Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před více jak 3 lety jsem potkala jednoho muže, se kterým jsem si zatím rozumněla jako s nikým jiným. Nedokážu říct, jestli to mezi námi jiskřilo v tom smyslu, v jakém to myslí ostatní, ale vždycky jsme se rádi viděli, komunikace byla super.
Když jsme si povídali po tom, co jsme se znali hodně krátce, kamarádka nás viděla a zmateně se ptala, jestli se jako známe, jestli jsme kámoši delší dobu nebo co. Prostě jsme si hodně sedli a vím, že jsme si byli navzájem sympatičtí. Jenže pak mi došlo, že jsem se do něj zamilovala a navíc jsem záhy zjistila, že má přítelkyni, tak jsem se stáhla a snažila se vyhýbat kontaktu s ním.
Po rozchodu s bývalým jsem měla nějaké ty schůzky či pokusy o vztah, ale naštěstí všechno rychle skončilo. teď jsem sama a je mi tak vlastně líp, hlavně proto, že jsem zjistila, že stejně žádný chlap zatím nebyl dost dobrý a hlavně - pořád mám v hlavě a v srdci toho „Božského“. Když ho vidím, tak se mi podlamují kolena a mám pocit, že lítám. Žádný chlap tohle ve mně nikdy nevzbudil.
Pokud se uvidíme, mám mu dát něco najevo? Nebo radši ne, když je zadaný?
Příspěvek upraven 01.08.16 v 19:48
Ahoj, nepsala jsi tu už někdy s tím samým něco ve smyslu, jak na něj nemyslet a zapomenout? A my ti radily, že zadaný je tabu a jen si způsobíš trápení? Taky jsem si s jedním chlapem rozuměla, jak nidky s jiným, ztrácela jsem pojem o čase, ale nakonec se z něho vyklubal chronický lhář a nevěrník. Třeba by to bylo stejné u vás, nehledě na to, že je ZADANÝ. Ty bys chtěla, aby ti nějaká šlapala do zelí? Být tebou bych se setkání s ním vyhla a zaměstnala si hlavu něčím jiným ![]()
Také jsem to tak s jedním měla, byl ženatý a měl děti…prostě jsme se přestali vídat, ano vždy jsem z něj byla na větvi, když se někde zjevil, ale co jsem potkala manžela, tak to přešlo. Nikdy bych si neodpustila odloudit zadaného chlapa a hlavně bych bezcharakterního člověka ani nechtěla.
@ilonka12 píše:
@Conchita a má stále tu přítelkyni?
Co vím, tak už má jinou.
Příspěvek upraven 02.08.16 v 17:05
@Conchita Klidně bych mu řekla, že pro něj mám slabost. Proč ne? Chlapi to rádi slyší a není to vyznání nehynoucí lásky. Prostě pro tebe mám slabost, jsi takový můj pan „Božský“.
No a on už si to přebere jak chce. Buď něco zkusí a když ne tak nic no… ty jsi udělala své. Nevidím v tom jediný problém - snad jen - nestydět se, neřikáš mu přece, že ho bezmezně miluješ, a že se ti z něj podlamují kolena. Věta „Ty víš, že pro tebe mám slabost“ se dá vyložit i naprosto nevinně ![]()
@FreeLady12 píše:
@Conchita Klidně bych mu řekla, že pro něj mám slabost. Proč ne? Chlapi to rádi slyší a není to vyznání nehynoucí lásky. Prostě pro tebe mám slabost, jsi takový můj pan „Božský“.No a on už si to přebere jak chce. Buď něco zkusí a když ne tak nic no… ty jsi udělala své. Nevidím v tom jediný problém - snad jen - nestydět se, neřikáš mu přece, že ho bezmezně miluješ, a že se ti z něj podlamují kolena. Věta „Ty víš, že pro tebe mám slabost“ se dá vyložit i naprosto nevinně
No, já bych se tedy bála, že si tuhle větu vyloží jako „chci na to hupnout“ ![]()
@amelye Myslím, že jsem to v nějaké diskuzi zmiňovala. Já vím, že zadaný je tabu a přebírat ho nikomu nehodlám, balit ho nebudu nic takovýho. Spíš mi jde o to, že pokud to pozná, tak jestli se k tomu přiznat, nebo zatloukat. Konec konců je na něm, jak si co přebere a jak s tím naloží. Vím, že je charakterní.
Příspěvek upraven 02.08.16 v 17:05
Zrovna minulej tejden jsem videla film S laskou, Rosie… hlavni hrdinka to mela jak ty, hroznej romantak ![]()
Trosku se opit a pak to na nej nekde venku pri prochazce vybalit ![]()
Teda pokud nema deti nebo manzelku.
@Conchita
Nepozná to neboj…
Maximálně si bude myslet, že se ti líbí a na tom není nic špatného. Určitě se tě nezeptá, hele, nemiluješ mě náhodou? To si neumím představit.
@hehehe Právě že já se tomu kontaktu vyhýbala, a nějak nebyl za ty roky důvod. Nebo byl, ale já se vyhýbala, takhle spíš.
Choval se ke mně vždycky hezky, pomáhal mi, radil mi, občas vtipkoval. On je to v podstatě úplně normální chlap, já vím, že tady se kolikrát řeší různé případy, ale co se jeho týče, tak fakt nejde o nějakýho nevěrníka nebo alkoholika ![]()
@Conchita
Nechala bych to plynout, kontaktu se nevyhýbala a uvidíš, chovej se přirozeně a nevymýšlej. ![]()
@FreeLady12 píše:
@Conchita Klidně bych mu řekla, že pro něj mám slabost. Proč ne? Chlapi to rádi slyší a není to vyznání nehynoucí lásky. Prostě pro tebe mám slabost, jsi takový můj pan „Božský“.No a on už si to přebere jak chce. Buď něco zkusí a když ne tak nic no… ty jsi udělala své. Nevidím v tom jediný problém - snad jen - nestydět se, neřikáš mu přece, že ho bezmezně miluješ, a že se ti z něj podlamují kolena. Věta „Ty víš, že pro tebe mám slabost“ se dá vyložit i naprosto nevinně
Jeee, to by byl z toho rudej, kdybych mu to takhle řekla
ale jako jo, celkově na tom není nic špatnýho…pokud to už netuší, že se mi líbí jako chlap.
@hehehe píše:
@Conchita
Nepozná to neboj…Maximálně si bude myslet, že se ti líbí a na tom není nic špatného. Určitě se tě nezeptá, hele, nemiluješ mě náhodou? To si neumím představit.
To máš pravdu ![]()