Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, nasla jsem na pude detsky kocarek pro panenky zn. Liberta, vrze, ale pujdete to namazat. jinak je hezky..Zajima me vas nazor, za kolik by jste ho prodaly popr vymenily? napsala mi pani a ja nevim, jaou cenu ji mam napsat, ale ma v albu boticky za 700kc a je mi blbe, si rici o ne..Nadruhou stranu si rikam, ze ten kocarek je celkem zadany a ty boticky by se mi hodily na malou, holky rekly y jste si o ne? A jake zkusenosti mate s vymenou zbozi pres bazarky? Ja menila dvakrat a zatim jsme byla spokojena
Upraveno administrátorem 18.3.2013 14:38 - specifikování inzerce
Asi bych se domluvila na botkách s tím, že něco bude za ten kočárek a něco doplatím.
A ty botičky jsou nové? Já bych 700,– dala jedině za nové a vyzkoušený typ, jen třeba o číslo větší, než máme doma, jinak mi to přijde jako hrozný risk… I tak bych se asi bála.
Ale je fakt, že 700,– za kočárek pro panenky bych taky nedala, což ovšem nemusí platit o sběratelích a podobně ![]()
No tak zalezi jak je kocarek starej, v jakem je stavu.Zase jako treba sberatel si myslim, rad priplati mne kdysi pani nabizela za 50letej proutenej skoro deset tisic
zkus jeste aukro ![]()
No já bych zas nedala 700 za obnošené boty, ale jestli jsou nové
tak proč ne. Zas takový retro hračky dneska docela frčej
jestli těch 700 nebude ještě málo ![]()
Dekuji za reakce, nevim z jakeho je roku, ale vypada jako Liberta ze 70 let cca, zkratka ta klasicka kozenkova, hezky houpe a je super, ze s nim detsko muze i ven..tahle pani ma v poptavce spustu zadosti o nejaky takovy kocarek..Liberty stoji od 1000 do 5000 cca co jsme tak videla…Ty botky jsou nove, hezke..Moc dekuji za rady, nabidku ji to a pockam, co mi napise..Me se moc libi, ale spis vyuziji ty botky..
Jé tak takový kočárek mám taky doma, je asi 30 let starý. To se dá tak dobře speněžit?