Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ziggy66 píše:
To abych teda začal místo Pitralonu používat jinou vodu po holení.Holky, co vám voní?
voni cokoli. Opravdu. Zaklad je sprcha, bez ty to nevoni. Chce to neco do podpazdi, aby to nesmrdelo a pokud vyslovene parfem, tak ten si musis vybrat sam, aby vonel tobe
Takze zajit treba do Sephory, Douglese a cmuchat a cmuchat, ono te neco oslovi.
@Ziggy66 píše:
To abych teda začal místo Pitralonu používat jinou vodu po holení.Holky, co vám voní?
mě můj chlap voní i spocenej. To je podle mě ta správná chemie ![]()
Ten můj třeba parfémy ani deodoranty nepoužívá, i když mu sem tam nějakej koupím, vytáhne ho jednou za uher.
Ale voní mi Axe Africa (chlap má sprcháč) a pokud se holíš, tak Nivea men balsam ![]()
@B4RC3LON4 píše:
asi že nejsem pěkný ale píšou Źe jsem hodnýPříspěvek upraven 15.10.15 v 19:56
asi bude problem s pritazlivosti, ktera je pro zacatek vztahu zasadni
@Mar__tanka1983 píše:
mě můj chlap voní i spocenej. To je podle mě ta správná chemie
Ten můj třeba parfémy ani deodoranty nepoužívá, i když mu sem tam nějakej koupím, vytáhne ho jednou za uher.
Ale voní mi Axe Africa (chlap má sprcháč) a pokud se holíš, tak Nivea men balsam
přesně to jsem chtěla napsat… to je ta správná chemie…
@Regina Hero píše:
@B4RC3LON4 no tak si zkus v duchu odpovědět na několik otázek a pak se třeba dopracuješ k nějakému výsledku:
- nesmrdí ti z pusy?
- nesmrdíš potem?
- chodíš čistý a voňavý, slušně oblečený?
- nemáš blbé kecy?
- nesnažíš se dělat nejchytřejšího, všude jsi byl a všechno znáš?
- nejsi kritický a neříkáš všem do očí pravdu, i když není zrovna příjemná a když se tě nikdo neptá?
- líbí se ti i normální ženy nebo chceš jen modelky?
- je ti víc jak osmnáct let?
- nemáš nějaký nebezpečný nebo odpudivý koníček?
Sice drsny, ale podnetny! ![]()
@Ziggy66 každopádně každý ženský, stejně jako chlapovi voní něco jinýho.. já třeba uplně žeru tyhle voňavky: Givenchy Play, Armani Acqua di Gio, Hugo Boss XY, Beckham Signature, Dolce Gabbana Light Blue,… ![]()
@Mar__tanka1983 mně ten muj taky, myslela jsem to trošku jinak.. ![]()
@Lisa21 souhlas…kazdymu voni neco a nekdo jiny…a i kdyz moje hygienicky standardy jsou nadsrandardni, tak kdyby me muj chlap nevonel i bez sprchy, tak by nebyl muj chlap
…a uz bych jen dodala, ze v tehotenstvi se to muze uplne rozbourat… takze vonavka, kterou jsem drive skoro az uctivala ve me vyvolava blinkani:-DDD
@KayaRepublic to je jasný, mám to stejně, s tou vůní chlapa, v těhotenství mi vůně vůbec nevadily.. nějak jsem to nevnímala ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Muze vubec obycejny chlap ktereho kazda odmita si najit zenu pro zivot a rodinu?
Může, ale nesmí u toho fňukat!
@B4RC3LON4 píše:
Muze vubec obycejny chlap ktereho kazda odmita si najit zenu pro zivot a rodinu?
Nevim jestli si delas srandu nebo co, cetl jsem par tvych prispevku v ruznych diskuzich a bud se nudis nebo jses vul. ![]()
Tak dejme tomu, ze to myslis vazne. Mozna bys nejakou zoufalku casem uhnal, ale stejne by sis ji neudrzel a jen by te vyuzivala. To proste s zenskyma musis trochu umet, jinak nemas sanci. Zkus se zamerit na to si trochu uzit nezavazne, najit si kamarady, konicky a mit zajimavej zivot. Potom kdyz budes uspesny zajimavy muz tak budes mit sanci na kvalitni zenu.
@Scarabeuss píše:
Nevim jestli si delas srandu nebo co, cetl jsem par tvych prispevku v ruznych diskuzich a bud se nudis nebo jses vul.
Tak dejme tomu, ze to myslis vazne. Mozna bys nejakou zoufalku casem uhnal, ale stejne by sis ji neudrzel a jen by te vyuzivala. To proste s zenskyma musis trochu umet, jinak nemas sanci. Zkus se zamerit na to si trochu uzit nezavazne, najit si kamarady, konicky a mit zajimavej zivot. Potom kdyz budes uspesny zajimavy muz tak budes mit sanci na kvalitni zenu.
A vy jste uspesny a zajimavy muz a s zenami to umite? Sorry no, me jen, ze ten tvuj komentar prijde trosku drsnej a nicnerikajici, kdyz uz je nekdo s nervama tak dole, ze se zepta, co ma delat bandy matek na matersky, tak mu vojensky pozdrav moc nepomuze…
@Scarabeuss četla jsem si zakladateloy příspěvky, teda mimo kontext, jen na jeho profilu - na ten jsem se koukla na základě toho Tvýho osočení a mě teda nepřijde, že by psal zoufale, z nudy nebo jako vůl.
Bud jsem tedy divná, nebo už stárnu a nebo tomu vůbec nerozumím ![]()