Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Už třetím rokem nakupuju pouze přeS internet, nesnáším ten blbinec a shon v obchodech, přeplněná parkoviště. Vyberu si v klidu doma, ještě najdu nejlevnější nabídku, projdu recenze, objednám, v klidu mi to přivezou až domů a jde to v klidu, v pohodě, pak se tím kochám a užívám si při balení dárků. Ještě mi mají přijít zítra knížky, jinak už mám všechno, akorát taťkovi kupuji dobroty -vína, paštiky, sýry, prostě takové ty lepší co si člověk sám nekoupí a ty koupím normálně v obchodě
@Kimme píše:
Omlouvám se za tu hrubku jak Brno…
Já teda zacinam nakupovat az za týden.. A naprosto vůbec nevím co
v pohode ![]()
zalezi, pro koho a kolik na to mas. Je tu spousta diskusi ohledne darku pro deti, rozlisene vekovou kategorii. Je tam spousta zajimavych tipu. A pro dospele kupuju vetsinou nejake poukazy. Nasim nejaky prodlouzeny vikend nekde, tchyni s tchanem taky…manzelovi jsem objednala kurz degustace vina ve Valticich, bude ho to zajimat. A tak. Jo a jeste jsem delala kalendare s fotkama dcery
A kdyz nakupujete pres internet, tak proste veci kde na ne narazite..vnebo mate primo nejake sve stranky, nebo treba aukro nebo tak?
@Berousik píše:
v pohode
zalezi, pro koho a kolik na to mas. Je tu spousta diskusi ohledne darku pro deti, rozlisene vekovou kategorii. Je tam spousta zajimavych tipu. A pro dospele kupuju vetsinou nejake poukazy. Nasim nejaky prodlouzeny vikend nekde, tchyni s tchanem taky…manzelovi jsem objednala kurz degustace vina ve Valticich, bude ho to zajimat. A tak. Jo a jeste jsem delala kalendare s fotkama dcery
No já děti nemám, tak to řešit nemusím, ale rodičům a mladšímu brachovi ráda dopřeji něco originálního, táta je řezník a tak jsem premýšlela např o sadě dobrých nožů, máma má zase úchylku na naušničky řetízky a takové krvinky takže spíš šperkovnice nebo tak ale ten bracha mi leží v žaludku. ;(
@Kimme Kolik je bráchovi? A jaké má zájmy? Pro chlapi se nakupuje docela dobře, já vždycky nevím, co ženským v rodině.
@pidin Tak třeba pro děti je teď hodně reklam na dárky, takže to pak hledám podle toho.
Jinak oblíbená je Alza, Bella Rose, hodně nových e-shopů jsem si teď našla, jak byla ta akce nákupů bez poštovného. Taky využívám slevové kupony z listopadové Maminky.
@Krasavicaa píše:
Já nakupuji přes net pořád… Polovinu už mám zabaleno
Když koukám na tvoji půlku, zřejmě máte taky dost rozrostlou rodinku jako já. ![]()
@Erian
No 14 takže klasika počítač…
ale taky hraje hokej, fotbal, florbal,
Ma rád tanky a 2 světovou válku, veškeré me nápady mi ovšem ukradla mamina…:D
99% dárků nakupuju přes internet. Vánoční atmosféru nechodím nasávat do obchoďáku, ale někam na svařák ![]()
@Kimme píše:
Když koukám na tvoji půlku, zřejmě máte taky dost rozrostlou rodinku jako já.
Ani nemluv
už do toho zahučelo kolik tis
a to jsou jen maličkosti. Ty větší věci přijdou příští týden… ![]()
@Králičice Když jdeš z náměstí jakoby směrem ke kostelu sv. Václava, kolem Astorie, ale nezahneš doleva, jdeš rovně kolem pizzerky (je tam ta pizzerka ještě? Nepředělali ji na kavárnu? Já teď nevím
). Je to po pravé straně 2-3 krámek, úplně prťavý, snadno se přehlédne.