Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ikea má dobrý eshop. Nabízí i nábytek, odvoz, montáž, nádobí atd na jednom místě. Pro low budget je IKEA asi nejlepší volba.
Krásný věci má třeba Bonami, žádný dlouhý čekání, prostě tři dny, jeden objednáš, druhý to jede, třetí máš. To už je dneska standard. Pořad něco nakupuju 😬 😁
Edit: oprava autokorekce
Porcelán jsem chtěla Karlovarský, mám sadu Bernadotte.
Máme ho víc jak 15 let a je pořád krásný, nic se nerozbilo, nic nikde není uštípnute.
Hrnce máme od Tescomy, nerez a litinové.
Hrnky to je takový mix ještě když jsem se poprvé stěhovala, příbory vůbec nevím, to má myslím manžel z učňovských zkoušek.
Já moc nefandim levnému porcelánu, hned je to ustiply, třeba talíře hrnky co jsou z Ikey opravdu časem černají a vypadají ošklivé, jsou ustiple ( máme je v kuchyňce v práci ).
Jediné co jsou fajn z Ikey jsou ty tlustostěnné skleničky. Koupili jsme sadu na víno z Ikey a ty se rozbíjí za pochodu.
Hele já jsem ledasco pořídila docela lezně na různejch bazarech. Buď za odvoz nebo fakt parádní cenu. Vždycky jsem byla spokojená. Jen jednou se mi snad stalo, že jsem pání řekla, že si komodu nevezmu. Většinou se toho lidi chcou zbavit a to že na tom vydělají berou spíš jako bonus, než primární cíl. Já jsem takto sehnala třeba skvělou skříň do ložnice. Jediné za co si myslím, že je dobré utratit je kvalitní matrace a pak taky židle. To si myslím, že je fakt základ. Přece jenom to, jak člověk dá odpočinout krční páteři odvíjí pak celej jeho den. My jsem si matrace objednávali někde z Rakouska, to zařizoval manžel. Na ty křesla a židle můžu doporučit eshop ezidle. Mají toho tam fakt mraky a za dobrý ceny. Pořizovali jsme si od tam jídelní stoličky a pak dvě křesla do obyváku.
IKEA, home4you, Tesco…nábytek nám vyrábí manžel, ale pokud na to nemáš a není to rozbité, jela bych raději na dovču