Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klidně se svěřuj, pokud ti nevadí, že jsem chlap. Jsem kamarádský, mám dceru, které je tři a půl a žijeme sami… ![]()
@Vikkull odkud jsi
v dnešní době najít kamarádku je těžký protože jsou nepřejici nebo závidí ti i ho..no
nemám žádnou takže vše dusim v sobě ![]()
@Anonymní píše:
@Vikkull odkud jsiv dnešní době najít kamarádku je těžký protože jsou nepřejici nebo závidí ti i ho..no
nemám žádnou takže vše dusim v sobě
Jsem z Vysočiny, Pelhřimovsko. A vystihla jsi přesně moje pocity. Všichni závidí, že mám dům, že mám auto, že mám spokojený vztah. Ale nikdo nevidí, kolik času trávím v práci, abych si na to vydělala a kolik úsilí mě to všechno stálo…bohužel, doba je taková
@Vikkull píše:
Jsem z Vysočiny, Pelhřimovsko. A vystihla jsi přesně moje pocity. Všichni závidí, že mám dům, že mám auto, že mám spokojený vztah. Ale nikdo nevidí, kolik času trávím v práci, abych si na to vydělala a kolik úsilí mě to všechno stálo…bohužel, doba je taková
Ani dům, ani auto není všechno. Nejdůležitější je spokojený vztah. ![]()
@mrav jojo, to já vím. Ale u nás ten spokojený vztah jde ruku v ruce s domem. Je to náš sen, předtím jsme bydleli u rodičů a co si budem povídat žádná sláva…
@Vikkull píše:
@mrav jojo, to já vím. Ale u nás ten spokojený vztah jde ruku v ruce s domem. Je to náš sen, předtím jsme bydleli u rodičů a co si budem povídat žádná sláva…
On si leckdy ten vysněný dům vezme jako daň i to nejcennější, co ve vztahu máme.
@smutny klaun2 to je pravda. Bylo to jen přirovnání. Lidi jsou zlí a najdou si každou blbost…
Ahojky holky taky bych si rada s nějakou maminkou občas pokecala ☺️️Najde se tu ještě nějaká?
@Luciian92 píše:
Ahojky holky taky bych si rada s nějakou maminkou občas pokecala ☺️️Najde se tu ještě nějaká?
A s tátou by to nemohlo být? ![]()
Jestli ti nevadí, že jsem mladá a bezdětná, tak si moc ráda popovídám, teď se na mě vykašlali dvě kamarádky.. ![]()
A odkud jsi?