Nákup na dhgate.com

17.3.13 19:44

Nákup na dhgate.com

Ahoj ženy :-),

dostala jsem se na stránky dhgate.com a moc se mi tam líbí pár věciček, ale mám strach z nákupu z Číny. Prosím najde se tu někdo, kdo s tím má zkušenosti a trošku by mi to všechno osvětlil. Nejsem moc zběhlá v angličtině a proto se bojím.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
17.3.13 20:13

Mám raději aliexpress, ale dhgate je taky celkem fajn. Jednoduše objednáš, zaplatíš a čekáš. V obou případech prodávající dostane peníze, a když potvrdíš dodání, nebo uplyne nějaká celkem dlouhá doba. Je tam uvedená doba, za kterou to expedují a doba, kterou to obvykle zvolenou dopravou putuje. Raději se vyhni obchodům s dražším zbožím bez hodnocení. A taky těm, co celková doba expedice plus dodání překračuje dobu, kdy ti portál garantuje úschovu peněz.

Jednou mi došlo špatné množství zboží a jednou nedošlo nic a v obou případech mi bez problémů vrátili peníze. V prvním případě prodejce, v druhém portál.

Zatím mi došlo všechno, ale čas od času se stane, že po opuštění Číny balíček zmizí v černé díře :nevim: Takže pokud chystáš něco dražšího, tak rozhodně přes DHL a spol. Mají tu výhodu, že mají celní služby v ceně. Pošta si, pokud to nepustí bez cla, řekne o skoro stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
17.3.13 20:17

Kotyk A kde na aliexpresu najdes tu dobu na garanci vraceni penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
17.3.13 20:19

@kotyk všechno berem přes DHL a balíček je tu běžně za 4 dny.

• Citovat
  • Upravit
2892
17.3.13 20:20

Ja bych si taky neco pres ten aliexpres objednala, ale nejak se k tomu nemuzu odhodlat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 20:21

@Prtka Jsem na tom úplně stejně jen z dhgate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.3.13 21:54

@Prtka Jukni sem Pokud zboží nedorazí do 60 dní od objednání. Ale obvykle to vyřeší prodávající dřív. Ono totiž obvykle, když už musí něco platit brána, tak prodejce prostě současně vykopne.

@K.Black Já jsem u levných věcí odvážná a dávám českou poštu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OUTLET
26.3.13 19:07

DH GATE

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s DH GATE? platí se clo. nebo DPH. nebo jak to vlastně funguje.. děkuji za radu.. J.

• Citovat
  • Upravit
7974
26.3.13 21:01

Objednáš, zaplatíš a pak čekáš. Na balíček většinou u dražších věcí píší nižší cenu, takže pokud to není elektronika nebo superobjemný balíček, celníci to většinou nechají projít. Ale není to pravidlo. Jinak putuje to z Číny, takže pokud cena přesáhne určitou částku, platí se normálně clo a DPH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 20:52

Holky, potřebují poradit. Koupila jsem na express.com pro známou nějaké hračky a teď při sledování mi to ukazuje, že budu muset dokládat hodnotu. Jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MrKalibro8
18.8.13 12:11

Potvrzení přijetí balíku

Čau. Jak potvrdím přijetí balíku na DH GATE?

• Citovat
  • Upravit
2
7.12.13 10:18

Dobry den.
Napiste nekdo prosim jaky spusob platby je nejlevnjejsy, a jak platite vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.13 10:27

Poslal jsem bankovnolim prevodem, a prisel jsem o 40$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
5.6.14 22:47

Aliexpres velikosti

Ahoj holky, prosím můžete mi někdo poradit s velikostmi na mimčo z Aliexpresu? Když chci koupit na novorozence mám brát tu jejich velikost 0-3měs nebo tu větší 4-6měs.?

A další věc co mi není jasná:

To si vyberete co se vám líbí třeba od více prodejců a pak vám příjde třeba 5 balíčků? Nebo si vyberete u jednoho? Máte některého odzkoušeného kde je velký výběr?

DĚKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.6.14 23:41

To je jak u jakého zboží. Něco na novorozence bude velké i ročnímu a něco na ročního bude na novorozence. Ale spíš ber větší. Pořád lepší, když do toho doroste než aby to bylo k prdu. Ano, co prodejce, to balík. Pozor na celnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák