Najdu tady někoho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
11.8.18 21:37
@mrav píše:
Jde o to… Třeba se povede za ruku s mojí dcerou, protože se dva osamělí tatínci seznámí přes Emimino . A pak náhodou zakopne a upadne přesně na tu ženu. Ideální by bylo, aby tam měla i kamarádku. :mrgreen: :mavam:

Nebo se z vás stanou gayové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.8.18 13:53
@honzek86 píše:
Kámo, tak jaká? :D už je to od května … držím ti palce! Hele ten malej je tvoje nejsilnější zbraň na krásnou ženskou. je mi 32 a mám taky takovýho mazla. Od té doby, co s ním chodím k doktorům, nakupovat a na hřiště, se na mě neustále lepí pohledy žen a ne špatných, čoveče :potlesk: ony ty mladý tatínky starostlivě pěcující o svého bejbíka milují :think: jakoby to v nich bouřilo nějaký zvláštní hormon, který neznám.
Největší pecka je chodit k doktorovi :mrgreen: teplo, krátký sukně, mladý opálený maminky radost pohledět. Teď tam přijde kluk a začne vybalovat prcka ze sedačky a plínky a povídat si s ním. Hned si začnou vylívat srdce, jak je to hustý, že takovýho chlapa ještě neviděly, div mi nedají číslo :D a doma mě pak obdivuje ještě žena, jak jsem úžasnej, že v tom horku nemusela k doktorovi ona :D a já se zatvářím děsně sedřeně, že jako to byla oběť, ale že ji miluju a že za měsíc půjdu klidně zase …
Kámo to ti mě tak baví a zvedá ego tenhle sport :dance:

Souhlasim, kdyz chodim s malym ven na prochazku nebo na hriste (pres leto zasadne bez trika bo je horko) tak sleduju jak se maminky uculuji kdyz vidi chlapa s kocarkem jak se toci kolem maleho decka. A jak maly zacne becet nebo s nim diskutuju nebo ho prebaluju tak to jsou uplne paf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.9.18 14:27

hledam milenku z ostravy a okoli od 18-30, napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.10.18 11:24

Pred par dny jsem byl s malym u nas v detskem koutku a Patrik tam furt pronasledoval jednu malou holcicku. Dali jsme se s jeji mamkou do reci. Sympaticka mlada maminka. Zeptala se me. Jestli jsme odsud. Atd a pak. Maminka odpociva ze jsem tu sem tu s klukem ja? Ja na to. Ne s malym ziju sam, s jeho mamkou spolu nejsme a mam ho v peci ja. A ona nato. Aha. Sebrala malou a odesla. Inu zajimava reakce :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
9.10.18 12:39

Hele a jak to dáváš časově? To při tom starání se o malýho dál chodíš do práce, nebo jsi šel prostě na RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.10.18 13:05

@honzek86 jsem na rodicaku bydlim na baraku s rodici a spravuju si prizemi kam se pak presuneme. Je to ale makacka :lol:. Mel by si to zkusit kazdy chlap at vi jake to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.10.18 15:32

@Shifty njn nevěděla co s tebou asi :mrgreen: kamarád taky byl takhle na kluka sám ..mamka zdrhla placala se v drogách atd… ..pak měl jinou a s ní holčičku a ta mu teď nedavno utekla s jiným :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.10.18 07:05

@Shifty To tě obdivuju. Jsem vždycky přemýšlel, co bych dělal, kdybych nedejbože zůstal na kluky sám. Asi bych se z toho pos..l, kdyby mi příjem najednou klesl na úroveň RD. Asi by vyšlo levněji zůstat v práci a platit celodenně chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.10.18 07:15

@brumdinka jak to tak jeden posloucha, potom premysli ma to cenu vubec nekoho hledat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123608
10.10.18 20:44
@honzek86 píše:
@Shifty To tě obdivuju. Jsem vždycky přemýšlel, co bych dělal, kdybych nedejbože zůstal na kluky sám. Asi bych se z toho pos..l, kdyby mi příjem najednou klesl na úroveň RD. Asi by vyšlo levněji zůstat v práci a platit celodenně chůvu.

Po smrti mé ženy jsem zůstal s dcerou sám. A napos.. jsem se z toho. I ten příjem se ti navýší, když jsi s dětma sám. Já jsem kromě rodičáku měl ještě příspěvek na bydlení a přídavek na dítě. A samozřejmě beru sirotčí a vdovský důchod. Věř tomu, že chůvy jsou dneska drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
10.10.18 23:07
@Shifty píše:
@brumdinka jak to tak jeden posloucha, potom premysli ma to cenu vubec nekoho hledat? :lol:

To víš že má a možná to chce přestat hledat …víš jak to je ..s kým se máš potkat potkáš se…náhody neexistujou ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová