Nákup na dhgate.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1088
5.6.14 23:42

Pokud chceš, pošli mi odkazy, pokud mi to prošlo rukama a hodně věcí prošlo, řeknu ti co kvalita, velikosti v reálu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
5.6.14 23:48

@mybaby Jé jsi hodná moc děkuji za pomoc! Jsem začátečník :D
Zatím mám vybrané jen tohle: http://www.aliexpress.com/…1755118.html

http://www.aliexpress.com/…5465606.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.6.14 23:58

Takže ten druhý setík jsem v ruce měla, kdysi jsem je prodávala. Materiál je to takové jemné plátýnko, velikostně odpovídá. Krásný, kvalitní materiál. Jen občas trošku odbili to šití, koukali z toho nitě. Ale to je v číně skoro se vším, je to šité na rychlo. co se týče těch prvních bodýček, tak ty jsem v ruce neměla, ale tam by to velikostně sedět také mělo. Jiná bodýčka seděla, nebo byla o kousek větší. ALE, tento prodejce má nízké hodnocení, nevím zda kvůli tomu, že mu trvá, než to pošle, nebo má nekvalitní nějaké zboží. Hodnocení jsem nečetla. Každopádně bych se podívala po jiném. Určitě není jediný, který je nabízí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.6.14 00:06

@mybaby DĚKUJU! Já se na to všechno mrknu zítra povybírám, pečlivě pročtu a pak se příjdu ještě poradit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
6.6.14 00:22

@marguaret klidně do SZ, ať to tu neplevelíme DH gate :))) A na DH chodit nemusíš, mají to tam dražší a většinou jenom po balíku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.6.14 07:06
@marguaret píše:
A další věc co mi není jasná:

To si vyberete co se vám líbí třeba od více prodejců a pak vám příjde třeba 5 balíčků? Nebo si vyberete u jednoho? Máte některého odzkoušeného kde je velký výběr?

DĚKUJI

Pokud objednáš od více prodejců, přijde od každého balíček, každý nejspíš jinak. Jinak u zásilek nad 22 eur platíš DPH, nad 150 eur i clo. To vyměřují celníci. Čína to většinou pošle jako dárek s menší hodnotou, tak by to měl celník prohnat rentgenem a rozhodnout se. Kdyby vyměřil, měla bys platit na poště při příchodu balíčku, pokud nevyměří, přijde balík rovnou tobě. Takže jestli objednáváš hodně věcí od jednoho prodejce, doporučuji rozdělit. Hodně prodejců má zboží „free shipping“ - doprava zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.6.14 07:56

@Makysu :palec: Děkuji za vysvětlení :-) tak jsem si taky říkala, že je to jedno když je dopravné zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.6.14 12:50

@marguaret nemáš zač. Jo a to DPH a CLO taky nevyměří vždy..Objednávala jsem balíčky asi za 3000 Kč a v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
6.6.14 14:28

@Makysu záleží asi na člověku, co tam je. Mě jednou stopli i hodinky za 3 dolary a musela jsem dokládat papíry. A pak mi pustili věc za 8 tisíc a nebyl problém :) Je to hodně o náhodě a štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.6.14 15:54

@mybaby :nevim: tak jsou holt divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.6.14 19:29

Holky a jakou máte zkušenost s dobou dodání? Já jen, že za měsíc rodím :D Jsem blbec jen jsem na Ali narazila nedávno a jaksi neměla čas se na to dřív vrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
6.6.14 22:40

Dodání tak 18 - 35 dní. Spíš tak 3 týdny, měsíc to trvalo, když tam měli nějaké hromadné volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.8.14 13:58

Prosím poraďte

Ahoj, poradí mi někdo, jak získat při objednání z dhg fakturu, či něco podobného? Pár věcí chci prodávat v obchodě, ale chodí mi jen balíčky bez papírů. Moc děkuji za odpověď. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.7.23 13:08

Pokud někdo nakupuje ve velkým, tak určitě jěště levnější zboží jak na aliexpressu. Podobné věci jako každý eshop v Číně, jen za lepsi ceny - https://dngate.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák