Najednou odmítá kaši

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
620
14.4.12 21:46

Najednou odmítá kaši

Mám chlapečka 6,5 měsíce. Asi 3 týdny má k večeři kaši, tu co se míchá s vodou. Dávám mu to lžičkou a poslední 3 večery dělá šílený scény po pár lžičkách. Může mít po 2 minutách bolení bříška z kaše? Nebo mu lžičkou „bouchnu“ do dásně, kde mu třeba roste zub? (Nic nevidím). Nebo nějaký jiný důvod? :nevim:
Sní třeba deset lžiček a pak začne hysterák. Ale neplive to ven, jen prostě řve tak, že sousto nespolkne. Horké to není…
Poradíte? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5372
14.4.12 21:50

A není už utahaný? Naše dcera mívá hysterák u kaše, právě když už je moc unavená. Občas se stane, že do ní dostanu jen pár lžiček, dostane hysterák a musím ji dát v podstatě bez večeře spát.
Jinak hysterák u jídla se u nás koná taky: 1. když má prdy, 2. když je jídlo už moc studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.4.12 21:59

Tak máme podobný problém. Večer prostě už moc dobře nejí a navíc mu kaše nechutná. Ze začátku jí jedl, ale bolelo ho po ní břicho (až v postýlce) a teď jí sní tak jednou za čas. Zkoušela jsem mu jí dávat i ráno, jedl jí o něco lépe, ale že by se po ní utlouk, to tedy ne. Večer je unavenej, tak je asi vybíravější. Ale podobné scény mi teď začal dělat i u oběda, přitom maso-zeleninu jedl vždycky úžasně. (je mu 10 měsíců) Netuším, co se v něm děje. Večer to řeším tak, že se snažím dát větší jídlo nejpozději v 18 (spát chodí mezi 19,30 a 20,00) a spíš dávám jogurt s ovocem a do ruky rohlík nebo taky mléčnou rýži (to miluje). Asi to není ideální, ale co nadělám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
14.4.12 22:09

Já jsem taky přesunula kaši na ráno, večer to nemělo smysl. A kaši jsem si mohla strčit někam poměrně brzo, jakmile ochutnal maso. Což se mu ostatně nedivím, já bych to taky nejedla. Ale jelikož mlíko má rád a spí dobře, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.4.12 23:16

Ahoj taky mi začla odmítat kupovanou mléčnou instantní kaši a to ji jí od uk. měs každý den na večeři někdy i přes den, střídáme příchutě, prostě ji nechce, tak jsem začla vařit domácí rýžovou kaši a tu chce, ale jen když je tam voda nebo když tam přimíchám do hotové přesnídávku, mléko tam sní jen když má náladu nebo právě s tím ovocem. Kupovanou už do pusy nedá nechce ji vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.4.12 23:18

od uk 4 měsíce jsem chtěla napsat, ale nejraději má obědy masozeleninu, masorýži, těstoviny, kuskus, byla by schopná to jíst pořád a ovoce taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.4.12 17:57

Holky, tak to bylo fakt unavou… par dni jsme dala kasi driv a snedl to. Jednou totiz delal scenu i u obeda kdyz byl unaveny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí