Vánoce přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
27.11.14 08:42

Vánoce přez internet

Ahoj holky, spousta lidí v okolí mi říká ze nakupování vánočních dárků přez internet není ono a že si z vánoc ubírám hezké chvilky nakupovani dárku v obchodech,
Možná jsem divná, ale mě to vánoční bláznovství v obchoech fakt nebaví, a popravdě na něj nemám ani nervy, ani čas, ráno vyjdete něco pokoupit pro maličkost mě tam loni jedna paní ve věku malém umlatila kabelkou, k regálům se přez davy prorvete jen s kulometem, a ty nekonečný fronty un kasy no fuj.
Takže moje otázka zní, nakupujete také divně prez internet, nebo holdujete předraženým darkům s kamenných obchodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
27.11.14 08:44

Nakupuju na netu, tento týden čekám poslední balíčky a hotovo.

PřeS internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
27.11.14 08:46

@Kimme jak kdy a jak co ;) Ted jsme hodne objednali pres net, postupne to chodi. Jeste cekam 4 balicky. Zbytek nakoupim v obchode, co me kapne do oka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.11.14 08:48

Já ještě ani nakupovat nezačala :lol:, ale dnes mám už v plánu začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.11.14 08:50

Zjistuji, ze kazdym rokem kupuji darky vic a vic pres internet a obcas mne napadne, ze i vetsi nakup potravin vyzkousim nakoupit pres net neb je cim dal castejsi, ze pred sousedy vidim stat auto z Tesca 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
27.11.14 08:50

Hezké chvilky v obchodech…? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To si nějak ve spojení s nákupy na Vánoce neumím představit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.11.14 08:51

Taky nakupuju preS internet. Hlavne kvuli vyberu, ktery u nas v obchodech proste neni. Hezke chvilky mam pri vyberu darku a naslednem podarovani, ne ten akt tlacenice a nervu s tim spojenych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
27.11.14 08:52

Ja uz mam nakoupeno :pankac: jiz nekolikatym rokem pouze pres net a diky tomu jsem si usetrila hromadu nervu a penez :) navic na netu sezenes i to, co v kamennych obchodech ne…navic ted s miminkem ani na nejake courani neni cas a ani nalada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
27.11.14 08:53

Já se snažím co nejvíce pořídit přes internet. Je to pohodlnější a příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.11.14 08:55

@Kimme Jak co ;) Minulý týden mě při objednávce šatů kabelky z netu trefil do očí nádherný 3D úsměv a tedy už mám doma dáreček pod stromeček :mrgreen: Je to jak kdy..ted jsem hodně dlouho sháněla kabelku a nějaké hezké spodní prádlo..prolezla jsem jak Pha tak Brno a nic..na netu jsem měla vybráno skoro hned :mrgreen:
Jinak třeba na spotřebiče a nábytek atd. spíš si chodím prohlížet do obchodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
27.11.14 08:55

Já teda vyloženě nesnáším vánoční nákupy!!! lidí jak sr****, jsou protivný a nervní a místo toho abych byla obchodě půl hodiny tak jsem tam hodinu a půl :zed: :zed: nene já koupím v obchodě jen to co mě cvrnkne do oka že je to TO co sháním jinak zásadně vše přes internet ;) a ideálně nahromadit kačky a objednat to všechno naráz na co nejmíň stránkách protože ani přes ten net mě to nakupování nebaví :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.11.14 08:56

Taky hodne nakupuju pres internet, mam na to klid a pohodu, udelam si k tomu kaficko a „jedu“ :D ikdyz letos maji jak malej i ostatni darky predevsim z kramu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.11.14 08:56

Omlouvám se za tu hrubku jak Brno… :oops:
Já teda zacinam nakupovat az za týden.. A naprosto vůbec nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
27.11.14 09:00

Větší dárky přes internet, vyjde to levněji. A potom se 1-2× před Vánocemi probrouzdám centrem (Ostraváci ví, že to nezabere moc času :mrgreen: ) a nakoupím nějaké maličkosti navíc. Třeba v mém oblíbeném vonném krámku nějakém olejíčky nebo svíčky, ráda nakupuju drobnosti v papírnictví - včera jsem třeba koupila samolepky/jmenovky na dárky, zlatý fix a pod. a v takových těch stáncích třeba nějakou šálu nebo šátek. Ale to jen tak, necpu se davem pro poslední kousek zboží, jen tak proplouvám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.11.14 09:02

8o 8o
Dárky jedině přes internet, nesnáším ty šílený davy lidi, který jsou uspěchaný, nervózní a smrděj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák