Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katula9 mall.cz, ale mozna se darku nedockas, loni to dost nezvladli.
@BabyBella ze by se na to nechal nekdi chytit? Vzdyt maji ceny uplne stejne, jako behem roku. Temer nic se jiz neprodava za katalogove ceny.
@Cuddy asi ano když ten server stávkuje. A je na každém, aby si určil, jak velká sleva to v reálu je.
@katula9 jinak jsi bohuzel zacala s nakupy pozde, hracky jiz sly s cenami tradicne pred Vanoci nahoru
Pozoruji to teda u lega, ostatni nesleduji.
@LucaLuca píše:
Hlavně brzo, pošta nefunguje už teď. Doporučuji PPL nebo osobní odběr.
Ale pořád fungujou dost dobře:-)
@katula9 píše:
Ahojky tak jsem tu s dalším dotazem hodlám nakupovat vánoční dárky letos přes internet a tak mě napadlo kde na internetu se dá nakoupit tak nějak všechno? Tak abych si to mohla dát do košíku a pak si to nechat poslat dobírkou. Díky moc Chci nakupovat nějaké hračky pro synovce a neteř nějaké drobnosti pro mamku a tatku a tak dík
Taky doporučuji mall.cz ![]()
Mall příliš nedoporučuji, a kor ne na hračky, už mám objednáno skoro 14 dní a věčně mi jen chodí maily se změnou data doručení… Už je to směšné. ![]()
Jinak poměrně prima shop je www.legenio.cz , případně www.bejbynet.cz Mají oba příjemný ceny ![]()
@katula9 píše:
Já jsem asi blbá ale nvíte jak se na stránky Mallu dostat? já už jsem dnes hotová nějak to fakt nemůžu najít za odkaz bych byla moc ráda
A lze i na dobírku.
@anairda píše:
Mall příliš nedoporučuji, a kor ne na hračky, už mám objednáno skoro 14 dní a věčně mi jen chodí maily se změnou data doručení… Už je to směšné.
A co jsi objednávala za hračky?
Já ráda vybírám ve slevách - hlavně tady , teď před vánocemi i rozšířili nabídku a mají tam i zboží a tipy na dárky. Já ale i tak kupuju na Vánoce hlavně zářitky, věcí už má člověk za těch let až až.
@HanHa píše:
Já objednávala na mall.cz před pár dny a došlo to brzy
já také a ještě to nedošlo
Ještě taková maličkost kde by jste koupily auto na dálkové ovládání? popřípadě máte nějaké odzkoušené?