Výměna na Mimibazaru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
16.3.13 22:42

Vymena na mimibazaru

Ahojky, nasla jsem na pude detsky kocarek pro panenky zn. Liberta, vrze, ale pujdete to namazat. jinak je hezky..Zajima me vas nazor, za kolik by jste ho prodaly popr vymenily? napsala mi pani a ja nevim, jaou cenu ji mam napsat, ale ma v albu boticky za 700kc a je mi blbe, si rici o ne..Nadruhou stranu si rikam, ze ten kocarek je celkem zadany a ty boticky by se mi hodily na malou, holky rekly y jste si o ne? A jake zkusenosti mate s vymenou zbozi pres bazarky? Ja menila dvakrat a zatim jsme byla spokojena

Upraveno administrátorem 18.3.2013 14:38 - specifikování inzerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
16.3.13 22:45

Tak za starej kočárek pro panenky bych 700,– nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
16.3.13 22:47

Asi bych se domluvila na botkách s tím, že něco bude za ten kočárek a něco doplatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.13 22:49

A ty botičky jsou nové? Já bych 700,– dala jedině za nové a vyzkoušený typ, jen třeba o číslo větší, než máme doma, jinak mi to přijde jako hrozný risk… I tak bych se asi bála.
Ale je fakt, že 700,– za kočárek pro panenky bych taky nedala, což ovšem nemusí platit o sběratelích a podobně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
16.3.13 22:54

No tak zalezi jak je kocarek starej, v jakem je stavu.Zase jako treba sberatel si myslim, rad priplati mne kdysi pani nabizela za 50letej proutenej skoro deset tisic :nevim: zkus jeste aukro :think:

• Citovat
  • Upravit
23847
16.3.13 22:55

No já bych zas nedala 700 za obnošené boty, ale jestli jsou nové :think: tak proč ne. Zas takový retro hračky dneska docela frčej :palec: jestli těch 700 nebude ještě málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.3.13 23:00

Dekuji za reakce, nevim z jakeho je roku, ale vypada jako Liberta ze 70 let cca, zkratka ta klasicka kozenkova, hezky houpe a je super, ze s nim detsko muze i ven..tahle pani ma v poptavce spustu zadosti o nejaky takovy kocarek..Liberty stoji od 1000 do 5000 cca co jsme tak videla…Ty botky jsou nove, hezke..Moc dekuji za rady, nabidku ji to a pockam, co mi napise..Me se moc libi, ale spis vyuziji ty botky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.3.13 01:27

Nechceš nahodit to foto kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.3.13 08:00

Jé tak takový kočárek mám taky doma, je asi 30 let starý. To se dá tak dobře speněžit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák