Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
To můžeš chytit i jinak, než pohlavním stykem. Nekopej kolem sebe, ty ses do všeho vrhla, aniž byste spolu pořádně žili a znali se, teď by pro tebe mělo být to nejdůležitější promluvit si s ním, vysvětlit mu, jak moc je situace vážná a začít se snažit o záchranu.
zrovna jsem to chtěla napsat. Já si je, myslím, donesla kdysi z gyndy
@Anonymní píše:
Jinak chci ještě dodat, že přítel jel na 5 dní pryč s kamarády a vůbec mi nechyběl. Naopak jsem se cítila volně.
Jinak nevím jak by se přítel zachoval ohledně malyho, ale vzhledem k tomu, že vstává ve 4 ráno tak nevím jak by byl schopen se postarat.
Ale pro mě je stejně nereálné se sbalit a odejít. Z rodičovského příspěvku bych vše neutáhla
Tohle cítím taky, a chlapi mají vyšší potenciál postarat se o děcko, než je běžná představa. Třeba bude mít jedny slipy 3 dny a jíst, co lednice dá, ale zvládnou to
@atominnka píše:
klasická ponorka notaky jsme si tím prošli.
my to tak měli během stavby, doma na sídlišti jsem se starala o byt i během jeho rekonstrukce, prvňáka, chodila do práce, nečekaně otěhotněla. On trávil volný čas na stavbě. On naštvaný, že tam málo docházím třeba na úklidové práce. Na mě to doma taky padalo. Největší krizovka přišla během stěhování, já čerstvě po porodu, on uštvaný… Je to víc jak 6 let zpátky, zase jiné problémy. Ale kdo je nemá, že
@Jana525 píše:
Nebylo ti zatezko poridit si dite, tak ted koukej makat na zvtahu. Utikat umi kazdy. Nenapsala jsi jediny duvod, ktery by vysvetloval, proc mate jit od sebe.
Třebaže ostřeji řečeno, ale pravda..
Pracujte na sobě, sežeňte si hlídání, udělejte si čas pro sebe, vzpomeňte si na začátky a připomeňte si je ![]()
@matkabagristy píše:
my to tak měli během stavby, doma na sídlišti jsem se starala o byt i během jeho rekonstrukce, prvňáka, chodila do práce, nečekaně otěhotněla. On trávil volný čas na stavbě. On naštvaný, že tam málo docházím třeba na úklidové práce. Na mě to doma taky padalo. Největší krizovka přišla během stěhování, já čerstvě po porodu, on uštvaný… Je to víc jak 6 let zpátky, zase jiné problémy. Ale kdo je nemá, že
to máme ted… on práce a víkendy celé na baráku, občas ho to drapne a držkuje, že tam tolik nedělám. Ale jak? Děti 2,5 a 5,5, bez hlídání, přivydělávám si z domu a starám se o byt, děti a vše kolem stavby - telefony, objednávky, apk tam mám záhony, úrodu zavařuju atd atd… ![]()
Ale jinak nám to klape, občas se hádáme, ale prostě celkově je to v pohodě. Ale jsme spolu přes 10let, tak už to není jen růžový ![]()
Ontar tak tady se projevil chlap, který zřejmě myslí také jen na sebe. Jsem hloupá husička kvůli tomu, že mi nestačí minutový sex? Ano nestačí. Za 7 dlouhých let mě nedovedl k orgasmu. Jako promiň, že chci víc. Chlapum se to mele když mají za minutu hotovo a jsou s výsledkem spokojeni. Když o mě tvrdíš že jsem husa tak také ti to nejspíš netrvá déle jak minutu? Zeptej se své partnerky jestli je spokojená. Akorát si tu honis ego nad tím že mě budeš urážet.
@ontar píše:
Jo..kdybych byl ženská, tak napíšu, že je ten její sobec, že si svojí okrasu nenaprogramuje na tolik počet minut, aby byla dívčina spokojená..
ano, při sexu musí být spokojeni oba, ne jen minutové vyvenčení cipíska, ale sex musí být natolik plnohodnotný, aby uspokojil oba. Pak je sex príma, podržet minutu někomu, jen ab se na mě udělal bez toho, aniž bych z toho něco měla, měsíc za měsíce, rok za rokem…nakopala bych ho dřív než za sedm let. A totéž by udělal chlap, kdyby do ženské zasunul, a ona se za minutu udělala a tím to skončilo, už by nemyslela na jeho uspokojení, prostě ho setřásla a a odchod, to bych chtěla vidět, jak by to chlap x-let spkojeně vydržel a ještě tu partnerku miloval.
@matkabagristy píše:
zrovna jsem to chtěla napsat. Já si je, myslím, donesla kdysi z gyndy
Brrr, to je hrozný ![]()
@Anonymní píše:
Ontar tak tady se projevil chlap, který zřejmě myslí také jen na sebe. Jsem hloupá husička kvůli tomu, že mi nestačí minutový sex? Ano nestačí. Za 7 dlouhých let mě nedovedl k orgasmu. Jako promiň, že chci víc. Chlapum se to mele když mají za minutu hotovo a jsou s výsledkem spokojeni. Když o mě tvrdíš že jsem husa tak také ti to nejspíš netrvá déle jak minutu? Zeptej se své partnerky jestli je spokojená. Akorát si tu honis ego nad tím že mě budeš urážet.
Tak to je blbé..a s jiným ti to jde? Jestli to není v tobě..plno ženských nedosahuje, je toho plná diskuze..já to mám spíše naopak..někdy mně to trvá než se udělám celou věčnost, že už nás to často nebaví oba, ale snažíme se to dodělat..
@Anonymní píše:
tak jsi to věděla před dítětem a svatbou
@matkabagristy píše:
tak jsi to věděla před dítětem a svatbou
oni nejsou manželé a začala s ním jako dívčina snad „ještě školou povinná“…to se jí dá těžko vyčítat, že dozrává a potřebuje jako žena v sexu víc a neodhadla, že on ustrne na jednom místě, tudíž udělat sebe a konec.
@Anonymní píše:
A teď mu to začneš vyčítat. Když má na hrbu stavbu baráku, hypotéku, dítě a nespokojenou ženskou. ![]()
@terinka4444 no, v úvodním příspěvku je řeč o žádosti o ruku, dítě měli až po několikaletém vztahu