Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule030 Je to trosku mimo diskuzi, ale zaujalo me, jak pises, ze se ti na priteli lidi mimojine take zadek. Ja ze to neznam, ze se me nikdy zadny pansky zadek nelibil a vim, ze hodne zenskych to ma naopak, jako ty, tak bych to chtela nejak pochopit. Co je na panskem zadku hezkyho, nebo muze byt?:-) Jestli na to jde tedy vubec odpovedet.
@KayaRepublic J8 zas miluju velký křivý nosy, ideálně skoba, 2 x zlomenej nos a podlamujou se kolena mě ![]()
@Scarabeuss píše:
Jeste mam jeden postreh, vy zensky jste strasne neuprimny, toho jsem si vsiml uz davno.Tady ho chlacholite a par diskuzi nize resite, jak se seznamit s nejakym normalnim chlapem, ze seznamky jsou plne zoufalcu a je nam vsem jasny, ze temi zoufalci myslite zrovna typky jako tenhle.
Jinak vzhled ma obrovskou roli, kdyz je chlapek atraktivni. dobre obleceny a navoneny, tak se nemusi skoro snazit.
Samozrejme to ale jde dohnat i jinak.
@Scarabeuss píše:
No zas bych to s tou muzskou „krasou“ neprehanel, spousta muzu ma v tomhle veku bricho jak tehotna pani, plesku, skaredy zuby atd. Chlap se musi uzdrzovat v kondici pokud chce byt atraktivni i ve vyssim veku. Ale urcite to ma starsi uspesny muz jednodussi nez starsi zena. Ono to je dano i tim, ze muzi jsou proste naprogramovani na „mlady“ maso, protoze proste mlada holka spis otehotni a odnosi v pohode dite.
Docela zacinam byt zvedava, co za fesaka jsi ty:-) Ale zcela uprimne:-) Rada se pokocham nad fesakem v kondici. Nechces uploadnout foto? To nemyslim, jak provokaci, zcela uprimne bych se rada mrkla ![]()
@KayaRepublic píše:
No ja tedy nevim, jestli dotycny ma vazny problem. Protoze se osobne nezname. Mozna, ze vetsina lidi, kteri se teto diskuze ucastni, maji daleko vaznejsi problem, vcetne meto tady nikdo nevime. Protoze se osobne nezname. Nebo alespon ja nikoho osobne neznam. Jiste jenom je, ze zakladatel ma pocit, ze ma problem a chtel si o nem pokecat, ziskat nejakou radu, neco pochopit…tak si myslim, ze by asi bylo dobry, kdyz nas to vsechny zaujalo, a prispivame do diskuze, se o to pokusit, no ne?
Takze v cem tedy spociva tedy spociva zmenit pristup k sobe a ostatnim, aby to muzsky umel se zenskyma? Jak se vlastne dela umet to se zenskyma. To je docela zajimavy tema. To me musim rict osobne zajima.
Jak? Nebýt tragéd. Trošku si věřit.. Nepřehánět, nedělat machra. Hlavně se na to neupínat, že cheš nějakou sbalit.. Trošku s nadhledem. Když ženský vidí, že je chlap spokojenej sám se sebou nenahání za každou cenu.. Vybírá si.. A je svůj a neblbne.. To je pak panečku možností. Mu he he.. ![]()
@jjelena haha
Ja mam taky rada velky nosy, krivy neni podminkou
Ale jinak moje hlavni vec je pekne rozlozeny hrudnik, ktery neni potreba nejak doplnovat svalama ![]()
@KayaRepublic Nevím, ale asi jako hromada chlapů se podívá ženské na zadek, tak já se někdy ohlédnu za chlapem
Každému se může líbit něco jiného, ale mně se líbí, když ho má menší a pevný, ale to tak má hromada chlapů - jsou jinak stavění než ženské, že… Naopak nepřitažlivý mi přijde, když má chlap podsaditou postavu, zadek má větší nebo i kulatý. Prostě zadeček jako kmíneček je pro mě ideál
Ale CO nebo PROČ se mi to líbí, to fakt nevím ![]()
Mít ženu není žádná výhra. Takže opravdu o nic nepřicházíš, i když si myslíš, že ano.
