Nakupování na Vinted

Anonymní
16.10.24 21:03

Nakupování na Vinted

Ahoj holky, jakou máte zkušenost na nakupování na Vinted? Dorazilo vám vždy zboží? A jak to funguje? Já zaplatím a prodávající musí poslat? Do té doby nedostane peníze? Nebo jak je to? Co je ta ochrana kupujícímu? Nemám zkušenost. Tak se ptám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6007
16.10.24 21:08

Nakupuji dceři už 3 roky a akorát 1× se mi stalo, že něco nebylo v pořádku.
Ty koupíš přes tlačítko, prodávající musí věc odeslat v daný termín. Pokud nepošle, tak se věc stornuje a peníze ti přijdou zpět.
Kupující nedostane peníze dříve, než ty potvrdíš, že je věc ok.
Ochrana jsou peníze, které ty platíš právě proto, kdyby něco v pořádku nebylo, nebo se balíček ztratil a peníze se ti vrátily.

Koukej se na hodnocení uživatelů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
16.10.24 21:11

Nakupuju i prodávám. Za ty roky co tam jsem mám jen dvě špatné zkušenosti (koupené zboží neodpovídalo popisu). Jinak sleduj hodnocení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
16.10.24 21:48

Vinted mám ráda, jednou jsem řešila problem a bylo vyřešeno. Nikdy jinak nic, vždy spokojenost. Když prodávám, někdo koupí, přijde mi kód do zásilkovny a peníze dostávám asi 3.den od obdržení.
Edit: jen jsem vyřadila Poláky, je tam toho od nich mraky, poštovny je jinde a řešit pak spor taky nic moc, jednou jsem řešila, paní mi neposlala jednu část kostýmu a řešilo se to fakt blbě. Poštovné dražší jak ten kostým. Nakonec mi to tedy doposlala na své náklady, ale s Poláky jsem skončila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
16.10.24 22:23
@lucynka25 píše: Více

A jde je nejak vyfiltrovat? Ja to tedy poznám vetsinou podle ceny, ze ta castka neni zaokrouhlena, ale zda je lze nejak vyradit z hledani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
16.10.24 22:25
@Tarena píše: Více

Taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.24 23:05

@Tarena @Micilin když si napíšete nahoru jak mate hledat předměty nebo uživatele CZ tak se vám ukážou jenom české inzeráty 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bensova
19.10.24 17:21

Zdarec! 🖐️️ Na Vinted nakupuju docela často a v pohodě, zatim to vždycky dorazilo. :wink: Jo, platíš a dokud zboží nepřijde a nepotvrdíš, prodávající peníze nedostane. A ta ochrana kupujícího je tam právě proto, tak se nemusíš bát. 😊

• Citovat
  • Upravit
Machovae
21.10.24 12:10

Ahoj! Na Vinted nakupuju docela často a zatím mi vše vždy dorazilo. Platíš předem, ale peníze jdou do úschovy a prodávající je dostane až potvrdíš, že jsi zboží obdržela a je v pořádku. Takže pokud něco neklapne, můžeš zahájit spor a peníze ti vrátí. Je to celkem bezpečné, když se držíš pravidel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák