Nákup na Slevomatu

281
30.11.14 21:50

nákup na Slevomat

Ahoj,
můžete mi prosím poradit, jak funguje nákup na Slevomat?
Objednala jsem si, ale nejsem registrovaná, vyplňovala jsem jen mail. Dorazily podklady k platbě, zaplatím, co bude dál? Kdy a kam budu uvádět adresu?
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17095
30.11.14 21:53

@ala42 a co sis objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
30.11.14 21:53

Do mailu bys po zaplaceni mela dostat „kod“ a vetsinou v popisu te nabidky, kterou koupis, je jak postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.11.14 21:54

Asi podle toho co jsi koupial, pokud něco co ti přijde domů, tak ti přijde kupon, a ten uplatníš přímo u prodejce zboží, a adresu až tqam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
30.11.14 21:55

@ala42 nejspíš ti po zaplacení přijde na email voucher a ten pak uplatníš přímo u toho, kdo danou službu nabízí. V podrobném popisu bys měla mít i odkaz, kde voucher uplatníš.
Pokud sis tedy neobjednala přímo nějaké zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.11.14 21:56

Ahoj, až zaplatíš, tak dostaneš kod a kontakt na firmu, která Ti dodá objednané zboží. Musíš se pak spojit s nimi…Slevomat ten prodej jen zprostředkoval…taky je možné si to vyzvednout osobně na pobočce Slevomatu, podle toho, odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
30.11.14 21:57

@ala42 nejlepší bude se rovnou zaregistrovat. Mívají tam docela dobré akce a můžeš i točit o slevy (penízky navíc)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.11.14 22:00

Po pripsani penez na jejich ucet ti prijde email s voucherem, ktery si vytisknes a nasledne uplatnis. Zalezi take, co sis objednala, jestli zajezd nebo neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.11.14 22:03

Moc děkuju za info, objednávala jsem mamině peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
30.11.14 23:12
@ala42 píše:
Moc děkuju za info, objednávala jsem mamině peněženku.

Buď opatrná, ne vždy funguje služba tak, jak má. Slevomat po převzetí novými majiteli asi před dvěma roky už zdaleka není tak seriozní, jak býval. Osobní zkušenost a ne jediná. Koupíš si na něco slevu a ještě jí musíš znovu uplatnit kamsi do internetového obchodu, kde sídlí překupníci. Mají plnou hubu keců o vrácení peněz a když to mají udělat v praxi, nedostaneš nic.

• Citovat
  • Upravit
281
1.12.14 09:52

Aha,
moc díky, co se tedy stane, když objednané zboží neuhradím.
Nějaké sankce, pokuty nebo to nechají být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák