Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@katharina25 píše:
Opravdu je ten Chodov tak skvělý? Já ho znám jen z pohledu nakupujícícho a když jsem jela kolem nějakého sídliště a to se mi zrovna nelíbilo vůbec, panelák na panelákuA dost lidí mě odrazovalo, ať tam bydlet nejdu, že je tam nebezpečno, tak nevím :/
Chodov skvely neni. Zvol radeji ty Strasnice, Vysocany, Vrsovice.
Praha 5 - 2+1 cca 80m2 s terasou a zahradou v rodinnem dome za 11700,–Kc (najem 8000, voda 500, 1400 el., 1800 plyn)
1 za rok platba popelnice za 2000,– Kc.
Jsme na dobrem miste, blizko metro, tram, bus, vlak
Ale na druhou stranu tu mame prirodu.;-)
@katharina25 píše:
Opravdu je ten Chodov tak skvělý? Já ho znám jen z pohledu nakupujícícho a když jsem jela kolem nějakého sídliště a to se mi zrovna nelíbilo vůbec, panelák na panelákuA dost lidí mě odrazovalo, ať tam bydlet nejdu, že je tam nebezpečno, tak nevím :/
záleží kde.. jasně, že mezi paneláky u metra je to opruz, ovšem u lesa je to super..vše je blízko a zároveň jsi v přírodě..
Ahoj, obnovuji diskuzi, i když mám trochu jiný dotaz.
S přítelem si bohužel musíme hledat nový pronájem bytu (je to komplikované, nikdo o tom ze známých ještě neví, proto prosím anonymitu).
Podařilo se mi najít krásný byt, dnes je prohlídka a do telefonu mi majitel řekl, že tam bude mít víc zájemců. Už teď vím, že o ten pronájem máme vážný zájem, máte nějaké rady, jak pronájem získat? Bojím se, aby to nakonec nepronajal někomu jinému, když má víc zájemců..
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, i když mám trochu jiný dotaz.S přítelem si bohužel musíme hledat nový pronájem bytu (je to komplikované, nikdo o tom ze známých ještě neví, proto prosím anonymitu).
Podařilo se mi najít krásný byt, dnes je prohlídka a do telefonu mi majitel řekl, že tam bude mít víc zájemců. Už teď vím, že o ten pronájem máme vážný zájem, máte nějaké rady, jak pronájem získat? Bojím se, aby to nakonec nepronajal někomu jinému, když má víc zájemců..
Pokud to nebude pronajaté už ve chvíli, kdy přijdete, tak je recept jednoduchý: okamžitě kývnout. Nesmlouvat, nečekat na to, jestli nějak nepůjdou dolů, že se rozmyslíte atd… prostě první dojem: líbí, bereme. Kamarádka dělá v realitách a říkala, že dneska už to takhle je: když je zajímavý byt, tak si lidi plácnou už na prohlídce a hned skládají rezervaci.
Taky jsme ted shaneli byt a taky jsme byli v pozici, ze bylo vic zajemcu. Fajn je, ze budete jednat primo s majitelem a ne maklerem, takze se snazte co nejvic dolozit svou duveryhodnost (kde pracujete, ze muzete dolozit treba reference od byvaleho pronajimatele…) a pokud je to ve vasich moznostech, tak ze jste treba ochotni platit o petikilo vyssi najem (ano, tohle jedni zajemci opravdu pouzili, makler to tlumocil majitelce a ta se na zaklade toho pro ne rozhodla). V kazdem pripade primo pri prohlidce majiteli sdelte, ze o byt vazny zajem mate a ze byste ho brali hned.
Vypadat solidne a projevit ihned zajem.
Na druhou stranu, pokud to rekl on hned, tak taky mozna trochu tlaci na pilu, aby byl zajem hned.
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, i když mám trochu jiný dotaz.S přítelem si bohužel musíme hledat nový pronájem bytu (je to komplikované, nikdo o tom ze známých ještě neví, proto prosím anonymitu).
Jediný způsob je, vzít sebou peníze a hned na místě podepsat rezervační smlouvu a složit zálohu. ![]()
Nutno dodat, že někdy realiťáci blafují, aby docílili toho co ti radím. ![]()
Tak to vzal majitel podle toho, kdo se mu kdy ozval… celkově se mu ozvalo přes 60 lidí, my byli třetí, ale hned první pani řekla, že to bere ![]()
@Anonymní píše:
Tak to vzal majitel podle toho, kdo se mu kdy ozval… celkově se mu ozvalo přes 60 lidí, my byli třetí, ale hned první pani řekla, že to bere
Jé, to je škoda! To by mě také mrzelo. Jen dva lidé přede mnou. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to vzal majitel podle toho, kdo se mu kdy ozval… celkově se mu ozvalo přes 60 lidí, my byli třetí, ale hned první pani řekla, že to bere
Jak veliký byt to byl a kolik za to chtěl, můžu se zeptat?
Bydleli jsme ve Stodůlkách 2+kk (velmi pěkný byt - po rekonstrukci) 11500,– vč. poplatků. Ale je to už 4roky nazpět.