Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@terinka4444 A bude hůř, exekutorům chtějí sáhnout na výši odměn.
@Sojkka píše:
@terinka4444 A bude hůř, exekutorům chtějí sáhnout na výši odměn.
u mě už ne, já to loni odpískala a zařekla jsme se, že už NIKDY ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ nebudu mít zaměstnance, nikdy. Jsme ve fázi, kdy odmítáme práci, co neuděláme sami, už nikdy víc. Nikdy.
@Sojkka píše:
@Vaal To je právě ono. Změnu v zaměstnání je povinnen nahlásit pouze v případě insolvence, nikoliv exekuce.
Aha, to jsem nevěděla. Tak byl ten náš bývalý zaměstnanec asi poctivý, protože já soudy nekontaktovala. Ani bych nevěděla jaký, měl ty exekuce každou u jiného soudy, každou exekuci měl jiný exekutor, od něho jsme nic nedostali, nic neřekl
a abych přistoupila k násilí, abych to z něho „vymlátila“ to se mi nechtělo
Zápočťak neměl, když byl předdtím OSVČ. Navíc ani zaměstnavateli neřekl, že má exekuce, když nastoupil do práce, na to se přišlo, až když začali chodit do datovky. No ještěže už je pryč a doufám, že žádný další zaměstnanec exekuce mít nebude.
Potřebuji se poradit s kolegyněmi mzdovými účetními - mám zaměstnance, který má dvě exekuce:
Na exekuci č. 1 bylo dva měsíce sráženo a deponováno - byla doručena prvnímu plátci v roce 2013. Nyní nabyla právní moci, ale zároveň přišla exekuce č. 2, která byla doručena prvnímu plátci 2011 a zatím nemá nabytí PM. Kam mám sražené částky poslat? Na exekuci 1. a nadále srážet a deponovat na exekuci č. 2? Nebo srážky dále deponovat a odeslat je na exekuci č. 2, až nabyde PM? Z logiky věci mi vyplývá druhý postup, ale raději se chci ujistit. Díky všem