Zkušenosti s nákupem z Temu

Anonymní
19.3.25 07:36

Nákup z Temu

Dobrý den, prosim vás, objednává někdo z Temu? Já objednávala výzdobu a balónky na 1. narozeniny, objednala jsem to bohužel pozdě, minulé pondělí, mám aplikaci a od včera mi tam píšou, že to prošlo už i kontrolou a čekají už jen na předání balíčku kurýrovi. Nevíte jak dlouho trvá než si to vyzvdne kurýr? Potřebovala bych to do zítra právě :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7740
19.3.25 07:44

Já koukám třeba 4.3. předáno celnici, 5.3. došlo.
24.2. předáno celnici 24.2. ještě přebrala zásilkovna, 25.2. došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 07:50

@KKK85 tak to je pěkný, já už čekám od včera kdy to zkontrolovali a mají to předat kurýrovi :zed:

• Citovat
  • Upravit
37295
19.3.25 08:01

Ja mela posledni objednávku takhle (foto) a vyzvednout sem ji šla jeďte toho 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
19.3.25 08:08

No to nebude, do zítra to budeš mít, když by to už bylo v zásilkovně, z těmi počítej tak 14dni až tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 08:19

@Karkulka38 pecka, takže jim to pak můžu vrátit protože mi to bude k prdu.. já tam sehnala právě výzdobu i balónky fakt levně, takže budu muset nakoupit tady, nevíte kde mají nějakou výzdobu hezkou i balónky za normální cenu?

• Citovat
  • Upravit
7740
19.3.25 08:44
@Anonymní píše: Více

action jeslti máš blízko.. levné a velký výběr, nebo pak TEDY, tam bych řekla o malinko dražší. A jinak vrácení probíha naprosto bez problému. Většinou to zboži nechtěji ani vracet zpět a pošlou peníze. Někdy chtěji poslat zpět, ale je to zdarma přes zásilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
19.3.25 08:50

Action, Albi…oni to vrátit většinou nechtějí, vrátí ti peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
19.3.25 09:39

Nic takového mi nesmí do baráku. Není mi jedno likvidace planety, likvidace ekonomiky západního světa a likvidace lidských práv tamějších pracovníků. Nevím, jestli si uvědomujete, ale naše děti nebudou mít žádnou budoucnost, pokud se tohle nezarazí. Rok od roku je planeta více zdecimovaná. Reklama na Temu stála miliardy a je momentálně nejrozšířenější ze všech reklam. Kdo myslíte, že to financuje. Jak myslíte, že může tričko stát stovku a letět přes půl planety? Z jakého je materiálu a barev a jak funguje výrobní technologie? Dáváte si někdy tyhle otázky? Nebo jste pouze rádi, že jste něco objednali za 20 Kč a u nás by to stálo 200?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.25 10:19

Záleží asi odkud jsi. My SM a v úterý je to obvykle propuštěno celnicí, čeká se na kurýra a obvykle v pátek, někdy až v pondělí to dorazí k nám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
19.3.25 13:46

@Kfětoslava a zkoušela ses někdy zase jsem mat o tom v jakých podmínkách h vznikají ta tricka, která kupuješ třeba klidně i za patnáct set? Kde a kdo vyrábí třeba ty krásné ručně šité kožené boty? Ony totiž velmi často pocházejí z úplně stejné výrobní linky jako to zboží z temu. Bohužel.
A ne, nekupuji tam. I když vážně přemýšlím - nabízejí jednu věc, kterou prostě u nás nikde nekoupím.
A jak chceš zarazit obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 17:17

@Kfětoslava mě je upřímně jedno co vám smí a nesmí do baráku, vaše odpověď se netýká mé otázky tak jste si to mohla odpustit, já tam nenakupuju, teď poprvé jsem objevila spoustu dekoraci na oslavu a balónky a to vše za cenu, co bych tady dala maximálně za 50 balónků, takže ano, chci mít hezkou oslavu, ale zas kvůli jednomu dni nechci nechat za vše tisíce, když z temu to koupím podobné a ještě mnohem levnější, ale díky za váš názor:)))

• Citovat
  • Upravit
15201
19.3.25 18:02

Tak jasně. Je důležité mít toho všeho hodně a levně, co na tom, že nezestárneme ve světě, jaký známe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 18:06

@Kfětoslava Tak nemám to zrušit? :dance:

• Citovat
  • Upravit
15201
19.3.25 18:09
@inkakřivák píše: Více

Tak zrovna já nejsem dobrý ukazatel. Často nakupuju v sekáči, občas dám vydělat nějaké české firmě. Nezahrnuju se věcmi. A když už jdu třeba do takka, Tak tam pracují prodavačky, které mají práci. Když všichni budou nakupovat na Temu, tak se zlikvidují všechny evropské výroby, co ještě jsou A my všichni bez práce se budeme moct jít klouzat. Svět se zahltí šmuky. Já na Temu vůbec nekoukám a přesto mi to agresivně vyskakuje všudemožně. Ať člověk hledá co hledá na internetu, jakékoliv zboží, tak mezi prvními nabídkami je Temu. A když tam člověk pobrouzdá, algoritmy okamžitě ukážou, co se bude vyrábět. Oni jedou jak mravenci a jedou jedou jedou, co se neprodá, to vyhodí. Vyprodukují neskutečné velké množství odpadu. Samozřejmě, že to zatím tady nevidíme. Ale počítám s tím, že za 20 let nám bude hodně ouzko. Stačí když bude ubývat hmyz stejným tempem jako doposud. A tyhle levné fabriky jdou přes mrtvoly. Absolutně nemusí resp. nedodržují žádná pravidla výroby v souladu s přírodou. Jinak by to nemohli prodávat skoro zadáčo. Po nás potopa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák