Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, jdu si pro radu
Nevíte o nějakém e-shopu, kde seženu veškeré oblečení na křtiny? Myslím tím bílé šatičky, bilé punčocháčky, capáčky a čelenku. Do žádného obchodu se nedostanu, proto už přes dvě hodiny hledám na netu a mají buďto jen šatičky, nebo jen capáčky. Nebo bych za všechno dala tak 2000, což je fakt moc
Ideálně šatičky kolem těch 500
Prosím, neznáte některá takový e-shop? Moc by mi to ulehčilo další hledání
Podle capáčků soudím, že půjde o mimino. Místo šatiček, punčocháčků a čelenky bych koupila hezkou zavinovačku a čepičku. ![]()
@malinika No ona už je trochu větší miminko, má 4 měsíce a velikost 74, takže do zavinovačky jí určitě nenarvu ![]()
@malinika To by teda bylo. Jsem zase měla furt dost času a najednou už je taková veliká
Budou v lednu, ale farář říkal, že se tam topí. Chci jí dát pod šatičky bodýčko s dlouhým rukávem a popřípadě svetřík, ale ten beztak nebude potřeba, ona je hodně horkokrevná ![]()
Koukalas na bazárek? tam možná něco seženeš, mě mamka koupila v sekáči i s capáčkama i punčochama jako nové za pár korun, ale nakonec se nám narodil kluk tak snad využijeme příště ![]()
Koukala jsi do bazárku na beremese? Tam prodávají holky oblečení pro družičky, to by se podle mě dalo použít i na křtiny.
@kitty77 Koukala jsem na mimibazar, jedny šatičky jsem tam našla, nebo celkově šatičky se dají sehnat, s capáčkama je to už horší, a punčošky a čelenka už vůbec. No zatím co jsem tak našla, tak by mě jen poštovný vyšlo na nějaký 400, což je pomalu jako za ty šatičky ![]()
@malinika Jo tam jsem si jedny šaty taky našla, ale capáčky jsem tam neviděla vůbec. On je taky možná problém u mě, já co nemám přímo před nosem, to nenajdu
![]()
@celipipka54 Vzpomínám si, že moje dcera měla háčkované bačkůrky. ![]()
Něco takového.: http://www.kramky.cz/…cky-malinove
https://www.emimino.cz/…ejce/adlita/ Co tady? Má tam na jednom místě jak šatičky, tak punčošky a capáčky…za hezké ceny a navíc bys ušetřila za poštovné
@celipipka54 mám krásný šaty po malé, kdyby jsi chtěla napiš sz
Já mám doma také komplet po dceři. Šatičky Rockino s čepičkou, dvoje bílé capáčky, punčošky i bílé legíny. Ve velikosti 74. Tak kdybys měla zájem, mohu poslat třeba foto.
@malinika Jo na to jsem se taky dívala
Zatím si pod těma šatičkama moc nedovedu představit to bodyno ![]()
@smudlik.esta @leknik holky mohla bych poprosit nějakou fotku do sz? Děkuji ![]()