.8.16 09:12
@Anonymní píše:
Toužím po nových začátcích atd.

Toužit ve 23 po nových začátcích není nic divnýho. Někdo se holt potřebuje nejdřív vybouřit…

Problém je v tom, že sis ho mezitím vzala, pořídila sis s ním dítě a hypotéku. To všechno jsou „dospělácký“ rozhodnutí, tak by asi bylo vhodný se „dospělácky“ postavit i k tomu vztahu, na kterej sis dobrovolně nabalila závazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
2.8.16 09:18

A zamyslela ses, jestli i tve dite touzi po novych zacatcich a novych tatincich?

I kdyz se ti to nemusi libit, ted jsi mama a mas zodpovednost predevsim za toho maleho, ktereho jsi privedla na svet a ktery bude kazde tve rozhodnuti prozivat s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@strýček sally píše:
Nic se neděje, odstěhuješ se k tomu druhému, barák se prodá i s hypo, přijdete o spousta peněz a zbytek si rozdělíte.

Souhlas. Jak jednoduché. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Přítel s námi netráví žádný čas. Věnuje se nám asi půl hodiny za celý dena to z práce chodí ve 14:00. Když mu návrhu nějaký výlet tak odvětí, že to stojí peníze( peníze máme). Raději se někam zašije než aby byl s námi. A já jsme celé dny na malého sama. Malej je hodně aktivní dítě takže mi dává zabrat. Jinak doma fungují. Je uvařeno, uklizeno a o prcka postaráno. Akorát není chuť na sex a to mi dává vždy sežrat. Jenže náš sexuální život též nestojí za řeč. Myslí jen na sebe a akt trvá maximálně 1 minutu a je po všem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.16 09:20

Nikoho druhého nemám, cítím, že bych potřebovala vypnout. Soustředit se jen na sebe a prcka a být chvíli sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky