Nakup šperků z internetu

6.3.24 18:38

Nakup šperků z internetu

Ahoj, chtěla sem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nákupem šperků ze stránek Zilia šperky. Nedávno mi vyjela reklama na fb a zaujala mě jejich edice náramku s pejskem a chtěla bych ho objednat mamce, ale na internetu sem nenašla žádné recenze ( respektive žádné recenze od zakazniku).Díky za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
6.3.24 19:17

Tam kde je jediný kontakt email a centrála někde v cizině, tak bych nekoupil ani prd drahýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
6.3.24 19:27
@Nikolina24 píše:
Ahoj, chtěla sem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s nákupem šperků ze stránek Zilia šperky. Nedávno mi vyjela reklama na fb a zaujala mě jejich edice náramku s pejskem a chtěla bych ho objednat mamce, ale na internetu sem nenašla žádné recenze ( respektive žádné recenze od zakazniku).Díky za odpovedi :)

Lidi, proboha, kdy se naučíte reklamu na FB ignorovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
6.3.24 22:10

Reklama na šperky na FB je většinou podvod, zvlášť, pokud nikde nenajdeš žádné recenze. A přesně, pokud je to eshop bez kontaktu, iča atd., tak je to jen scam, který tě obere o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.24 15:22

Ty šperky co tam mají mi až moc připomínají šperky z TEMU, aby to nebyl nějaký podvod. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.24 10:06

Zdravím,
náramek na Zilia jsem si kupovala v dubnu 2021. Brala jsem stříbrný, do zlata bych po internetu nešla. Přišel v dárkové lahvičce, ale nepamatuji se, jak dlouho trvalo vyřízení objednávky nebo tak. Nosím ho od té doby denně, sundala jsem ho přesně jednou, a to na svatbu😁. Koupala jsem se s ním i v moři. Přívěsek nezčernal, nešpiní ruku, prostě nijak se nezměnil, jen jsem si svou nešikovností ulomila stonek čtyřlístku🤦🏼‍♀️. Uzlíky na šňůrce se posouvají lépe než u jiného, mnohem dražšího. Za mně tedy asi v pohodě, ale nenechávala jsem pravost/kvalitu nikde ověřit nebo tak…
Shodou náhod se mi včera rozvázal, ale tak to snad zvládnu zavázat zpět😁. Nebo koupím novou šňůrku…
Manžel mi pak k Vánocům 2021 kupoval ještě jeden se zeměkoulí, ten nosím také denně, nečerná a nešpiní ruku.
Teď uvažuji, že si tam koupím jeden na kotník..takže za mě asi v pohodě.
Ale tak vždy je to trochu risk🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.25 09:03

Vše v pohodě!

Ahoj,

Já u nich pár měsíců zpátky kupovala náramek vyrobený pomocí toho návrháře - právě taky s přívěskem pejska a vše v pohodě. Došlo to rychle a šperk mi drží, klidně bych ti to doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák