Vánoce přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16967
27.11.14 09:03

@Akivasha - kde je ten krámek s olejíčky? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopretina79
27.11.14 09:04

Už třetím rokem nakupuju pouze přeS internet, nesnáším ten blbinec a shon v obchodech, přeplněná parkoviště. Vyberu si v klidu doma, ještě najdu nejlevnější nabídku, projdu recenze, objednám, v klidu mi to přivezou až domů a jde to v klidu, v pohodě, pak se tím kochám a užívám si při balení dárků. Ještě mi mají přijít zítra knížky, jinak už mám všechno, akorát taťkovi kupuji dobroty -vína, paštiky, sýry, prostě takové ty lepší co si člověk sám nekoupí a ty koupím normálně v obchodě

• Citovat
  • Upravit
26716
27.11.14 09:07
@Kimme píše:
Omlouvám se za tu hrubku jak Brno… :oops:
Já teda zacinam nakupovat az za týden.. A naprosto vůbec nevím co

v pohode ;)
zalezi, pro koho a kolik na to mas. Je tu spousta diskusi ohledne darku pro deti, rozlisene vekovou kategorii. Je tam spousta zajimavych tipu. A pro dospele kupuju vetsinou nejake poukazy. Nasim nejaky prodlouzeny vikend nekde, tchyni s tchanem taky…manzelovi jsem objednala kurz degustace vina ve Valticich, bude ho to zajimat. A tak. Jo a jeste jsem delala kalendare s fotkama dcery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6474
27.11.14 09:14

A kdyz nakupujete pres internet, tak proste veci kde na ne narazite..vnebo mate primo nejake sve stranky, nebo treba aukro nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.11.14 09:15
@Berousik píše:
v pohode ;)
zalezi, pro koho a kolik na to mas. Je tu spousta diskusi ohledne darku pro deti, rozlisene vekovou kategorii. Je tam spousta zajimavych tipu. A pro dospele kupuju vetsinou nejake poukazy. Nasim nejaky prodlouzeny vikend nekde, tchyni s tchanem taky…manzelovi jsem objednala kurz degustace vina ve Valticich, bude ho to zajimat. A tak. Jo a jeste jsem delala kalendare s fotkama dcery

No já děti nemám, tak to řešit nemusím, ale rodičům a mladšímu brachovi ráda dopřeji něco originálního, táta je řezník a tak jsem premýšlela např o sadě dobrých nožů, máma má zase úchylku na naušničky řetízky a takové krvinky takže spíš šperkovnice nebo tak ale ten bracha mi leží v žaludku. ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.11.14 09:15

Já nakupuji přes net pořád… Polovinu už mám zabaleno :*

• Citovat
  • Upravit
7602
27.11.14 09:17

@Kimme Kolik je bráchovi? A jaké má zájmy? Pro chlapi se nakupuje docela dobře, já vždycky nevím, co ženským v rodině.

@pidin Tak třeba pro děti je teď hodně reklam na dárky, takže to pak hledám podle toho.
Jinak oblíbená je Alza, Bella Rose, hodně nových e-shopů jsem si teď našla, jak byla ta akce nákupů bez poštovného. Taky využívám slevové kupony z listopadové Maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.11.14 09:19
@Krasavicaa píše:
Já nakupuji přes net pořád… Polovinu už mám zabaleno :*

Když koukám na tvoji půlku, zřejmě máte taky dost rozrostlou rodinku jako já. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.11.14 09:22

@Erian
No 14 takže klasika počítač… :D ale taky hraje hokej, fotbal, florbal,
Ma rád tanky a 2 světovou válku, veškeré me nápady mi ovšem ukradla mamina…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
27.11.14 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.11.14 09:25

99% dárků nakupuju přes internet. Vánoční atmosféru nechodím nasávat do obchoďáku, ale někam na svařák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
27.11.14 09:25
@Kimme píše:
Když koukám na tvoji půlku, zřejmě máte taky dost rozrostlou rodinku jako já. :D

Ani nemluv :roll: už do toho zahučelo kolik tis :roll: a to jsou jen maličkosti. Ty větší věci přijdou příští týden… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
267
27.11.14 09:27

@Etcetera78
Joo svařáček já taky raada. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
27.11.14 09:30

@Králičice Když jdeš z náměstí jakoby směrem ke kostelu sv. Václava, kolem Astorie, ale nezahneš doleva, jdeš rovně kolem pizzerky (je tam ta pizzerka ještě? Nepředělali ji na kavárnu? Já teď nevím :oops: ). Je to po pravé straně 2-3 krámek, úplně prťavý, snadno se přehlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 09:31

@Erian

moje slova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie