Nákup Next, Gap, George apod.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14309
22.5.13 08:06

Nákup Next,Gap,George a pod.

Ahoj holky,

mohli by ste mi doporucit niekoho, kto objednáva z UK?
Na mimibazar som precitala stovky hodnotení a som zmatena a nejak si nemozem vybrat.
Pani, čo som vybrala tak teraz neprijíma objednávky.

Ďakujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
22.5.13 08:10

Objednávám z Mimibazaru u next4you.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.5.13 08:21

Já objednávám Next sama, tady z těch stránek… http://www.nextdirect.com/cz/en/home poštovný bývá zdarma a za tři dny to máš doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.13 08:27

@Tarinka
tady cez to sa to podla mna nevyplati, to uz zrovna mozem nakupit priamo v kamennom obchode.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.5.13 08:30

Já objednávám george tady a super. http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Paní je moc ochotná a je na ní spolehnutí. Zatím vždycky vše proběhlo v pořádku. T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.5.13 08:32

@miisenka no v kamenným obchodě není zdaleka takovej výběr, ale to neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.5.13 09:10
Taky jsem to nedávno přepočítávala a je to o dost dražší než v UK Nextu, něco o 100 Kč, ale něco třeba i o 200 Kč…
@miisenka píše:
@Tarinka
tady cez to sa to podla mna nevyplati, to uz zrovna mozem nakupit priamo v kamennom obchode.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
22.5.13 09:14

Ja doted objednavala na kluky u next4you. Az na posledni dodavku to zatim probihalo vzdy bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.5.13 09:19
@ZdeMac píše:
Objednávám z Mimibazaru u next4you.

jééé, to jsem měla vědět v pondělí, kdy jsem hledala a hledala kdo mi doručí balíček co nejrychleji. Nakonec jsem pro jistotu objednala přes nextdirect, kde mě to vyšlo o tisícovku dráž a ještě nemáme tričko s prasátkem Peppou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.5.13 09:22

@Antonie Bolavá oni mají dodání tak 3 týdny, takže pokud jste potřebovala věci rychle, tak asi 3 týdny by byly moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
22.5.13 09:23
@Tarinka píše:
@miisenka no v kamenným obchodě není zdaleka takovej výběr, ale to neva :)

to je pravda s tým výberom, ale zase objednávať si to za cenu, ktorú majú v obchode je blbosť..pošlu to i priamo na predajnu, to mi pani v NEXTe vravela, ale predsa len radšej kúpim viac vecí za tie isté prachy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
22.5.13 09:28
@Tarinka píše:
Já objednávám Next sama, tady z těch stránek… http://www.nextdirect.com/cz/en/home poštovný bývá zdarma a za tři dny to máš doma ;)

Ale to jen po Británii ne? Nebo jak je to s poštovným do Čech?

• Citovat
  • Upravit
10680
22.5.13 09:28

Tak já chtěla jen poradit, nerada nakupuju přes někoho :) u nás teď stejně vede Lindex :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.5.13 09:29
@Mišanila píše:
Ale to jen po Británii ne? Nebo jak je to s poštovným do Čech?

Do Čech je to taky zdarma, veze to DHL a je to fakt rychlý…i když objednáš jedno tričko, tak to máš zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
22.5.13 09:39
@Tarinka píše:
Do Čech je to taky zdarma, veze to DHL a je to fakt rychlý…i když objednáš jedno tričko, tak to máš zadarmo…

Dík za odpověď, dobrej tip, to jsem netušila, jaké jsou možnosti :)
Mně se teda teď v jejich kolekci ani nic moc nelíbilo a nakupovala bych tam hlavně ve slevách, ale to taky nevím, jestli přes net nabízejí…

Ono teda některé věci vypadají na fotkách super a když to držíš v ruce, tak už je to horší, tak nevím jestli bych to přes net riskla…

Koukla jsem i na ten Lindex, vypadá dobře, to jsou taky britové?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák