Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky tak jsem tu s dalším dotazem hodlám nakupovat vánoční dárky letos přes internet a tak mě napadlo kde na internetu se dá nakoupit tak nějak všechno? Tak abych si to mohla dát do košíku a pak si to nechat poslat dobírkou. Díky moc Chci nakupovat nějaké hračky pro synovce a neteř nějaké drobnosti pro mamku a tatku a tak dík
Hlavně brzo, pošta nefunguje už teď. Doporučuji PPL nebo osobní odběr.
@brisco píše:
Mall, snad maji ještě tu dopravu zdarma
nad 1000 kč mají dopravu zdarma celý rok
Na mall.cz mají sice skoro všechno (nakupuju tam kupř. UM), ale bacha na ceny. Někdy mají v „akci“ něco, co mají jinde levněji i bez „akce“.
Škoda jsi prošvihla den dopravy zdarma… jinak mall no… na dobírku v poho
Jo, jo, na Mall.cz maj tak nějak všechno. Dneska tam maj hodně velký slevy, ale nějak jim spadl server, takže teď nejde.
Jinak jsi propásla den bez dopravy, co byl minulý týden, to se dobře nakupovalo, všechno nad 300 Kč bylo bez dopravného.
Já jsem asi blbá ale nvíte jak se na stránky Mallu dostat? já už jsem dnes hotová nějak to fakt nemůžu najít za odkaz bych byla moc ráda
@katula9 píše:
Já jsem asi blbá ale nvíte jak se na stránky Mallu dostat? já už jsem dnes hotová nějak to fakt nemůžu najít za odkaz bych byla moc ráda
Ale teď mají nějaký problém, tak se na ně nedostaneš. Zkus to později večer nebo ráno.
@katula9 mall.cz, ale mozna se darku nedockas, loni to dost nezvladli.