Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, spousta lidí v okolí mi říká ze nakupování vánočních dárků přez internet není ono a že si z vánoc ubírám hezké chvilky nakupovani dárku v obchodech,
Možná jsem divná, ale mě to vánoční bláznovství v obchoech fakt nebaví, a popravdě na něj nemám ani nervy, ani čas, ráno vyjdete něco pokoupit pro maličkost mě tam loni jedna paní ve věku malém umlatila kabelkou, k regálům se přez davy prorvete jen s kulometem, a ty nekonečný fronty un kasy no fuj.
Takže moje otázka zní, nakupujete také divně prez internet, nebo holdujete předraženým darkům s kamenných obchodech?
Nakupuju na netu, tento týden čekám poslední balíčky a hotovo.
PřeS internet.
@Kimme jak kdy a jak co
Ted jsme hodne objednali pres net, postupne to chodi. Jeste cekam 4 balicky. Zbytek nakoupim v obchode, co me kapne do oka ![]()
Já ještě ani nakupovat nezačala
, ale dnes mám už v plánu začít.
Zjistuji, ze kazdym rokem kupuji darky vic a vic pres internet a obcas mne napadne, ze i vetsi nakup potravin vyzkousim nakoupit pres net neb je cim dal castejsi, ze pred sousedy vidim stat auto z Tesca ![]()
Hezké chvilky v obchodech…?
To si nějak ve spojení s nákupy na Vánoce neumím představit. ![]()
Taky nakupuju preS internet. Hlavne kvuli vyberu, ktery u nas v obchodech proste neni. Hezke chvilky mam pri vyberu darku a naslednem podarovani, ne ten akt tlacenice a nervu s tim spojenych.
Ja uz mam nakoupeno
jiz nekolikatym rokem pouze pres net a diky tomu jsem si usetrila hromadu nervu a penez
navic na netu sezenes i to, co v kamennych obchodech ne…navic ted s miminkem ani na nejake courani neni cas a ani nalada…
Já se snažím co nejvíce pořídit přes internet. Je to pohodlnější a příjemnější.
@Kimme Jak co
Minulý týden mě při objednávce šatů kabelky z netu trefil do očí nádherný 3D úsměv a tedy už mám doma dáreček pod stromeček
Je to jak kdy..ted jsem hodně dlouho sháněla kabelku a nějaké hezké spodní prádlo..prolezla jsem jak Pha tak Brno a nic..na netu jsem měla vybráno skoro hned ![]()
Jinak třeba na spotřebiče a nábytek atd. spíš si chodím prohlížet do obchodů.
Já teda vyloženě nesnáším vánoční nákupy!!! lidí jak sr****, jsou protivný a nervní a místo toho abych byla obchodě půl hodiny tak jsem tam hodinu a půl
nene já koupím v obchodě jen to co mě cvrnkne do oka že je to TO co sháním jinak zásadně vše přes internet
a ideálně nahromadit kačky a objednat to všechno naráz na co nejmíň stránkách protože ani přes ten net mě to nakupování nebaví
![]()
Taky hodne nakupuju pres internet, mam na to klid a pohodu, udelam si k tomu kaficko a „jedu“
ikdyz letos maji jak malej i ostatni darky predevsim z kramu… ![]()
Omlouvám se za tu hrubku jak Brno… ![]()
Já teda zacinam nakupovat az za týden.. A naprosto vůbec nevím co
Větší dárky přes internet, vyjde to levněji. A potom se 1-2× před Vánocemi probrouzdám centrem (Ostraváci ví, že to nezabere moc času
) a nakoupím nějaké maličkosti navíc. Třeba v mém oblíbeném vonném krámku nějakém olejíčky nebo svíčky, ráda nakupuju drobnosti v papírnictví - včera jsem třeba koupila samolepky/jmenovky na dárky, zlatý fix a pod. a v takových těch stáncích třeba nějakou šálu nebo šátek. Ale to jen tak, necpu se davem pro poslední kousek zboží, jen tak proplouvám ![]()
![]()
Dárky jedině přes internet, nesnáším ty šílený davy lidi, který jsou uspěchaný, nervózní a smrděj
![]()