Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj zeny,
mam takove male dilema. Na netu jsem si objednala zbozi. Balicek dorazil, otevru ho a v nem neco uplne jineho nez jsem si objednala. Kontaktovala jsem pani, a ta mi rekla, ze pomotala objednavky a moje zbozi ma nekdo jiny. Bohuzel nevi kdo. A hlavne, to co ja jsem si objednala uz nema. Ze ji to mam poslat zpatky a ona mi posle penize. A ted dotaz. Mam zadat celou castku co jsem ji posilala, tedy cena zbozi + postovne, a navic jeste postovne na cestu zpatky, nebo jen cenu zbozi + postovne za cestu zpatky? Doufam ze je to srozumitelne. Diky
@bobr123 A ty jsi platila to poštovné kolikrát? Dvakrát? Jestli ano, tak určitě dvakrát…
Příspěvek upraven 29.11.14 v 21:53
Pokud je chyba na jejich straně, měli by zaplatit jak poštovné, co jsi platila na cestu k tobě, tak poštovné, které te´d zaplatíš
@bobr123 Bych chtela cenu zbozi i postovne co jsi platila ty, kdyz jsi si to objednala i to co budes platit tedka kdyz to budes posilat zpet, je to jeji chyba…ty druhy lidi asi taky koukaj co jim prislo
to je jelito ![]()
Já bych teda požadovala obojí poštovné, když už nemůže poslat znovu zboží, které jsi chtěla.
@terinka4444
Díky
@Keyllah
Budu ho platit dvakrat, jednou kdyz ho posilala ke me a ted kdyz budu posilat ja ji.
@slavuska1
Diky
@Hanka79
Tak stat se to muze, ale nejvic me stve, ze uz nema to co jsem si chtela koupit.
Diky vsem za odpoved, tak snad se pani nebude cukat.
@BlueFairy
To nemuze, neb ho nema, coz me vytaci. Inzerat jeste nesmazala, takze lidi muzou klidne dal objednavat.
Asi ji reknu, ze ji to poslu az mi posle penize, nemam z ni moc dobry poci.
@bobr123 No tak jsem to myslela. Kdyby ti to mohla znovu poslat, tak bych chtěla jen jednu poštu. Je to sice blbé páďo, ale princip je princip ![]()
Bacha ale, ona může říct to samé, aby se ještě neurazila… Ale to musíš z konverzace cítit ty, jaký asi bude její charakter.
@bobr123 píše:
@BlueFairy
To nemuze, neb ho nema, coz me vytaci. Inzerat jeste nesmazala, takze lidi muzou klidne dal objednavat.
Asi ji reknu, ze ji to poslu az mi posle penize, nemam z ni moc dobry poci.
tak ale takto to nefunguje, ty musíš prvně vrátit zboží a až pak dostat zpět peníze. takhle ti je nevrátí a bude postupovat správně. Splést se bohužel může každý, jsme jen lidi a ten hukot před svátky je mazec ![]()
@araw ty svátky, to je taky fakt. Mně už se taky stalo, že jsem kdysi poslala 2 balíky a prohodila jsem adresu
navíc tam byl rozdíl ceny asi 3tis.!!! Holkam jsem se ale omluvila, dala jsem jim po domluvě na sebe kontakt a přeposlaly si to, takže to dopadlo pro mě díkybohu dobře ![]()
Určitě oboje poštovné, až se zboží vrátí odesílatelce; případně se s ní můžeš zkusit domluvit na dobírce.
Aha, to jd dobry. Takze ja, kdyz jsem si objednavala, tak jsem musela zaplatit predem. A ted ji zase nejdriv musim vratit balicek a musim cekat, jestli mi pani penize vrati. A co kdyz mi patj posle min penez? Co mam delat? To neni eshop jako takovy, bylo tn z mimibazaru. Ja beru, ze se to muze stat, to jo, ale neni to moje chyba, a kdyz si pani usmysli, ze mi vrati jen jedňo postovne, tak ja s tim udelam houbeles.