Nákup plenek a dětské UM v Polsku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
24.3.14 15:48

@pvmr Vím, psa mi to ta slečna od které jsem koupila na zkoušku, prej je to obchod něco jako naše hruška… :nevim: Takže jsme připravení a zloté směníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6000
24.3.14 15:50

@LuPaPe to velké balení vyšlo myslím na 49,90 zlotých…což by bylo 325 kč :palec: Vychází to ještě levněji, než klasické balení :mrgreen: :mrgreen: Ale v akci…nevím, kolik by vyšly bez akce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
24.3.14 15:52

@LuPaPe spíš bych to přirovnala k našemu penny, mají tam hodně různého zboží - od spodního prádla, přes plastové výrobky, skleněné, prostě taková všehochuť. S tou kartou, já jen, že jedna známá si tam jela nakoupit, a u pokladny jak ji řekla že se kartou neplatí, tak se otočila a jela domů po prázdnu - mě to nanapadlo jí to říct :oops: takže od teď to raději hlásím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.3.14 15:58

@pvmr ahaa, dobré vědět. Známa asi musela být naštvaná. :) Ale přeci tam mají směnárny na každém rohu? Než abych jela domů s prázdnou tak raději nějakou pohledám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
24.3.14 15:59

@LuPaPe ona jela v sobotu odpoledne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.3.14 16:01

@acrab Jova to je pecka cena. My ty bella hapy koupili na mall a vyšla jedna za 4,–… :zed: A hned dvě krabice… 2× cikne a je hned skrz. Tak na noc jsme koupili pampers a ty obíráme jen přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 19:21

Dejte mi prosim kontakt na tu pani, prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat