Najednou nechce mlíčko :/

1769
10.5.11 09:49

najednou nechce mličko ://

ahoj holky, mam doma skoro 8mi mesicniho prcka, uz jsme plne na prikrmech a nas jidelnicek vypadal takhle: 6:00 mlicko
10:00 mlicko
13:00 masozel.prikrm
17:00 jogurt
19:30 kase
1:00 mliko

jenze mi ted dva dny uz mliko nechce v tech 6 a v tu 1 si ho jeste vezme ale spis protoze je rozespalej a nevi co papa a vecer kasi uz taky nechce, radsi usne nez aby jedl. co stim? rikam si ze to mliko v 10:00 nahradim treba ovocem ale co vecer kolem ty osmy?? zkousela jsem i jiny mlika i kase ale proste nechce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
10.5.11 09:58

mě takhle syn v osmi měsících odmítl vzít prso do pusy.. a bylo po kojení.. ještě pak když byl rozespalý… tak asi týden jsem ho šidila aspoň tak… ale s kojením byl konec! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.5.11 10:01

ja jeste zapomela napsat ze mame UM a jak jsi to teda delala? mlucko preci jeste potrebuji,ne? ja teda ani nevim jak bych to delala v noci, porad se mi budi na jidlo, tak zatim to jde osidit ale co pak? zacinam byt ztoho cela mimo :-?

Macík74 píše:
mě takhle syn v osmi měsících odmítl vzít prso do pusy.. a bylo po kojení.. ještě pak když byl rozespalý… tak asi týden jsem ho šidila aspoň tak… ale s kojením byl konec! :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.5.11 10:05

Syn přetal pít UM v 10 měsících a to úplně… Taky jsem nevěděla, co dělat… Ale dr mi říkala víc mléčných výrobků - zkoušet nabízet a když nechce, tak nechce - mléčné výrobky mu to snad pokryjí…
Dcerka je na tom stejně - dostanu do ní večer jedině kaši. Jinak mlíko odpoledne tak jednou týdně a to už musí být napůl v limbu :roll:

Zkus nabízet, ale nenuť ho. Dávej sýry, jogurty a kaše a uvidíš, že to půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.5.11 10:08

a to mu mám dat jako k veceri misto ty kase treba sýr? nebo jak ty jsi davala syry? taky jsem parkrat zkousela mu ho dat s rohlikem ale jen to vsude rozpatlal :-)

Lucyus12 píše:
Syn přetal pít UM v 10 měsících a to úplně… Taky jsem nevěděla, co dělat… Ale dr mi říkala víc mléčných výrobků - zkoušet nabízet a když nechce, tak nechce - mléčné výrobky mu to snad pokryjí…
Dcerka je na tom stejně - dostanu do ní večer jedině kaši. Jinak mlíko odpoledne tak jednou týdně a to už musí být napůl v limbu :roll:Zkus nabízet, ale nenuť ho. Dávej sýry, jogurty a kaše a uvidíš, že to půjde :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
10.5.11 10:08

Me takhle dcera odmitla vzit prso do pusy po patem mesici, ale lahev s UM si vzala, s ni mam spis opacny problem, mliko by chtela misto vseho jidla, ale co dat do kase presnidavlu nebo oblibene ovoce? Jogurt jednu davku mlicka taky nahradi.. co treba nejake to mlicko s kasi, my kupujeme Nestle a to se moje holcicka nejedlik muze utlouct..nebo jestli chutna zelenina, tak dat kasi s mrkvi nebo zkusim jine UM, co vim, tak nekterym mimcum chtna vic sladsi Sunar nebo Hami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
10.5.11 10:10

Jinak ja myslim, ze trikrat denne mlicko staci.. ja davam syr, ze delam syrovou omacku treba na mixlou brokolici a chutna.. proste ho rozpustim na trosce masla nebo olivoveho oleje a rozmicham do toho trochu UM a poleju tim jidlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.5.11 10:12

Já měla výhodu v tom, že si před spaním vzali kaši…

Ale sýry normálně - namazala jse prokrojený rohlík a po kouskách uždibovala a krmila :wink:
Dcerce je 11 měsíců a dostane i kousek tvrdého sýru na kousání. Taky jsem mazala chleba a sypala strouhaným sýrem - ale nevím, jak moc máš prcka zvyklého na kousky, ty naše by to mohli všechno po kilech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.5.11 10:16

tak to je sikovna, me malej takhle moc kousky jeste nechce, vzdy se mu to nalepi na patro a zveda se mu kufru a pak uz nechce :-? a jaky syry kupujete? ja koupila ten kiri ale nevim jestli je uplne dobrej??
asi budem muset zacit s nakou jinou stravou nez sklenicky a jogurty :-)

Lucyus12 píše:
Já měla výhodu v tom, že si před spaním vzali kaši…Ale sýry normálně - namazala jse prokrojený rohlík a po kouskách uždibovala a krmila :wink:
Dcerce je 11 měsíců a dostane i kousek tvrdého sýru na kousání. Taky jsem mazala chleba a sypala strouhaným sýrem - ale nevím, jak moc máš prcka zvyklého na kousky, ty naše by to mohli všechno po kilech :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.5.11 10:16

http://www.feedo.cz/…2x250ml.html
A nwzkoušela jsi tohle? Je to ochucené, třeba by to prckovi chutnalo aspoň na noc :think:
Já taky nevěděla co jim budu dávat před spaním - i kaši dávám z fláši, protože malá je u toho polospící, krmit jí ve stoličce lžičkou, tak chodí spát hladová :roll: Takhle to víc rozředím a jde to :wink: Zkus to mlíčko s kaší, třeba aspoň na tu noc, jinak já v noci nekrmím - nechtějí od malička ani jeden - jen čajík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.5.11 10:20
market.s.87 píše:
tak to je sikovna, me malej takhle moc kousky jeste nechce, vzdy se mu to nalepi na patro a zveda se mu kufru a pak uz nechce :-? a jaky syry kupujete? ja koupila ten kiri ale nevim jestli je uplne dobrej??
asi budem muset zacit s nakou jinou stravou nez sklenicky a jogurty :-)

Dávám ty dětské - Kiri, Apetito pro děti a ještě jednu značku - teď si nevzpomenu :oops:
Nemá je denně, hlavně teď když už toho papá víc. Kamarádka zase vařila dětský pudink z UM - taky to bylo jediné co jí malá vzala do pusy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
10.5.11 10:24

ty mlicka jsem nezkousela, ani by me to nenapadlo :oops: tak ja je zkusim koupit a snad aspon vecer si vezme :nevim: a doufam ze aspon v noci v tom polospanku si vezme mliko :-)
to si neumim predstavit davat mu v noci treba rohlik se syrem :lol:

Lucyus12 píše:
A nwzkoušela jsi tohle? Je to ochucené, třeba by to prckovi chutnalo aspoň na noc :think:
Já taky nevěděla co jim budu dávat před spaním - i kaši dávám z fláši, protože malá je u toho polospící, krmit jí ve stoličce lžičkou, tak chodí spát hladová :roll: Takhle to víc rozředím a jde to :wink: Zkus to mlíčko s kaší, třeba aspoň na tu noc, jinak já v noci nekrmím - nechtějí od malička ani jeden - jen čajík :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
10.5.11 10:28

http://js.emimino.cz/texyla/icons/bold.png

market.s.87 píše:
ty mlicka jsem nezkousela, ani by me to nenapadlo :oops: tak ja je zkusim koupit a snad aspon vecer si vezme :nevim: a doufam ze aspon v noci v tom polospanku si vezme mliko :-)
to si neumim predstavit davat mu v noci treba rohlik se syrem :lol:
Lucyus12 píše:
Já taky nevěděla co jim budu dávat před spaním - i kaši dávám z fláši, protože malá je u toho polospící, krmit jí ve stoličce lžičkou, tak chodí spát hladová :roll: Takhle to víc rozředím a jde to :wink: Zkus to mlíčko s kaší, třeba aspoň na tu noc, jinak já v noci nekrmím - nechtějí od malička ani jeden - jen čajík :palec:

No tak to se ti nedivím - to je pěkná představa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bude to dobrý, neboj. Násilím do něj stejně nic nedostaneš, takže pokud chtít nebude, tak nebude :wink: Vyroste stejně :kytka: Můj syn je toho důkazem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.5.11 10:30

jo jo mě napadlo že jste na UM..... ale prostě některé děti se rozhodnou dost… a je to!
ale fakt zkus to ochucené… to našemu vojtovi chutná.. :palec: nebo kaši… :think: popř. jogurtový nápoj večer místo mlíka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.5.11 11:06

Mne kdyz Vasek zacal odmitat vecerni kase,oblibil si pudink,delala jsem ho malinko ridsi,ale na lzicku,a papal ho jeste teply-vlazny.Jak byl vetsi,davala jsem mu tam piskoty,ovoce,po roce jsem zacala delat z plnotucneho mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová