Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Uplně vše mají asi na http://www.lekarna.cz/ ale na feedo.cz mají taky zajímavé věci.. a co mall.cz? jde mi o plenky, ubrousky atd.. a hračky byhc chtěla lamaze apod odkud objednáváte? Pak takové věci jako balvněné plenky atd?
Mall i feedo maji plenky pekne napaleny. Kupuju v dm se sevovym kuponem na plenky v kombinace se slevou na cely nakup.
Ubrousky Huggies Pure kupuju na feedo ve čtyřbalení, vycházejí nejlíp (ale musí u toho mít v akci další výhodné věci, třeba Hami 100%ovoce 2+1 zdarma), plenky jsou občas v kamenných obchodech výhodnější, kupuju vždycky tak na tři měsíce zásoby. Mall mi přijde drahý. Kosmetiku pravidelně nekupuju, jedna mycí emulze vydrží skoro rok, krém na opruzeniny taky a ničím jiným nemažu. Doporučuju taky podívat se na svou zdravotní pojišťovnu, já tyhle věci nakoupila jako těhotná a pojišťovna mi hodně proplatila, malý zase dostal bonus, že se stal novým pojištěncem a stačilo donést účtenku z lékárny na cokoliv v hodnotě 1000Kč a proplatili.
Hračky skoro nekupujeme, teď před Vánoci jsem nakupovala podle ceny v různých obchodech, když byla akce den dopravy zdarma.