Vánoce přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
27.11.14 09:32

Nakupuji téměř výhradně přes internet. Všechno a během celého roku včetně Vánoc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 09:33

@Králičice

jsme v nějakém příbuzenském vztahu? Hoď sem rodokmen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 09:34

Nejhorší bude nákup potravin, letos jsou Vánoce 4 dny, to nedám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.11.14 09:35

A co mate pro sve chlapy, manzele ci pritele? Ja vubec nevim co tomu mojemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
27.11.14 09:38

@Kimme většinu přes internet, na fronty v obchodech nemám nervy a hlavně mě točí, když vidím ty vyšší ceny. Pro děti jsem vlastně nakoupila komplet přes net, jen pro manžela dojdu dárek vyzvednout do kamenného obchodu, ale taky objednán před net. A jako součást vánoční pohody opravdu nepovažuju lítání po obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
27.11.14 09:40

@Krasavicaa zabalení závidím, to mě ještě čeká a netuším letos, kdy budu balit, protože děti nespí skoro vůbec a o půlnoci se mi do toho fakt nechce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.11.14 09:42

Letos poprvé jsem nakoupila zatím skoro vše z pohodlí domova. Nemám na nákupy v obchodech moc času a taky nesnáším ty tlačenice, vynervované lidi a davová šílenství :zed: :zed: :zed: Člověk jde koupit třeba jen blbé rohlíky a z těch lidí, co se všude pletou pod nohy, překáží, žďuchají do vás, předbíhají,… se ta nervozita a naštvanost přenese i na mě :pocitac:
Na druhou stranu mi letos tak nějak chybí ten pocit, když odcházím z obchodu s dobrým pocitem, že mám další dárek. To mi malinko chybí, ta radost :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.11.14 09:44
@pidin píše:
A co mate pro sve chlapy, manzele ci pritele? Ja vubec nevim co tomu mojemu :roll:

To mám úplně stejně. Vždycky si řekl, co by chtěl, ale tentokrát řekne jen NEVÍM :? Boužel nemám ani představu, takže kdyby měl někdo nějaký nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.11.14 09:49
@Petule030 píše:
To mám úplně stejně. Vždycky si řekl, co by chtěl, ale tentokrát řekne jen NEVÍM :? Boužel nemám ani představu, takže kdyby měl někdo nějaký nápad…

já kupuju každej rok skoro to stejný. Parfém, tričko, trenýrky :lol: a pak podle toho jestli zrovna něco chce. Moc ty dárky neřešíme. Můj má narozky před Vánocema a já po Vánocích tak si spíš dáme dárek k narozeninám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.11.14 09:54
@pidin píše:
A co mate pro sve chlapy, manzele ci pritele? Ja vubec nevim co tomu mojemu :roll:

Co má rád? Já organizuji na zítřek oslavu narozenin, a můj k narozeninám dostane :samozřejmě dort, jedu pro něj ráno, tak už se těším :-) Set káv z Oxalisu ( vzala jsem všechny po cca 100g na košt ),pak jsem koupila ruční mlýnek na kávu s mlecími kameny, perfektní knihu o kávě… Jelikož kávovar už dostal, tak ať to má komplet. K Vánocům už tu mám pro něj připravený Oral B el. kartáček na zuby, který si přeje… Budu mu kupovat od Brauna i holící strojek. Pak tu mám klasiku jako boxerky, ponožky :-D Ty nesmí chybět :-) A ještě přemýšlím o poukazu do Alp… pro mého chlapa se mi dárky vybírají nejjednodušeji :-)

• Citovat
  • Upravit
16970
27.11.14 10:04

@kouřící králík - že by? Já se přivdala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
27.11.14 10:11

Já to tam kupuju kvůli ceně a taky kvůli tomu, že 90% věcí bych tady v okolí ani v kamenné obchodě nesehnala. Jinak mám už prakticky všechno, jen pár drobností - právě v těch obchodech a je to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.11.14 10:26
@krtek7489 píše:
Nakupuji téměř výhradně přes internet. Všechno a během celého roku včetně Vánoc :mrgreen:

přesně jak já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.11.14 10:52

@Krasavicaa no me se pro meho vybiraj na prd, vetsinu uz ma a co treba nema nebo nemel koupil si sam :think: co ho bavi :think: no bavi ho pocitac, hrani her :mrgreen: a co dal ani nevim nejak zlenivel :oops: trenky mu taky kazdej rok kupuju to se vzdy sejde, pak urcite nejakou kosmetiku bo to on se rad vona ale co dal :think: :think: vubec nevim.. vim co by chtel treba auto nebo adpon nove kola na auto ale na to ja ted fakt nemam :D jeto tezky.. a kdyz sem kupovala neco k narozkam tak to bylo uplne na prd bo on neji ani sladke takze dort nebo tak by neproslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
27.11.14 11:26

Ahojte, můžu se zeptat jak na internetu nakupujete? Vše z jedne stránky (např. mall atd..) nebo z více? A můžete kdyžtak nějakou stránku doporučit? Jelikož budu slavit Vánoce 350 km od svého bydliště chystám se letos poprve nakupovat přes internet dárky abych si to mohla poslat na tamtu adresu. převážet to všechno vlakem, to by mě asi kleplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák