14měsíční chce najednou uspávat

8594
30.7.13 13:07

Najednou chce uspávat

Ahoj ženy, mám nečekaný problém :roll:. Syn od 5m usíná v postýlce sám, max si broukne, ale spí a usíná krásně. Spává ještě 2×, ted se mi ho ale už druhý den nedaří „uspat“ je šíleně unavený, mne se, brečí, leze po mě, chce spát, ale nemůže/nechce usnout sám. Včera jsem ho unosila, no dneskla je zájem „nečekaně“ o to samé. Řve už skoro 2h, s pauzama, chvilku ticho, pak ječí, pak ticho…usíná, ale pak vždycky se porobere a řve. Nechci s ním jít ven, tam bude spaát 30 minut, potřebuju, aby se vyspal, ted už ho nechci vyndat, nechci, aby vyhrál, už si dobře uvědomuje, že si to vykřičí, bude mít 14m. Jak ho vemu, lehne na mě, začne funět a uklidní se, chce broukat a houpat, no nebudu s tím přeci začínat ve 14m!!! Co jste dělaly nebo byste dělaly vy? :nevim: :zed: Rve mi to srdce, je mi ho líto, ale nechci ho prostě+ na to tedka naučit, vím, že čím starší dítě, tím větší výdrž :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
30.7.13 13:12

Pokud není nemocný, doporučuju rychle odnaučit uspávání za asistence :D. Já bych uložila do postýlky a odešla, ale vracela bych se, vždy pohladila, řekla něco pěkného a zase odešla. Ale jak říkám, nejprve se ubezpeči, zda mu nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 13:21

Zřejmě nastala změna, třeba mu rostou zuby a potřebuje u sebe mámu

• Citovat
  • Upravit
31594
30.7.13 13:24

Nerostou mu zuby? Ty můžou při ulehnutí bolet, jak se prokrví hlava.
Jinak já dávám v tomhle věku do postýlky flašku s mlíkem nebo vodou, ududlej se u ní a je klid. Samozřejmě že pak člověk musí odnaučovat flašku s vodou, ale furt je mi příjemnější pak postupně odbourávat flašku než aby si zvykli na nějaké uspávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
30.7.13 13:26

U nás funguje do postýlky malej plyšáček a když je opravdu zle, tak druhý dudlík :oops: Jeden v puse a s druhým si hraje až z toho usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
30.7.13 13:27

Zuby mu rostou stále, aktuálně se ale nic neřeže, ted se proklubal 12tý, na ty dalšáí je snad proboha ještě čas. Nemyaslím si, když mu něco je, je ohavný celý den, ale toto souvisí se spaním. nakonec jsem samozřejmně vyměkla, až se zalykal, strašně řval, jak sem ho vzala, schoulil se a asi za 3 minutky usnul, už spí…nevím co budu dělat :zed: :zed: lahev tam má, popíjí si. Nemyslím si opravdu, že by mu něco bylo, i v době nemoci, fakt horeček, zubů v hjrozné fázi průjmů a 40tek mě takhle nepotřeboval…separačka? Už v neděli ječel, když jsem se mihla za okýnkem auta, manžel si tm s ním pak 20 min. užíval než jsem nakoupila, jen mama mama :roll: Je to milé, ale jedeme v pátek na dovolenou, přece ho tam nebudu uspávat, hulákat na celý hotel nemůže :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
30.7.13 14:06

Ja sazim na pocasi :D Moje rocni dnes uplne to same. Totalne hotova po me lozila od 11,00 dve hodiny a ne a ne zabrat. Tak jsem ji vzala dolu, udelala obed, najedla se, lehla do postele a usnula behem 10 vterin.
Mozna pro nekoho jsem mekka, ale ja se ji prizpusobuju. Jedine, co nedelam je, ze nechovam. Lehnu si s ni do postele a ona se ke me schouli a spinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
30.7.13 14:14

Nase prtavka zacala chtit „uspavat“ kolem 6 mesicu. Do te doby jsem jen polozila, pripadne dala mliko a odesla, a pak zacala byt kontaktni. No vymekla jsem. Ted me kazde uspani stoji 10-20 minut drzeni za rucicku, proste potrebuje maminku :oops: :* Takze za me - delej, jak Ti to vyhovuje. Ja pokud by prcek usnul s moji rukou nebo jinym „neobtezujicim“ zpusobem, jsem ochotna mu ten komfort doprat. Tak nejak si rikam, ze si uzivam svoje posledni miminko, dokud me potrebuje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alfabeta24
16.9.13 11:12

to samé !

Pro Kala: Máme obdobný problém již 1 měsíc, naše holčička si ted vyžaduje vtší pozornost při uspávání, chce povídat, houpat, dyndat, máme postelové milované dítě(možná pro zarputilé maminko toto je hozený červený šátek, ale my jsme to tak chtěli od mala). vše je projevem bolestí zoubků, dítě je nevrlé, uknourané a prostě chce maminku. Je to malinký tvoreček, který potřebuje cítit lásku :-) Chcce to asi vydržet, pak vše přejde. Souhlasím i s názorem vztahují se k počasí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510