Měl jsem dlouhodobý vztah, který nedávno skončil. Ze začátku jsem byl taky nešťastný, že jsem sám ale čím déle jsem sám, tím více se mi to začíná líbit:-)
Nemusíš se nikomu přizpůsobovat, děláš si co chceš kdy chceš, peníze utrácíš kdy chceš za co chceš. Ženskou už do baráku fakt nechci a Tobě doporučuji to samé, i když to teď cítíš jinak ![]()
@jjelena píše:
@Tom84 Tak tobě musel někdo hodně moc ublížit, co?
Jen jsem ztratil iluze o ženách. Rozhodně to nejsou žádné princezny. Dokážou to být neuvěřitelně zákeřná a podlá stvoření.
A je odhadem tak padesátiprocentní šance, že pán který toto vlákno založil právě na takovou potvoru narazí. Takže mu silně doporučuji věnovat svůj čas, péči a peníze sám sobě. Sám sebe nikdy nezradí.
@Tom84 píše:
Mít ženu není žádná výhra. Takže opravdu o nic nepřicházíš, i když si myslíš, že ano.
Měl jsem dlouhodobý vztah, který nedávno skončil. Ze začátku jsem byl taky nešťastný, že jsem sám ale čím déle jsem sám, tím více se mi to začíná líbit:-)
Nemusíš se nikomu přizpůsobovat, děláš si co chceš kdy chceš, peníze utrácíš kdy chceš za co chceš. Ženskou už do baráku fakt nechci a Tobě doporučuji to samé, i když to teď cítíš jinak
A seš si jistý, že mít Tebe je výhra? Jinak mluví z tebe zahořklost. Ne všechny ženské jsou podlé potvory…Ale pokud je Ti lépe samotnému a jsi si jist, že Ti protějšek nebude chybět ani později a vystačíš si sám… ![]()
@KayaRepublic píše:
Docela zacinam byt zvedava, co za fesaka jsi ty:-) Ale zcela uprimne:-) Rada se pokocham nad fesakem v kondici. Nechces uploadnout foto? To nemyslim, jak provokaci, zcela uprimne bych se rada mrkla
Hmm, to já taky
. Tak co @Scarabeuss, pochlapíš se? ![]()
Problém většiny můžů je ten, že mají o ženách zkreslené představy. Představují si je jako nežné a křehké bytosti, které žijí jenom pro lásku.
A tak se chytnou do pasti zvané manželství/partnerství a trpí.
Myslí si, že být sám je smutné a že budou trpět. No, mají pravdu, většinou to tak ze začátku opravdu je.Ale postupem času si na samotu zvyknou a nakonec ji začnou milovat a nechtějí se jí zbavit. Proto v poslední době přibývá starých mládenců a tak nějak obecně se chlapům do vážného vztahu nechce…Chlapi prostě začínají mít konečně rozum ![]()
@Tom84 Myslím, že stejný % najdeme i u mužů - mužů, kteří za nic nestojí, ubližují ženám a způsobují jim trápení. Nic se nedá paušalizovat, vše je vždy o konkrétním jedinci. To že ty máš takovouhle zkušenost, neznamená, že jí budou mít i ostatní. Já taky všechny chlapy nezavrhla jen proto, že exmanžel byl hovado ![]()
@Tom84 Hrozně paušalizuješ. Některé ženy dovedou být pěkné mrchy, ale je spoustu hodných pohodových ženských. A to samé platí i u chlapů. Když s někým nějaký ten pátek jsem, tak prostě poznám, jestli je to dobrý člověk. Ale je pravda, že dost lidí má docela problém to poznat, já tedy na to měla vždycky dobrý čuch.
No ja tedy nevim, jestli dotycny ma vazny problem. Protoze se osobne nezname. Mozna, ze vetsina lidi, kteri se teto diskuze ucastni, maji daleko vaznejsi problem, vcetne me
to tady nikdo nevime. Protoze se osobne nezname. Nebo alespon ja nikoho osobne neznam. Jiste jenom je, ze zakladatel ma pocit, ze ma problem a chtel si o nem pokecat, ziskat nejakou radu, neco pochopit…tak si myslim, ze by asi bylo dobry, kdyz nas to vsechny zaujalo, a prispivame do diskuze, se o to pokusit, no ne?
Takze v cem tedy spociva tedy spociva zmenit pristup k sobe a ostatnim, aby to muzsky umel se zenskyma? Jak se vlastne dela umet to se zenskyma. To je docela zajimavy tema. To me musim rict osobne zajima.